Sari la conținut

Flaviu11

Membru
 • Număr conținut

  68
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutru

1 Urmăritor

Despre Flaviu11

 • Rang
  Membru junior
 • Dată Naștere 11.07.2002

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Name in game
  Flaviu11
 • Level of knowledge
  Avansat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Flaviu11

  XGames cauta Parteneri

  ti-am dat add pe discord.
 2. Flaviu11

  Acces comanda

  daca ai acel nume, nu este necesar sa ai admin ca sa poti folosi comanda /makeadmin. De exemplu acum te-ai inregistrat cu acel nume si nu ai admin, poti folosi /makeadmin daca numele setat de tine in publicul EstiFondator
 3. Flaviu11

  Acces comanda

  Cauta public-ul EstiFondator in gamemode, sterge-l pentru a evita o eventuala greseala si inlocuieste-l cu acesta. public EstiFondator(playerid) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { new nume[512]; GetPlayerName(playerid, nume, sizeof(nume)); if((strcmp(nume, "Xilescu", true) == 0)) { return 1; } } return 0; }
 4. Flaviu11

  GameMode unic sau copie dupa un server mare?

  exact la fel și eu, totuși am rămas surprins când am văzut că gamemode-urile asemănătoare cu cele mari sunt mult mai căutate decât cele unice sau parțial unice.
 5. Salutare stimați membrii. De ceva vreme am un semn de întrebare legat de preferințele jucătorilor față de modul de joc al unui server. Ca jucător, ce gamemode ați aprecia mai mult?
 6. Flaviu11

  stage b-hood system

  cam colorat
 7. Ce filme isi da saracu' =)))
 8. Flaviu11

  Problema TextDraw

  Pune un link cu linile la care da eroare, ca sa putem sa te ajutam.
 9. Daca ai GM-uri urcate aici pe forum si te crezi mare scripter, eu zic sa te potolesti ca nu esti interesant deloc. Este a 3-a postare consecutiva unde vad ca te bagi, nici nu stii ce vorbesti si esti si tare in clanta. Calmeaza-te, nu te pune nimeni sa ajuti lumea doar ca sa ii faci ”sclavii” tai.
 10. Flaviu11

  problema icoane case si biz

  Posteaza codul de la LoadProperty, sa vedem ce ai acolo.
 11. Flaviu11

  Gamemode BuGGed (Asemanator).

  Update-uri folositoare pentru un bigzone. Felicitari pentru munca depusa !
 12. Flaviu11

  problema verificare comanda!

  Încearcă așa, ar trebui să meargă. CMD:beneficii(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pYT] == 1 && PlayerInfo[playerid][pBeneficii] == 0) { new playerlevel = PlayerInfo[playerid][pLevel]; PlayerInfo[playerid][pLevel] = playerlevel + 1; Update(playerid, pLevelx); SetPlayerScore(playerid,PlayerInfo[pLevel]); PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints] += 50; Update(playerid, pPremiumPointsx); PlayerInfo[playerid][pCash] += 15000000; Update(playerid, pCashx); SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "{b70000}Beneficii YT : {FFFFFF}Ai primit {00a521}15,000,000$ {ffb407}50 {FFFFFF}Puncte Premium si {b70000}Nivel 1."); } return 1; }
 13. Flaviu11

  comanda ascunsa , nu o gasesc ajutor

  comenzile in gm-ul burned le gasesti in include-uri. Intra in fisierul cu serverul - pawno - include si cauti acolo
 14. Buna seara, stimati membrii. De cateva luni am vazut aparitia SA-MP-ului pentru telefon, cu launcher. Am inteles ca acel launcher este foarte scump, as dori mai multe detalii de la cunoscatori daca se poate.
 15. Flaviu11

  Caut scripter

  Exact, adica un scripter are o gramada de ore pierdute pentru rezolvarea bugurilor pe gamemode-ul sau, adaugarea unor sisteme noi sau pentru optimizarea acestuia.
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.