Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/10/2019 in all areas

 1. 5 points
  Salut sa-mp.ro vreau sa va ofer acest gamemode pentru ca eu nu o sa mai implic in asa de mult in aceasta comunitate gamemode-ul este destul de optimizat duce lejer 100 on a fost inceput de la burned Creat de Edison, editat de SkillZ (brere - rece) apoi versiunea actuala. O sa va arat cateva poze cu acest gamemode (in mare parte asemanator cu b-hood-u ce am mai adaugat eu ruleta in plus) Download (și un +1) VirusTotal Parola: bHPQhood123
 2. 4 points
  Nota: Daca nu ai cunostinte minime in C# acest proiect nu este pentru tine. Am revenit cun alt gamemode de sa-mp scris in C# si de data aceasta. Acest gamemode nu mai este doar ceva basic ca cel postat anterior ( Click ). ( Exact un an de la postarea aceluia wow) Acest gamemode este o incercare de rescrie originalul gamemode PPC Trucking ( Click ) intr-un limbaj modern cu o mai buna performanta si o mult mai usoara organizare decat anticul pawn. Gamemode-ul se foloseste de .NET Core 3 ( care a adus o mai buna performanta decat .NET Framework ), SampSharp si de Dapper ( pentru partea de contact cu baza de date ). Am renuntat la Entity Framework ( ce e folosit de gamemode-ul basic pentru ca Dapper ofera o performanta uriasa fata de EF ) Ce contine acest gamemode? Momentan nu prea multe sisteme/lucruri. Am inceput sa lucrez la el acum 27 zile ( cat am putut ). Lista de modicari se poate gasi aici Click Ideea initala era de a copia 1:1 PPC Trucking dar cu cat dezvolt mai mult proiectul si cu cat invat si mai mult despre C#, proiectul in timp va fi complet diferit cu noi ideei si visuri. Motivul pentru care doresc si vreau sa folosesc C# se gaseste in topicul postat anterior care contine gamemode-ul basic. Edit: Un alt mare avantaj pentru C# este abilitatea de a folosi un debugger cu care e foarte usor sa prinzi erori si sa stii exact ce contine fiecare variabila in parte Link-ul proiectului: GitHub Asa cum spune si titul topicului, proiectul este "Work in progress" ceea ce inseamna ca nu e/nu va fi pentru o periodata complet si gata de a fi folosit. orice sugestie sau sfat e bine venit. Si asa cum am mentionat si in topicul anterior, un gm RPG sau RP ( vedem ) va fi conceput tot cu C# ( desigur daca altcineva nu decide sa faca unu inainte ). C#
 3. 2 points
  Nu crezi ca imi cam faci spam la notificari si in acelasi timp si post hunt? De ce nu intri si in Recylce Bin sa comentezi si la topicurile alea? ca sunt vreo 10000000 faci posturi acolo.
 4. 2 points
  Cand posteaza omu' un tutorial.. Nuu, vina ala cu "optimizatia", de zici ca al 4-lea prenume al sau e pawn. Apropo, am vazut ca a mai zis cineva, se zice/scrie OPTIMIZARE. Si cica: "Tin sa mentionez ca imi cer scuze pentru jignirile adresate, ce-i drept atunci aveam o zi naspa, dar asta nu conteaza" Tin si eu sa mentionez ca parerile tale nu au fost total intemeiate ci doar spuse la frustrare. ON TOPIC: Sirius, faci o treaba excelenta, stii ce faci si lucrezi foarte ordonat!
 5. 2 points
  Ca să nu o lungesc prea mult cu romanele, am să vă zic cât mai pe scurt. Se apropie ziua când o să dăm drumul la recrutări în echipa noastră. Căutăm doar oameni capabili și experimentați, și cu vechime aici și în domeniul SAMP. Așadar, iată cerințele: - vârsta peste 16 ani. - timp liber suficient de mult cât să se poată intra pe forum cand este nevoie (la rapoarte, topicuri noi ce necesita aprobare, etc). - cunoștințe în scripting de la mediu in sus (cu cat mai avansat, cu atat cresc sansele de acceptare). Și altele, vor fi specificate in momentul deschiderii. SFAT: pana deschidem recrutările, vrem să vă vedem cunoștințele voastre ( ajutorul oferit aici pe forum altora) dar și capacitatea de a menține ordine pe forum ( daca un topic nu este postat la locul potrivit, in secțiunea potrivita, sa il raportați) si bine-nțeles chiar si voi sa nu postati unde nu trebuie. Nu zicem cand dam drumul la recrutari, asa ca sa nu ne întrebați asta. Si nici sa nu ne cereți moderator prin mesaje private sau în altă parte, ca nu veti mai fi acceptați niciodată. Cand avem nevoie, deschidem recrutările.
 6. 1 point
  Bună ziua, Sunt în căutarea unui partener, mult spus partener, un ajutor pentru o nouă comunitate de role-play bazată pe serverele din afară. Să fiu mai precis, vorbesc despre un server care ar fi o asemănare cu serverele rusești, dețin un gamemode care este 75% pregătit pentru a fi folosit, optimizarea și estetica la fel și sistemele sunt destul de complexe și aranjat frumos. De administrație, orice mă voi ocupa eu. Am nevoie de o persoană matură care ar putea întreține într-o oarecare măsură, prima lună și două trei promovări la câțiva youtuberi pentru răspândirea serverului. Precizez următoarele, nu voi intra în discuție cu copii de 14 ani șmecheri, vreau o persoană cu gândire matură care nu s-ar supăra pentru orice greșeală sau neînțelegere. Contactul este foarte simplu, PM aici prima dată, vă voi da tot acolo discord-ul meu unde vom putea discuta. Acesta ar fi un sistem.
 7. 1 point
  Super sistemul din clip si ce vrei sa faci, dar greu cu RP-u in tara.. toti vor RPG avansat si mereu sa fie cate ceva nou ca sa aibe ce sa faca, succes in ce cauti.
 8. 1 point
  Din cate am vazut trebuie sa faci urmatoarele: 1. In comanda de rob schimba defer RobFunc(playerid); cu defer RobFunc(playerid, InBussines[playerid]); !!! asta dacă in variabial InBussines[playerid] se stocheaza id-ul fiecarui bizz. Daca in cazul in care nu stocheaza id-ul afacerii trebuie sa modifici comanda sau functia care-l lasa pe jucator sa intre in afacere si sa pui ceva de genul InBussines[playerid] = id-ul afacerii; // ce ti-am scris in aceasta fraza este doar un exemplu „id-ul afacerii” este variabila care trebuie sa o gasesti tu sau sa ne arati comanda de intrare in bizz. 2.Functia timer RobFunc[10000](playerid) devine timer RobFunc[10000](playerid, bizzid) { TogglePlayerControllable(playerid, 1); AreFriz[playerid] = 0; stop robTimer[playerid]; BusinessRob[playerid] = 2; RobTime[playerid] = 0; new rand = random(sizeof(gRandomRob)); SetPlayerCheckpointEx(playerid, gRandomRob[bizzid][0],gRandomRob[bizzid][1],gRandomRob[bizzid][2], 4.0); CP[playerid] = 666; SendClientMessage(playerid, COLOR_ROB, "Mergi la checkpoint-ul de pe minimap pentru a ascunde banii furati."); return 1;} 3. In caz ca numarul de biz-uri depaseste marimea matritei gRandomRob, trebuie sa adaugi in continuare noi locatii variabile. Daca postezi variabial gRandomRob, iti putem da un exemplu.
 9. 1 point
  - reparate anumite buguri - crate system - magazinele sunt pe tasta Y (pentru a evita lag-ul) - modificat logo-ul(asemanator b-hood) - adaugat un panou la spawn cu anumite informatii - adaugate restrictii cand ai wanted/esti in jail. - sistem de ruleta - 14 factiuni - spawn in LV - apartamente - /spin - alte detalii le vedeti singuri Nu detin poze Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/0925a265eb519f372359ac33a95bc0f6ec5547500f663e335b6a6a9d8cb53e14/detection Download: https://www.mediafire.com/file/tm0urwrv99va6zp/gamemode_fire.wlg.ro.rar/file
 10. 1 point
  Nu stiu cum este pe bugg, daca este pe oldschool gen cu /buycar si apare un meniu cu masini ieftine,scumpe etc.. e simplu faci dialoguri, dar daca il ai pe textdraw o sa iti fie greu sa il muti tu find incepator.
 11. 1 point
  Vezi sa ai acelasi .inc la includuri cu versiunea de plugins pe care le ai, mysql si streamer + sscanf
 12. 1 point
  salut incearca versiunea asta de streamer si iti va merge cu siguranta https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases/tag/v2.7.7
 13. 1 point
  Adaugă ultima versiune de streamer, plugin cât și include. Compilează gamemode-ul și deschide server-samp.exe. Ne lași o poză cu eroarea.
 14. 1 point
  daca are baza burned, banuiesc ca tot burned
 15. 1 point
  Deci... pui StopAnimDude[playerid] = 1; la animatia /dance asta find pe langa alte functii pe care le are comanda, dupa care adaugi comanda /exam in care eu ti-am adaugat restrictia sa nu poti folosi /exam daca ai dat /dance inainte. Si la /stopanim adaugi StopAnimDude[playerid] = 0; Nu am inteles ce ai zis te-ai incurcat singur in ce ai incercat sa imi explici, fi mai explicit te rog, citeste de mai multe ori ce ti-am scris si fi atent cu ce faci o sa iti iasa.
 16. 1 point
  Greu sa te ajute cineva la ora asta... este foarte tarziu new StopAnimDude[MAX_PLAYERS]; /* Adauga StopAnimDude[playerid] = 1; la fiecare comanda de animatie si StopAnimDude[playerid] = 0; la comanda de /stopanim */ CMD:exam(playerid, params[]) { if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "You can't use this command when you are in a car."); if(StopAnimDude[playerid] == 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Foloseste /stopanim inainte de a da examenul auto."); if(PlayerToPoint(5.0,playerid, 1219.0502,-1812.7823,16.5938)) { new string[256]; if(PlayerInfo[playerid][pCarLic] == 0) { if(PlayerInfo[playerid][pCarLicSuspend] > 0) { format(string,sizeof(string),"Permisul tau de conducere a fost suspendat recent. Poti da examenul peste %d ore.",PlayerInfo[playerid][pCarLicSuspend]); SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, string); return 1; } if(GetPlayerWeapon(playerid) == 46)return SCM(playerid, -1, "{ccff99}Nu poti da examenul daca deti o parasuta !"); if(TakingLesson[playerid] == 0) { TakingLesson[playerid] = 1; examcar[playerid] = AddStaticVehicle(410, 1214.6104,-1827.9747,13.1357,180.1865,-1,-1); SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Ai platit (-)5000$, pentru Scoala de soferi"); Gas[examcar[playerid]] = 100; ClearAnimations(playerid); PutPlayerInVehicleEx(playerid, examcar[playerid], 0); DisableRemoteVehicleCollisions(playerid, 1); SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Examenul a inceput. Mergi la checkpoint."); SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Scrie /engine sau apasa tasta 2 pentru a porni motorul masinii."); CP[playerid] = 100; PlayerTextDrawShow(playerid, DMVexam[playerid]); format(string, sizeof(string), "~w~CHECKPOINTS: ~r~0~w~/~r~24"); PlayerTextDrawSetString(playerid, DMVcheck[playerid], string); PlayerTextDrawShow(playerid, DMVcheck[playerid]); SetPlayerRaceCheckpoint(playerid,0, 1135.3868,-1850.5981,13.0366,1045.2626,-1809.4169,13.2637,4.0); GivePlayerCash(playerid,-5000); } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "{FFFFCC}You already have test."); } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "{FFFFCC}You already have a drivers license."); } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "{FFFFCC}You are not at the DMV."); return 1; }
 17. 1 point
 18. 1 point
  Salutare Tuturor ! Sunt aici sa anunt revenirea Comunitatii QuitZone ! Pe 15 Decembrie va fi redeschiderea Forumului ! Avem oameni care sa ne ajute, Youtuberi , Promovare 24/24 ! Dar Comunitatea are nevoie de un scripter capabil ! In principal va fi nevoie de o actualizare de pe sistem Dini pe sistem MySql. Apoi saptamanal va avea de lucru pentru update-uri ! Scripterul va fi platit de 2 ori pe luna! 12 - 27 ale lunii. +Bonusuri ! Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
 19. 1 point
  Problema s-a rezolvat, acum checkpoint-urile functioneaza cum trebuie doar ca problema era la ShoWplayersMarkers era pe 0, trebuia pe 2, Multumiri @Eyser
 20. 1 point
  @HPQ123 fatal error 111: user error: Did you do <YSI/y_hooks> instead of the required <YSI\y_hooks>?
 21. 1 point
  Pare misto, doar ca la ora actuala modurile respective nu se joaca la noi in tara si este naspa ca nu s-a jucat, zombie vs humans este un mod super misto. Succes cu vanzarea lui, dar greu de crezut ca o sa ti-l cumpere cineva din 2 motive, 1. serverul nu este terminat si este intr-un stagiu slab si 2. ca nu se joaca la noi in tara asa ceva. P.S: Se scrie Iesire nu Esire, acolo la ultima poza 'Cumpara sau Esire'
 22. 1 point
  Dau samp hosting free, 100 sloturi. linck gtamultiplayer.info Discord https://discord.gg/H4yKs6h
 23. 1 point
  Am luat si eu un job goal de la un baiat , si cand pun pe gm mi se inchide compiler-ul ce pot face?
 24. 1 point
  Gamemode download link: http://www.mediafire.com/file/lqqckgbi5un7pyk/eXtreme_Stunt_Server_-_GM.rar/file Am postat gm-ul iar, fiindca multi deja o au, si multi mi-au trimis PM sa ii dau si etc.. Am decis sa postez iar gm-ul.
 25. 1 point
 26. 1 point
  arata interesant, chiar daca e simplut de curios, ce nivel esti pawno ? [avansat, mediu, incepator?]
 27. 1 point
  au trecut 2 luni de cand a spus asta, oricum toti vor trece pe openmp
 28. 1 point
  Username: Flint Nume gamemode: Burned Creator (sau editor): Creater: Edison | Editor: Flint Poze/Video în care prezinți modul de joc: Gasiti mai jos mai multe det. Link Virustotal: https://imgur.com/a/FOrR72e ( pentru aman2 link-uri ). Link Download: http://www.girlshare.ro/3769791258.2 https://www.mediafire.com/file/gt10ur6aiyvu25x/Burned.rar/file Alte precizări: Va astept cu un SUBS aici: https://www.youtube.com/channel/UChWA-veajv2a5P-_ZNL_aAQ?view_as=subscriber ===============================REALIZARI=============================== → VA RECOMAND SA COMPILATI GM-ul CU SUBLIME TEXT ← 1. A fost scos din /set - Slot 1-10 2. La /set a fost adaugata optiunea " tutorial " 3. A fost scoasa arena CS 4. A fost scoasa bara de jos ( conturi inregistrare / most online etc ) 5. A fost schimbat complet tutorial-ul , e cv gen OG-TIMES. 6. La comanda /vipname (/vtext) a fost chestia sa-ti scoata 10pp , acuma e gratis. 7. La comanda /vipnamecolors a fost adaugata culoarea rosie. 8. Comanda /ah a fost trecuta pe chat 9. Comanda /hh a fost trecuta pe chat. 10. Au fost scoase multe animatii , le-am lasat pe cele mai importante (dupa parerea mea) 11. A fost adaugata comanda /bonus. 12. A fost adaugata comanda /crates 13. A fost adaugata comanda /activity pentru a vedea cate activity points-uri ai. 14. A fost adaugat un nou system de crate-uri '4 tip-uri' ( Normal Crate, Premium Crate, Epic Crate, Legendary Crate) 15. A fost sters systemu' de minesweeper. 16. La comanda /set a fost adaugata optiune Activity pentru activity points. (+ activity points la fiecare pd) 17. In stats a fost adaugat sa-ti arate cate crate-uri si ce tip. 18. A fost rezolvat bug-ul la /gps , nu iti apareau checkpoint-uri pe minimap. 19. A fost rezolvat bug-ul la comanda /set - activity , nu se adaugau. 20. A fost adaugat atunci cand deschizi o cutie sa nu te mai poti misca. 21. A fost scos tot mapping-ul ce era legat de gift + quest. 22. A fost mutat giftbox-ul. 23. A fost schimbata culoarea la shop daca detii PP-uri. 24. La comanda /shop a fost adaugat sa-ti arate cate pp-uri ai. 25. A fost adaugat systemu' de Apartamente. 26. A fost adaugat in /stats sa-ti arate ID-ul apartament-ului. 27. La comanda /spawnchange a fost adaugata optiunea " apartament " ===============================REALIZARI===============================
 29. 1 point
  Nu recomand, este un tepar, nu mi a fost greu sa ii recunosc poza de la avatar, prima data am crezut ca este fata. Din ce imi aduc aminte a venit la mine sa ii fac o lista de scripturi mai de mult. Dupa ce i am prezentat ce am facut mi a spus ca nu ii convine nimic ca el nu a vrut asa, pana la urma a mai adaugat chestii dar plata nu a facuto m a tot amanat pana aia a fost.
 30. 1 point
  Mai e valabil ? Pm pentru pret
 31. 1 point
  Superb. Chiar imi place. Felicitări pentru munca depusă si pentru timpul pierdut. E chiar frumos.
 32. 1 point
  In privat îți spune toate detalile
 33. 1 point
  for(new i=0; i < sizeof(Vehicles); i++)
 34. 1 point
  Nu a precizat pentru ca topicul se afla in categoria pentru 0.3.7DL si nu alta categorie si nu ar avea sens sa precizie si el
 35. 1 point
  Salut,astazi o sa te invat cum sa adaugi o textura sau un skin pe care il doresti tu..hai la treaba! 1. Creati un folder cu numele "models" in folderul principal al serverului dvs. models.rar - exemplu 2.In acest folder creati un fisier format .txt cu numele "artconfig" artconfig.txt - exemplu 3.Importam modelele dvs. cu format "txd" si "dff" in folderul "models" wallzzz.dffwallzzz.txd - exemplu 4. Deschidem fisierul creat de noi "artconfig" pentru a connecta aceste modele Pentru a adauga un skin avem nevoie de functia AddCharModel structura acestei functii fiind AddCharModel(id skin,id slot, fisierul txd , fisierul dff); Important! - Orice id al skinului introdus,se va adauga sau se va schimba - ID-urile slotului poate sa fie de la 20.000 pana la 30.000 Pentru a adauga un obiect avem nevoie de functia AddSimpleModel( lumea virtuala , id obiectului deja existent, id slot, fisier txd, fisier dff); Important! - ID-ul obiectului va fi schimbat in unul deja existent si utilizat cu functia CreateObject - Limita de adaugare este de la 10.000 pana la 30.000 5.Dupa ce am salvat,mergem in server.cfg si adaugam "useartwork 1" 7.Dam start serverului,si daca am efectuat toti pasii corect o sa va apara informatie in consola ca modelele au fost incarcate cu succes! 8.Intram pe server si vedem daca se incarca obiectul pe care l-am importat mai devreme Iti multumesc pentru timpul acordat si sper ca ti-a fost de folos,cu tine a fost Khain, succes!
 36. 1 point
  Partea cea mai grea din a invata e sa incepi. Ca sfat as zice sa iei functii de aici samp wiki ( scripting basics si scripting functions ) sa citesti ce fac si dupa sa le testezi si intr-un gm sa vezi cu ochii tai ca fac ce se spune, dupa sa incerci sa vi cu idei bazate pe acele functii si sa crezi mici sisteme cu ele.
 37. 1 point
 38. 1 point
  Astazi m-am decis sa postez gamemodeul lui edison din 2015, se poate vedea pe canal la el. Tot ce am modificat sunt preturile din Dealership in rest totul este ce a lucrat el. M-am apucat sa il editez, inca mai am varianta editata dar m-am decis sa abandonez gamemodeul deoarece am vazut ca e prea mult de munca la optimizare, defapt foarte mult. Sper sa fiti multumiti si sa-mi dati un +1 (P.S: Nu ma hranesc cu ele). Link Descarcare Mediafire: Expirat Link Descarcare Google Drive: Expirat Link Descarcare GirlShare: Expirat Link Descarcare Zippyshare: Expirat Link Verificare Virustotal: Expirat Prezentarea gamemodeului o gasiti chiar aici:
 39. 1 point
  Felicitari pentru munca depus, felicitari pentru timpul acordat acestui proiect, si felicitari pentru cunostintele puse in acest proiect.
 40. 1 point
  Din cate stiu poti scrie servere in FiveM cu Lua, C# sau JavaScript. Daca as fi avut un pc mai bun sau GTA 5 as fi incercat de mult sa fac un server cu C# dar na gta 5 cota ceva ( mai aels cand nu ai deloc bani )
 41. 1 point
 42. 1 point
  Salut ! Da , ceva de genul ! Ai dreptate , tutorialul este invechit dar baza este aceasi.
 43. 1 point
  Salut, te referi la ceva de genul acesta? https://www.sa-mp.ro/forums/topic/25124-tutorial-variabile-in-una-singura/ Tutorialul l am facut cand nu stiam mai nimic este adevarat si este destul de invechit si neoptimizat dar merge si teoretic daca il modifici unpic cam asta e tot.
 44. 1 point
  Sa nu va treaca prin cap sa luati host de la kekshost, cea mai proasta firma fantoma facuta vreodata.
 45. 1 point
  Hi astazi revin cu un nou gamemode care este , un edit de la un gm a lui edison , deci daca faci hate faci degeaba ! Ce am facut eu pe acest gamemode ? Am reusit stabilitatea lui cat de cat ! Am reparat din buguri ce am gasit eu ! Am rezolvat Dealershipul ! Comenzi reparate: /create biz / house /licitatie Pentr-u a vedea toate comenzile disponibile pentr-u admin poti tasta /ah ! Video: Download: http://www120.zippyshare.com/v/776Qab7n/file.html VirusTotal: https://virustotal.com/en/file/dd6d3133727ac9f3199e848a8d3ccedea5f6aeb47a97e3640550c1dcded6d402/analysis/1503956806
 46. 1 point
  Inlocuieste functia DespawnVehicle cu asta function DespawnVehicle(carid) { new dbid = FindSpawnID(carid); if(CarInfo[dbid][Spawned] != 0 && IsVehicleOccupied(CarInfo[dbid][Spawned])){return 1;} else{DestroyPlayerCar(dbid); printf("Vehicle %d despawned. [db: %d]", carid, dbid);} return 1; } si problema este rezolvata lasi un raply daca iti merge.
 47. 1 point
  San Andrea Multiplayer România oferă 5 tipuri de reclame la preturi pentru orice buzunar. Nou! La cumpărarea unei reclame pe minim 3 luni primiţi 1 luna GRATUIT! Banner mare Dimensiune: 728x90. Poziţionare: Header. Preţ: 14 euro / lună Metode de plată: PayPal. Contact: PM la unul din administratori. Topic Global Descriere: Topicul îl veţi face voi personal, iar noi îl vom face global. Poziţionare: În toate secţiunile forumului. Preţ: 10 euro / lună Metode de plată: PayPal. Contact: PM la unul din administratori. Topic Sticky Descriere: Este valabil doar pentru serverele de SA:MP. Poziţionare: În Publicitate Server că subiect important (pinned). Preţ: 6 euro / lună Metode de plată: PayPal. Contact: PM la unul din administratori. Postare pe pagina de Facebook Descriere: Postarea o veţi face voi personal, iar noi o s-o facem importantă (este necesar să ne anunţaţi care este postarea voastră). Poziţionare: Pe pagină noastră de Facebook că o postare importantă (pinned) fixată sus. Preţ: 6 euro / lună Metode de plată: PayPal. Contact: PM la unul din administratori. Dacă aveţi întrebări sau probleme cu reclamele, ne puteţi contacta prin mesaj privat şi va vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
 48. 1 point
  http://*********/forum/index.php?/topic/3079-filterscript-system-event-halloween/ te iei dupa asta
 49. 0 points
  Nu va recomand servicile lui Marian, Striker M
 50. 0 points
  Acest tutorial este incomplet. Va las un video tutorial facut de mine in care va explic cap coada cum se face si cum sa rulati un gm cu baza de date pe vps-uri linux. https://www.youtube.com/watch?v=WyfSdb8IAaY
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.