Jump to content

GameMode ReInForce (Fostul) + Panel + Index

Recommended Posts

Posted (edited)

Buguri:-la speedometer la destinatie cand setezi gps nu apare

-unele coordonate la gps,jobs puse gresit

-comenzile la joburile gunoier si farmer nu sunt gasite in nici o comanda implementata sau dezactivata.

Edited by PlayerConnect
Posted

Esti destul de patetic, nu crezi? Ai luat logo-ul unei comunitatii si l-ai folosit pentru panel.. + ca arata groaznic acel logo.

Posted

imi spune si mie careva de imi arata la mod unknown? am modificat in cfg tot ce trebuia modificat pt adapatrea la serverul meu inclusiv acele pluginuri le-am pus cu extensia .so dar degeaba...alte solutii?

Posted (edited)
La 06.04.2016 la 3:16, TaNNu a spus:

unknown? am modificat in cfg tot ce trebuia modificat pt adapatrea la serverul meu inclusiv acele pluginuri le-am pus cu extensia .so dar degeaba...alte

OFF: Pffffffffffff Alt Baietel... Conecteaza-l la baza de date.... Lasati-va frate de "scripting" ca ies servere "calumea" din mainile voastre..

salut

pana la urma unde e DS-ul pe server?

Holly Shit.... cauti cmd:buyvehicle si dai gotoxyz cu coordonatele gasite.... E pe langa spital.

Edited by TheSpy

Liber ca pasarea cerului.

#DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED

P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!

• 1 month later...
Posted

Dupa ce modificati myacc.inc trebuie compilat. Bafta!

iMZ7UqN.png

Posted
Acum 13 ore, AlexRYA a spus:

Dupa ce modificati myacc.inc trebuie compilat. Bafta!

Extraordinara observatie, geniule. S-a repetat de n ori asta.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Multam!

P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!

• 1 month later...
Posted

Intru in el, dupa imi arata ca s-a conectat dar nu imi da login nu nimic! si dupa ceva timp imi da ca am pierdut conecsiunea

P.S nu vreau sa fac server vreu sa  ma joc doar eu cu prieteni mei! ajutatima va rog!

• 2 weeks later...
Posted
On 2/10/2016 at 11:33 AM, Tud0r. said:

@TheSpy vProject edit.Nimic mai mult.

De 11000 de linii? :)Sa stii ca nici cea mai mare comunitate de samp din romania (b*g*e*) a inceput de la un edit.

Posted
6 hours ago, Flurry said:

De 11000 de linii? :)Sa stii ca nici cea mai mare comunitate de samp din romania (b*g*e*) a inceput de la un edit.

frt csf tu makar ai vazut ce e editat. wtf bagat doar mapping, schimbate cateva .txd-uri si atat. In fine.

Retras

Posted
Chiar acum, Tud0r. a spus:

frt csf tu makar ai vazut ce e editat. wtf bagat doar mapping, schimbate cateva .txd-uri si atat. In fine.

Astia sunt vitori scriptari :))))  

2c4AJX1.png

• 2 weeks later...
Posted
On 14/10/2016 at 9:11 PM, Uzzi25 said:

Astia sunt vitori scriptari :))))  

Pai da no? Sa zikem ca a mai bagat si el cateva texte modificate cateva event-uri FURATE din saints si pin system. In rest nema.

Retras

Posted
Acum 1 oră, Tud0r. a spus:

Pai da no? Sa zikem ca a mai bagat si el cateva texte modificate cateva event-uri FURATE din saints si pin system. In rest nema.

fiecare face ce știe și ce poate, nu va mai d.a ti mari scripterii în fața altora ca e înjositor.

Si gata , terminați cu offtopicul.

Servicii Scripting de calitate:

Future Project: ExpertGame

Posted

Eu am zis ca a fost un edit... Nothing more. + ca am facut ce stiam la vremea aceea. Deci STFU.