Jump to content

Flaviu11

Membru
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

1 Follower

About Flaviu11

 • Rank
  Membru junior
 • Birthday 07/11/2002

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Name in game
  Flaviu11
 • Level of knowledge
  Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna seara friends, caut o comunitate cât de cât cunoscuta care sa ofere un server de samp spre administrare. Vin eu cu gamemode ul, staff, tot. Pot oferii mai multe detalii in pm.
 2. multumesc pentru sugestii, cer t/c
 3. Aceeasi parere o am si eu despre takehost
 4. Salut, as fii interesat de un reseller pentru a gazdui pentru inceput cateva servere de SA:MP, cu o protectie "decenta". Nu doresc takehost, cunosc protectia lor si nu am ramas placut surprins dupa folosirea serviciilor acestora.
 5. Buna seara, stimati membrii. Prin intermediul acestui topic, doresc sa recrutez o echipa dornica de ridicare a unui server putin mai "diferit", care speram noi sa fie unul de succes. Serverul va fi unul de tip RPG cu cateva aspecte importante RolePlay, este ceva nou pentru jucatorii romani. Cerintele mele ar fi urmatoarele: varsta minima: 15 ani timp dedicat serverului: minim 2-3 ore dispozitia de a face reclama o data pe zi cate 10-15 minute capacitatea de a lucra in echipa, dar si de a lucra individual cand este cazul Daca consideri ca indeplinesti aceste cerinte, te rog sa imi lasi un mesaj in privat, o sa incerc sa raspund in timp util mesajelor.
 6. recomand serviciile Five-Host, dar ei nu gazduiesc gratuit. Lucrez din 2015 cu ei, nu de alta.
 7. Buna seara, stimati jucatori. Lucrez de ceva timp pe un gamemode RPG, am vazut ca versiunea beta 0.3dl are noutati si voiam sa stiu daca exista host pentru aceasta versiune (*host pentru a deschide un server, nu pentru teste). Printr-o simpla cautare pe google, am gasit doar firma gratuita de hosting Ultra-Host care poate gazdui servere pentru aceasta versiune beta. Astept mai multe pareri / sugestii.
 8. Neserios pentru ca nu folosesc discordul si tot cand am intrat, nu raspundeai? =)) Nu folosesc discord pentru ca nu imi este la indemana, dar daca doar acolo am putut da de el, i am dat mesaj.
 9. Buna dimineața, stimați membrii. Prin intermediul acestui topic, aș dori să găsesc o persoană matură (+16), cu care să pot deschide o comunitate de durată. Am câteva proiecte de succes în trecut (Godzilla / BlaQed). Eu voi aduce câțiva prieteni pentru a se ocupa de forum, respectiv servere / parteneriate, iar eu mă voi ocupa în mare parte de serverul de SA-MP, având experiența necesară pentru ceva de durată. Persoana care se va afilia pentru comunitate va trebui să suporte costurile minime necesare de început, pentru o rulare decentă atât a forumului / panelului, cât și a serverului. Țin să menționez că îmi doresc să fie ceva frumos, pus la punct, ordonat și ca la carte, cu toate acestea având o posibilitate de populare mai mare. Vă voi lăsa câteva poze mai vechi cu gamemode-ul, acesta primind de atunci și alte update-uri: https://imgur.com/a/FX4Pcbk
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.