Jump to content

Grigo

Membru
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Grigo

  1. Minte-ma frumos puiule !

  2. @ionut1337adv cunosti adresa asta
  3. da tu cine esti tu mare scripter? ca de atata amar tot comentezi la en persoane... o faci pentru numarul de posturi sau ? cred ca orice retard ar intelege ca omul este incepator si vrea sa faca si el un leu acolo cinstit pe langa 99% din astia de aici care sunt tepari sau rau intentionati pe langa asta asta mai sunt/fost in "staff", si toti lingaii care au la profill experimentat dau +1 sau +rep pai sa va zic ceva tie si la restu astora care sunt0ti experti in asta cel putin aici pe forum in treaba asta sa va iau pe pula de martalogi si mi se rupe pula ca iau ban sau altceva dar sunt scarbit de sclavi ca tine care sunt +1 +Rep. daca nu ai ceva de spus sa il ajuti pe om taci in plm. ps : spor la vanzare tinere alt ps mister daca mai esti pe aici sa ma pis pe tine tarfo de 50 de euro sau cat ti-am dat ca nu am uitat dupa atata amar sclav ordinar ( cica asta facea parte din staff sa ai increde in ei pisamas pe el ) hai pa ne vedem peste alti 4 5 sau cati morti lor de ani au trecut :))) ps : ma pis pe gramatica voastra luati de aici .,-!/.?` daca nu intelege0ti ce am scris puneti alea unde trebuie pisamas pe voi :)))))))))))))))))))
  4. CumSaFac.Ro - 50 euro FFS.RO - 100 euro Acces direct rotld .
  5. Mersi, nu imi dau seama de ce face asa
  6. GamingZone.Ro Salutare, am nevoie de parerile voastre in legatura cu ce as putea sa schimb/modific la site sau sa adaug. Site-ul este cu si despre gaming.
  7. Salut, caut un scripter pentru un server de fivem.
  8. Salutare, caut 2 persoane care sa se ocupe de administrarea unui site (wordpress)
  9. Ce cumperi: GM + Panel Detalii:Cumpar un gm cu tot cu suport / gm sa nu fie un cacat de pe net. ( nu ma contacta daca ai sub 17 ani ) Cât oferi:buget 50 euro + bani lunar in functie de cat de jucat va fi . Metode de plata: Bancar / paypal Metode de contact: pm/skype/facebook grigoirc Altele: Sunt interesat doar de o persoane cu cunostinte foarte avansate. NU lasa-ti comentari ca recomandati pe x sau pe z nu ma intereseaza recomandarile NU ma intereseaza cine vine gm-uri etc..
  10. Vand : tema ipb4.2 facuta de halogek pret : 5 euro ( 6 cu intermediar ) Demo : aici contact : skype grigoirc sau pm aici .
  11. Caut o persoana pasionata de gaming si nu numai pentru a redeschide o comunitate mai veche ce am am avut-o offline. Administrator/Tehnician forum - sa aiba minim 16 ani - cunostinte avansate ca administrator - cunostinte medii pe partea "tehnica" a forumului ( tema / pluginuri / etc ) - cel putin 5/6 ore pe saptamana timp care il va acorda comunitatii Moderator global - sa cunoasca care este rolul lui etc. Cine este interesat sa se alature proiectului ma poate contacta prin PM ( zilnic intre 18:00 si 23:00 ) Comunitatea este .ro gazduita pe vps , alte detalii etc prin PM
  12. cauta-ma daca te intereseaza vproject.ro sau samp-rp.ro pe skype sau facebook id grigoirc
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.