Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Dupa cum scrie si in titlu. Nu veniti toti darapanatii cu burned edit sau vreo porcarie de new-times, bugged. Ofer 250 de euro pe gamemode complet + panel. Ma intereseaza sa foloseasca plugin-uri actualizate nu din 1900 toamna, si sa fie optimizat.
 4. Yesterday
 5. nu reusesc sa il pun pe host, cand dau sal pornesc numi apare nici un error dar nici server nu se activeaza ( am server de host de la gazduire jocuri) P.S am pus absolut totul asa mi se pare, am instalat si baza de date... AJutorrr
 6. Pai asa e cel mai lejer. Am editat acolo la CMD
 7. Salut am o problema pe gamemod ul burned,dupa ce imi cumpar un slot din shop imi apare ca mi-am cumparat unul,dar,cand imi cumpar o masina imi arata ca am inca un slot liber dar nu am. https://imgur.com/a/IUn8JxB
 8. Salut am o problema pe gamemod ul burned,dupa ce imi cumpar un slot din shop imi apare ca mi-am cumparat unul,dar,cand imi cumpar o masina imi arata ca am inca un slot liber dar nu am. https://imgur.com/a/IUn8JxB
 9. CTRL + F, cauți `OnPlayerCommandPerformed` și ai acolo mesajul respectiv, pe care il editezi cum vrei tu.
 10. Pune liniile corespunzatoare erorilor pe care le primesti din fisierul `systems.inc` pentru a te putea ajuta.
 11. Frumos, felicitari. Follow ca sa vad ce update-uri mai aduci script-ului, pare promitator.
 12. Gamemode unic dinamic complet cu PCU (similar cu LSRP, RCRP) - Vânzare - San Andreas Multiplayer România (sa-mp.ro) rpg, nerpg, eu l-as lua pe asta. daca ar fi fost cineva in stare sa deschida ceva asemanator in Romania si sa se ocupe corespunzator, zic ca era haos.
 13. Am inteles, multumesc!
 14. are virusi ca am sters toate alea .exe si la m bagat iar pe virustotal si tot da ca are virusi
 15. nu reusesc sa pun gamemod la host (am host de la gazduire joc)
 16. Cauta linia DIALOG_OPENCRATE de la inceput trebuie sa aibe #define inainte si dupa o sa vezi un numar. Gen #define DIALOG_OPENCRATE 9493 ceva de genul. E practic 9493 ala ar fii numarul de dialog deci ar trebui schimbat pentru ca seamana cu altu-l.
 17. 7847: case DIALOG_OPENCRATE: { if(!response) return 1; switch(listitem) { aici imi apare
 18. StrikerM

  Eroare

  Ai facut dublu post. Ti-am explicat aici rezolvarea:
 19. Inseamna ca la linia 7847 pe care o poti cauta cu ctrl+g ai un 'case' ce este cu aceasi valoare cu un alt 'case'. Valorile lor trebuiesc puse diferit. Gen 0, 1, 2, 3, le numerotezi.
 20. Nu stiu exact ce vrea sa zica aceasta eroare: C:\Users\alexm\OneDrive\Desktop\Server\gamemodes\snook.pwn(7847) : error 040: duplicate "case" label (value 363)
 21. alex1333

  Eroare

  Nu stiu exact ce vrea sa zica aceasta eroare: C:\Users\alexm\OneDrive\Desktop\Server\gamemodes\snook.pwn(7847) : error 040: duplicate "case" label (value 363)
 22. Arata interesant. Astept sa vad cu ce update-uri mai vii! +1
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.