Sari la conținut

Daedric-Fox

Moderator
 • Număr conținut

  1.040
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  23

Daedric-Fox a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 11 2017

Daedric-Fox a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

118 Popular

Despre Daedric-Fox

 • Rang
  Scripter

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Romania
 • Name in game
  Daedric-Fox
 • Level of knowledge
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

3.258 citiri profil
 1. Daedric-Fox

  Caut Scripter Samp

  Lasa-mi pm in privat @xDaniX
 2. Daedric-Fox

  Caut scripter

  lasa-mi pm @Andrei.Coteanu.25
 3. Daedric-Fox

  Servicii Scripting - Daedric-Fox

  Ofer servicii de calitate la preturi decente.Preturile se vor stabili în funcție de complexitatea sistemului. Optimizari; Sisteme de la 0; Copiere sisteme (1:1); Tot ce tine de pawn in procentaj de 100%. Plata se face la predarea sistemului. După verificarea produsului pe localhost(dacă e cazul) se face plata, produsul nu se înmânează, până nu se verifica daca banii au fost primiti. Metode de plata: -PayPal -Skrill -Cont bancar Metode de contact: Discord: Daedric-Fox#4253 Sau pm aici pe forum.
 4. Daedric-Fox

  Idei nume comunitate

  las-o balta
 5. Daedric-Fox

  Ofer servicii scripting

  Topic Inchis.
 6. Daedric-Fox

  Idei nume comunitate

  Eu vad ca tu cauti :)))
 7. Daedric-Fox

  Idei nume comunitate

  te consideri?
 8. Daedric-Fox

  Ofer servicii scripting

  Din punctul meu de vedere ai dat niste argumente nu tocmai ok, poti sa fii scripter si de 10 ani, si de 100 ani, nu are relevanta. In primul rand, in acest reply care l.ai dat te.ai invartit in jurul cozii la fiecare argument dat, ceea ce ma face sa cred ca nu a fost un post in care sa "testezi" tu pe cineva. In al doilea rand, acel gm pe include cum zici tu, se numeste modular, din nou, in experienta ta de 5 ani, mi.e imposibil sa cred ca n.ai auzit de cuvantul modular.Argumentul acesta este irelevant, pentru ca fiecare zice cum ii place, dar totusi asta tine de o parte din profesionalism. In al treilea rand, ca sa poti "testa" tu pe cineva, trebuie sa te faci sau sa te fi facut remarcat cu ceva, eu sincer nu am vazut nimic si nici nu am auzit de tine, deci ca mine pot fi multi altii. No offense.
 9. Daedric-Fox

  [VAND]Cheat CS:GO (Wall)

  Vand wall pentru cs go, testat de mine si de un baiat timp de o saptamana, jucat pe fata cu el, fara vac, daca nu jucati pe fata sa trageti prin pereti nu patiti nimic. Plata se discuta pe skype, atat metoda cat si pretul. Skype: andrei.dan49
 10. Daedric-Fox

  Ofer servicii PAWN Calitative

  Recomand.
 11. Daedric-Fox

  Gamemode de inceput.

  Poti incepe chiar tu unul:
 12. Daedric-Fox

  Cum rezolv problema

  Pentru a nu se selecta mai multe td-uri, foloseste usebox, si fa boxul atat cat textul, apoi pune coordonatele la textdrawtextsize.
 13. Daedric-Fox

  OnPlayerDeath chemat de 2 ori

  Players can not damage/kill players on the same team unless they use a knife to slit their throat. As of SA-MP 0.3x, players are also unable to damage vehicles driven by a player from the same team. This can be enabled with EnableVehicleFriendlyFire. 255 (or NO_TEAM) is the default team to be able to shoot other players, not 0.
 14. Daedric-Fox

  OnPlayerDeath chemat de 2 ori

  OnPlayerDeath( playerid, issuerid, weaponid ); vezi poate mai accesezi pe undeva asa
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.