Jump to content

Kingsley

Membru
  • Posts

    664
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Everything posted by Kingsley

  1. Eu in locul tau taceam, sistemul asta era la moda prin 2008, te faci de ras.
  2. O obiectie legata de repetari (loop-uri).. de ce sa folosesti: for/while/do while/etc. atata timp cat poti folosi foreach aproape in intreg modul de joc (exceptie cand incarci chestii din baza de date, acolo trebuie sa te folosesti si de for la un moment) care e muuult mai optim. In rest ce sa zic, ai acoperit multe probleme de care foarte putini probabil stiau (spre exemplu eu stiam de faza cu resetatul variabilelor, pe care am gasit-o aici(click) acum mai mult timp, cea cu stocatul username-ului intr-o variabila, si cea cu updatat-ul in db dupa id), dar ai uitat si de greselile minore pe care multi le fac. Dar sunt si anumite greseli care sa zicem ca nu sunt asa bombe cu ceas, adica sa nu speriam lumea ca trebuie acum sa-si rescrie intreaga baza de date doar pt. ca are anumite greseli care ar putea-o 'ingrasa', totusi bazele de date sunt facute sa lucreze cu muulte date. Dar daca ai in plan sa iti faci un server gen bugged (ca numar de playeri ma refer), va trebui totusi sa-ti optimizezi baza de date, pt. ca totusi vor fi peste 1.000.000 de conturi. Un tutorial foarte bun, respeeect.
  3. Kingsley

    Info

    ehh nu prea cred, atata timp cat se fac $$$ frumosi din asta, vor trage cu dintii de el astia de la bugged, b-z, nephrite, etc.
  4. E sigur de la versiunea de streamer.
  5. Felicitari, dar totusi interioarele sunt cam non-rp (prea mari pentru un garaj)
  6. E mai urat ca cel de pe nephrite. (care nici ala nu e originalul)
  7. Ala e tut la care făceam referire..
  8. Hey. Recent am citit despre ORMs si mi s-a parut destul de interesant, chiar daca nu sunt cu muuult mai rapide ca cache-urile, totusi sunt mai usoare de folosit, plus ca te scapa de cunoasterea limbajului SQL. Am gasit un topic, dar nu prea il inteleg, e explicat destul de ambiguu, sunt folositi termeni putini mai complexi (cam pentru cei ce cunosc si C++). Deci, cum spune si titlu am nevoie de un tutorial explicativ despre ORMs, sa fie simplu explicat (nu detaliat, dar totusi sa intelegi cum functioneaza). Raman dator.
  9. { if(PlayerStat[playerid][Aname] >= 1) { new name[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid,name, sizeof(name)); SendClientMessage(playerid, -1, name); } }
  10. Cum poti sa nu mai faci spam?
  11. E mai usor sa folosesti OnPlayerGiveDamage pentru un anti friendly-fire.
  12. Pai.. E bun, ca înseamnă că ia de la 0Ping si nu TakeHost
  13. Probabil masinile alea abandonate for scadea profitul la Rent Car. Cat despre masinile factiunilor, parca e prea OP. Gandeste-te la Politia cu Infernus versus unul cu Huntley (exemplu). Plus ca in realitate masinile de politie nu sunt tunate. Cat despre economie. Cea mai okey economie e aia in care daca muncesti 16 ore aprox. la un job sa faci bani de Sandking gen.
  14. Util pentru un fel de chat OOC.
  15. Si de unde nu stii ca face update la x secunde sau la fiecare update al var? Probabil ai o var gen pTutorial (care stocheaza daca te-ai inregistrat 'complet' sau nu) sau nu o ai. Da-ne tot ce tine de aceasta var.
  16. Ar putea fi o solutie pentru celebrul Paintball pe RPG.
  17. Ba mai nou da. A facut Donboo un client.
  18. Eu nu inteleg de ce doar avoi aveti problema asta...
  19. " baza de date in include " Eu zic sa te lași de PAWN, e cel mai bine.
  20. Eu sunt de parere ca tu ai impresia ca pentru aia 10 euro, ar trebuii sa-ti dea si casa lui, iar el sa doarma pe presul de la intrare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.