Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Dupa parerea mea e chiar bun pentru a continua edit-ul , bv.
 3. Daca vrei sa schimbi culoarea de pe mașină folosește comanda /carcolor <1 or 2> <id culoare>, probabil ca comanda spawncar are si prescurtare /car
 4. inutil, timpul in secunde? transforma-l in minute
 5. Salut. Am si eu o problema. la carcolor este o problema...... daca dau (/car color 411 - sau un id de la o masina spawneaza o masina.... ce ii fac? (/car color - despartit. HELP PLZZZZ
 6. Mane dami si mie linia de la mysql_con conpatibila ca sa nu mai imi dea erori
 7. Nu ai rezolvat nimic, ai gasit doar o solutie. In baza de date lipsea ceva (stiu eu ce lipsea). O sa updatez baza de date. Baza de date: https://www114.zippyshare.com/v/PmvVIixW/file.html
 8. Buna ziua/seara, numele meu este Octavian.Eu si cu Floryn Zeco suntem in cautare de un administrator al unui server de cs go/cs 1.6. -Mai suntem in cautare de un developer pentru dezvoltarea unei platforme de metin. -El isi va putea alegi staff-ul si tot pentru server. -Plugin-uri metode de plata etc.. -Ne puteti contacta pe discord: Octavian#7291 ZeCo.F#1506
 9. O problema, nu se salveaza conturile, si cand ma loghez imi da playerID 4, ceva e neinregula. am rezolvat, trebuie sa luati playeraccounts din baza de date a gamemode-ul bugged v3.3.0 postat pe forum , iei tabelul playeraccounts si il inlocuisti cu cel de la baza asta de date.
 10. Super, un gamemode frumos, pacat ca l-ai pus, mersi mult.
 11. Pastrati creditele, e o versiune veche. Atentie la cap - sunt bug-uri . De ce l-am postat? Nu ma mai ocup cu gm-ul asta. . !Trebuie de modificat tot sistemul de vehicule personale. Link baza de date: (o gasiti in comentarii). Link gamemode (folder): https://www106.zippyshare.com/v/D2vJqxeM/file.html Link virustotal: nu sunt virusi .
 12. Ce anume să vadă? Se găsește aici: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=626755 Scuze, dar ceea ce ai făcut tu este o copie banală, poate nici atât.
 13. Schimba in server.cfg mysql.so cu mysql_static.so si o sa iti mearga Inca merge si acesta
 14. Nu ai pus return 1; la comanda /quests
 15. vr gm dai add pe discord LaurentiuYTB#5221
 16. Am si eu o problema, am scos masinile(alea luate de playeri) din baza de date la users am facut tot ce trebuie si cand intru pe sv numai merg pickup urile si chestiile din system.inc am bagat pluginu streamer si tot nu merge, aveti vreo idee?Sunt pe host nu pe localhost.Si gamemode-ul este burned.
 17. Am si eu o problema, am scos masinile(alea luate de playeri) din baza de date la users am facut tot ce trebuie si cand intru pe sv numai merg pickup urile si chestiile din system.inc am bagat pluginu streamer si tot nu merge, aveti vreo idee?Sunt pe host nu pe localhost.Si gamemode-ul este burned.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.