Jump to content

Flaviu11

Membru
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

1 Follower

About Flaviu11

 • Rank
  Membru junior
 • Birthday 07/11/2002

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Name in game
  Flaviu11
 • Level of knowledge
  Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna seara, stimati membrii. Prin intermediul acestui topic, doresc sa recrutez o echipa dornica de ridicare a unui server putin mai "diferit", care speram noi sa fie unul de succes. Serverul va fi unul de tip RPG cu cateva aspecte importante RolePlay, este ceva nou pentru jucatorii romani. Cerintele mele ar fi urmatoarele: varsta minima: 15 ani timp dedicat serverului: minim 2-3 ore dispozitia de a face reclama o data pe zi cate 10-15 minute capacitatea de a lucra in echipa, dar si de a lucra individual cand este cazul Daca consideri ca indeplinesti aceste cerinte, te rog sa imi lasi un mesaj in privat, o sa incerc sa raspund in timp util mesajelor.
 2. Flaviu11

  stie cineva o firma de host free inafara de ultra-h

  recomand serviciile Five-Host, dar ei nu gazduiesc gratuit. Lucrez din 2015 cu ei, nu de alta.
 3. Flaviu11

  Host pentru versiunea 0.3dl?

  Buna seara, stimati jucatori. Lucrez de ceva timp pe un gamemode RPG, am vazut ca versiunea beta 0.3dl are noutati si voiam sa stiu daca exista host pentru aceasta versiune (*host pentru a deschide un server, nu pentru teste). Printr-o simpla cautare pe google, am gasit doar firma gratuita de hosting Ultra-Host care poate gazdui servere pentru aceasta versiune beta. Astept mai multe pareri / sugestii.
 4. Neserios pentru ca nu folosesc discordul si tot cand am intrat, nu raspundeai? =)) Nu folosesc discord pentru ca nu imi este la indemana, dar daca doar acolo am putut da de el, i am dat mesaj.
 5. Ți-am dat add pe discord.
 6. Buna dimineața, stimați membrii. Prin intermediul acestui topic, aș dori să găsesc o persoană matură (+16), cu care să pot deschide o comunitate de durată. Am câteva proiecte de succes în trecut (Godzilla / BlaQed). Eu voi aduce câțiva prieteni pentru a se ocupa de forum, respectiv servere / parteneriate, iar eu mă voi ocupa în mare parte de serverul de SA-MP, având experiența necesară pentru ceva de durată. Persoana care se va afilia pentru comunitate va trebui să suporte costurile minime necesare de început, pentru o rulare decentă atât a forumului / panelului, cât și a serverului. Țin să menționez că îmi doresc să fie ceva frumos, pus la punct, ordonat și ca la carte, cu toate acestea având o posibilitate de populare mai mare. Vă voi lăsa câteva poze mai vechi cu gamemode-ul, acesta primind de atunci și alte update-uri: https://imgur.com/a/FX4Pcbk
 7. Flaviu11

  XGames cauta Parteneri

  ti-am dat add pe discord.
 8. Flaviu11

  Acces comanda

  daca ai acel nume, nu este necesar sa ai admin ca sa poti folosi comanda /makeadmin. De exemplu acum te-ai inregistrat cu acel nume si nu ai admin, poti folosi /makeadmin daca numele setat de tine in publicul EstiFondator
 9. Flaviu11

  Acces comanda

  Cauta public-ul EstiFondator in gamemode, sterge-l pentru a evita o eventuala greseala si inlocuieste-l cu acesta. public EstiFondator(playerid) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { new nume[512]; GetPlayerName(playerid, nume, sizeof(nume)); if((strcmp(nume, "Xilescu", true) == 0)) { return 1; } } return 0; }
 10. Flaviu11

  GameMode unic sau copie dupa un server mare?

  exact la fel și eu, totuși am rămas surprins când am văzut că gamemode-urile asemănătoare cu cele mari sunt mult mai căutate decât cele unice sau parțial unice.
 11. Salutare stimați membrii. De ceva vreme am un semn de întrebare legat de preferințele jucătorilor față de modul de joc al unui server. Ca jucător, ce gamemode ați aprecia mai mult?
 12. Flaviu11

  stage b-hood system

  cam colorat
 13. Ce filme isi da saracu' =)))
 14. Flaviu11

  Problema TextDraw

  Pune un link cu linile la care da eroare, ca sa putem sa te ajutam.
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.