Nica_Mihai Posted June 22, 2021 Report Posted June 22, 2021 (edited) Salut, deoarece nu am mai jucat samp de 3-4 ani am decis sa refac un gamemode postat de mine de acum 3 ani. Este un gamemode bun pentru incepatori, neavand multe prin el. Am decis sa ii fac un edit si sa il aduc la un aspect de 2021. Am lucrat la el cateva ore. Gamemode-ul se compileaza folosind Sublime Text 3! Aveti un build pentru compilare in fisierul: gamemodes Enjoy! VIDEO: Link Virustotal (2/51 Nu au fost detectati virusi de cei mai buni antivirusi): Open Updates: Modificat spawn-ul. Modificat DMV-UL. Refacut quest-ul special. Adaugat rent car langa spawn + biciclete Reparat jobul Pizza. Adaugat sistemul de Job Goal. Refacut speedometer-ul. Refacut logo-ul. Adaugat un textdraw informativ pentru quest. Adaugate rank-uri pentru sistemul de admini. Adaugat un textdraw la sistemul de dmv. Refacute checkpoint-urile de la sistemul de dmv. Dupa creerea contului primesti o masina ca pe b-zone. Sistemul de licente facut pe textdraw. Modificata comanda: /agl (pentru a putea scoate si licentele) Adaugate 5 bizz-uri noi: Bar, Burger, 24/7 , Banca, Cloting Store, si Gas Station in zona spawn-ulul. Adaugat Bizz Type pentru a putea pune mai usor iconitele bizz-urilor. Adaugata comanda /killcp Adaugata comanda /writer pentru a incepe jobul Waiter. Reparate cateva buguri minore, (text, locatii, spawn-uri). Adaugat jobul Waiter. Refacute textdraw-urile de la logare. + Cateva modificari la cod. Downloads: Mediafire: Download Mega: Download Zippyshare: Download usaupload: Download Edited June 23, 2021 by Nica_Mihai Quote
Nica_Mihai Posted June 24, 2021 Author Report Posted June 24, 2021 Acum 12 ore, Mihaiandrey a spus: ceva panel nu ai nu ? nu Quote
Playerul1 Posted July 3, 2021 Report Posted July 3, 2021 Frumos mod, +1 din partea mea pentru munca depusă Quote
Kira. Posted July 9, 2021 Report Posted July 9, 2021 Cea mai proasta alegere sa pui videoclipul sa il instalezi, dupa parerea mea De la ce gm a inceput? Quote
Recommended Posts