Jump to content

Diablo

Membru
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Diablo

  1. La gm edison poti adauga bizuri doar si doar din baza de date, va trebuii sa faci si unele conexiuni in gm ca sa functioneze perfect, nu e asa de dinamic acel sistem.
  2. Cred ca as fii interesat il lasi la 50 de lei paypal ?
  3. Eu am zis ca a fost un edit... Nothing more. + ca am facut ce stiam la vremea aceea. Deci STFU.
  4. Salut! Recrutez un baiat care sa poata sponsoriza proiectul meu. De precizat e ca Am deja domeniu/webhost pe 1 an. Nu se pune problema eu doar astept pe cineva cu un buget "cat de cat" caruia ii voi dezvalui toate detaliile Poziţie: sponsor Alte detalii: Acesta este proiectul serverului de Sa-Mp cu panelul: Nu cer foarte multe; a da si pentru mai multe detalii astept pm. VREAU SA FAC SERVERE DE: TEAMSPEAK 3 - PRIMA DATA SA-MP- PRIMA DATA CS:GO- DUPA MINECRAFT- DUPA RADIO - PRIMA DATA Pentru a vedea cu ce am inceput: http://truegamers.ro/ NU E RECLAMA EDIT: Sa nu aud chestii ca nu vei gasi etc. Eu am intentia sa fac ceva serios de asta am si cumparat domeniu/webhost.
  5. Andrei a furat de la baietii mei si apoi a dat contul inapoi cer T/C!
  6. Descriere produs: Domeniu N-Story.roPreţ: 100 Paysafe / SkrillAlte detalii: Dovada CLICK
  7. Doar am dat un link scuzeee
  8. http://********/index.php?/topic/342-gamemode-bladex-panel/ putin editat... Scuzati "reclama"
  9. Eu vorbesc foarte serios cer ca un moderator sa acorde warning-urile care le merita...
  10. LASA SA-MPUL IN PACE! Serios nu mai puneti gm-uri pe net sunt destule!
  11. R-Network Roleplay Network
  12. Poziţie: Finantator Alte detalii: Salut! Numele meu este Mihai(era si evident) si am de ceva timp un proiect in cap.. Am nevoie de: Un Finantator- 1 om - Necesita: experienta, profesionalism si o suma de urgenta - Despre: E eu o sa am nevoie de un finantator care sa aiba un buget cat de cat (in jur 50 de euro momentan). Ideea e ca vreau sa facem ceva de la 0. Eu am pregatite cateva materiale pe care vi le voi arata. Când vom incepe munca la proiect? Ei bine... eu momentan am un GameMode un Panel si un Forum gata facute la care trebuie aduse mici retusari... Astept posibilii finantatori Model de Postare: Nume: Oras: Varsta: Experienta in administrare: Ai suma necesara?: Vrei sa facem ceva serios?: Am dreptul de ami alege finantatorul... Astept postarile voastre...iar apoi vom vorbii pe Skype il aveti si la profilul meu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.