Jump to content

Speechless

Membru
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Speechless

  1. Vouchere: Trade (Modificat doar sa poti pune 7 iteme, sistemul NU imi apartie):
  2. Boss pentru 3 euro, care vine putin peste 10 lei, eu i-as fi scris direct sistemu =))
  3. Salut, aveti mai jos un video cu prezentarea sistemului de Easter Quest ce l-am implementat pe serverul meu. Baza sistemului este simpla, asa ca sigur nu e prima data cand vedeti un sistem de genul acesta. Video:
  4. Arata aici server.log. Posibil sa nu iti incarce pluginul streamer
  5. Din moment ce nu știi și nu ai argumente, de ce vii să plângi la mine pe topic? Nu îți convine, nu ești obligat să mă urmărești. Dacă tot vii cu o părere despre mine, ori vii și cu argumente solide prin care îți sustii ideea, ori ești egal cu 0 pentru mine. Punem punct off topic-ului. Dacă mai ai nelămuriri, nu ezita sa imi dai PM.
  6. Nu mă vor coborî la nivelul tău, că văd clar că ești un copil frustrat, însă.. munca cui am furat-o? Da, mapa nu e făcută de mine, asta am precizat. Însă sistemul l-am gândit eu. Chiar dacă nu e cine știe ce filozofie, am zis să vin cu ceva mai diferit față de o comanda de genul /escape. Înainte sa ma jignești, te invit să-mi citești semnătura. Precum felului tău de a spune "La revedere", te-am scuipat si eu.
  7. Salut. Mai jos aveti o scurta prezentare a noii curti a penitenciarului implementata pe serverul meu + sistemul de escape. Mentionez si aici ca harta NU imi apartine, ci este preluata de pe internet. Poze: https://imgur.com/a/0JOFe4C Video cu prezentarea: Prezentarea scrisa a sistemului de escape + ultimele update-uri:
  8. Extraordinara observatie, geniule. S-a repetat de n ori asta.
  9. Pune-i plugin crashdetect si posteaza rezultatul.
  10. Intri frumusel in gamemode si cauti GetCountryName, iar inainte de asta pui // sau stergi ce are legatura cu functia si nu o sa iti mai dea erorile.
  11. SQL = mysql_connect(MySQL_Host, MySQL_User, MySQL_DB, MySQL_Pass); Asta este definitia. De aici presupun ca te descurci sa le pui la locul lor.
  12. Fă update la sscanf că primești niște erori la el.
  13. Create table "clans" on your database and recompile your gamemode.
  14. Ai facut legatura server-ului cu baza de date? Posteaza aici mysql_log.
  15. Salut. Loose identitation se primeste atunci cand nu ai aliniat corect cu restul o respectiva linie din gamemode-ul tau. Drept urmare, functia ta si-a pierdut identitatea. Fa-i alinierea corecta respectivei linii.
  16. Posteaza acele linii din include-ul tau in acest caz.
  17. Loose identitation primesti atunci cand nu ai aliniat corect liniile. Prin urmare, functia ta si-a pierdut identitatea. Aliniaza corect liniile pe care iti da acel warning.
  18. Add skype: anty.dott si da-mi mai multe informatii.
  19. Daca ai skype pornit in timp ce vrei sa deschizi xampp, inchide-l, deoarece skype foloseste acelasi port ca si Apache, mai exact port-ul 80.
  20. Add skype: anty.dott si te ajut eu.
  21. Dupa ce ai pus datele bazei tale de date in myacc trebuie sa recompilezi gm.
  22. Acest sistem e facut special pentru reducerea lag-ului, nu stiu de ce toti vreti sa scapati de el. In fine, arata aici functia despawnveh sau cum o ai tu definita in gamemode.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.