Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Sunt interesante ideile tale, chiar sistemul ala de boti, e fain, ideea e ca am avut odată la început de prin 2013/2014 - un server cu boti pe server ca si cum ai fi pe single player, mergeau cu mașinile, cu trenul. Era super unic si super fain, dacă îl mai găsesc o să-l împărtășesc cu toti.
 3. Yesterday
 4. Salut, caut pe cineva care poate sa ma ajute (contra cost) cu un server dupa ideile mele! intro: 1.iesi din puscarie si incerci sa iti faci o viata noua... incepi de jos (ca munca) 2. esti in gara ai venit din alta tara/oras/etc (ai o suma de bani stransi, iti permiti chirie/cumperi casa/afacere/ etc) 3. esti la spital dupa ce ai iesit din coma, nu mai recunosti pe nimeni familie/prieteni (ai casa/masina deja) 1.economie reala fara bonusuri si 999kk, spin,crate si alte ...... 2.jobs cat mai multe posibile si distractive de exemplu mi-a placut: pizza boy si forklift. ce nu mi-a placut: fishman, pescuiesti 1 min si apoi fugi cu nrg si o iei de la capat, etc. rent a bike rent a car rent .... etc idei pe parcurs 3.biz cat mai multe afaceri posibile un player sa poate sa cumpere cate afaceri vrea! fast food / benzinarie / 24/7 / haine / reparat masini vopsit, si asa mai departe bineinteles daca nu le viziteaza sa scoata cashul sa zicem sa le piarda dupa anumite zile.. 4. case/apartamente la fel cat mai multe posibile si orice player poate sa cumpere cate vrea 5. factions medici,taxi,mayor,hitman,school,news,town truck,fbi,clan. 6.cars fiecare masina sa aiba pret: noua,la mana a 7. (ma gandesc dupa km) 7.scoala de soferi sa aiba niste teste dupa drpciv 8.sa fie si boti sa fie cat mai real posibil, sa vezi oameni pe trotuar, masini in trafic in caz ca chemi taxiul si nu e nimeni la "datorie" sa vina botul sa te duca 9.event curse de masini....probabil si cu impuscaturi dar ma gandesc fara $$$ 10.vip/donation in caz ca esti lenes sau pur si simplu iti permiti, donezi o suma de bani, ca sa ai un 'avantaj" cumperi biz/casa/masina astea sunt ideile mele momentan! sunt incepator, m-am jucat 40 ore pe primul server pe care l-am gasit dar dupa ce ai 1 casa/biz si 7 masini si 15kkk, nu mai are farmec jocul:p astept pm cu o modalitate de contact si un pret sau parteneriat cum doriti! am cumparat un server de 50 slots... pentru inceput.
 5. în „localhost-ul meu” funcționează și când am făcut-o pe această gazdă mi-a spus SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) http://bluffs.j4m.eu/panel/index.php
 6. e bigzone actual de acum un an, mai e postat
 7. ba e fain. felicitari.
 8. Nu crezi ca imi cam faci spam la notificari si in acelasi timp si post hunt? De ce nu intri si in Recylce Bin sa comentezi si la topicurile alea? ca sunt vreo 10000000 faci posturi acolo.
 9. @Mister - T/C - Topic inactiv
 10. iCzm

  Problema mouse

  @Mister - T/C - Topic inactiv
 11. iCzm

  Eroare panel burned

  @Mister - T/C - Topic inactiv
 12. @Mister - T/C - Topic inactiv
 13. iCzm

  stunt

  @Mister - T/C - topic inactiv.
 14. iCzm

  Problema server sa-mp

  @Mister - Topic inactiv - T/C te rog
 15. iCzm

  Panel

  @Mister - T/C - topic vechi si inactiv.
 16. iCzm

  Problema panel

  @Mister - T/C - nu-si mai are rostul acest topic.
 17. gamemode-ul bigzone, nu este optimizat in intregime, dar insa duce, duce cat nu va puteti inchipui. app - nephrite.ro - tot de la bigzone a plecat - t4p - la fel - singurul gamemode original, care nu a copiat nimeni si nimic, este bugged, care a pornit exact de la vortex. acum se duce din una in alta.
 18. iCzm

  Gamemoduri free

  nu-i o mare importanta asta, unu vine pe comunitate, altul pleaca. si in mare parte nu au ce sa gaseasca bun, din 100%, 99% sunt toate la fel.
 19. iCzm

  Help

  Topic vechi si inutil. @Mister - T/C , te rog.
 20. iCzm

  Recomandari

  atat securitatea lui, cat ordonarea lui, bineinteles pe langa toate amanuntele care trebuie sa fie la fiecare gamemode
 21. mai este valabil topicul? - intreb ca sa stiu daca dezvolt si eu cateva idei
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.