Jump to content

Morbius

Membru
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

341 profile views

Morbius's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Un Moderator forum rog inchiderea acestui topic. Motiv: Dezinteres total, am incercat sa dau de vanzator aproape 2 saptamani, la final cand am dat in sfarsit mi-a comunicat ca nu mai detine versiunea finala [adica cea din topic].
  2. @vincenzo40 da-mi discordul corect ca nu te gasesc dupa cel mentionat. Sa vad de ce gamemode dispui!
  3. cea mai cea recomandare!
  4. Nu apar pe nimeni, dar daca tot se acuza.. sa se vina cu dovezi mai clare.. Pentru ca sunt convins ca ADMINISTRATORII acestui forum nu raman indiferenti si ii vor aloca gradul cuvenit daca intr-adevar e tepar! Cat despre @Edw24 / Sirius.. nu-l cunosc insa cunosteam comunitatea unde a fost impreuna cu piMp / Carter.. mi-a placut gamemode-ul de pe atunci si am vazut si pe youtube prezentarea gamemode-ului. N-am facut vreo recomandare fara sa cunosc pe cineva, nici nu fac, am vrut si vreau doar sa stau de vorba cu el. Daca ai vrut intr-adevar sa ma "avertizezi" in legatura cu posibilul "tepar", inteleg ideea, puteai totusi sa fii mai politicos si sa nu arunci cuvinte asa la "shto".
  5. Salut, lasa-mi o adresa de contact, ma intereseaza GameMode-ul!
  6. Salutare! Cumpar gamemode SA:MP, intai de toate as vrea sa detineti un server de test pentru a testa gamemode-ul live, eu personal, urmand sa mi se comunice pretul. Metoda de plata: PayPal / Transfer Bancar.
  7. Lasa o adresa de contact [discord/facebook]
  8. Salutare tuturor, dupa cum spune si titlul, caut scripter priceput si cu timpul necesar pentru a realiza un quest de craciun +un pom spawn. Ce ma intereseaza cel mai mult este sa vad totul gata pe parta sau pe un sv de test, dupa care se face plata pentru sistemul/serviciul respectiv. Inca un punct foarte important, TIMPUL, odata ce vorbim ceva si stabilim afacerea mi-as dorii sa-ti aloci si timpul necesar pentru a finaliza sarcina urmand ca la final sa fii platit! [Atentie: Sistemul se prezinta pe parta/sv test, video. Nu doresc sa oferi primul vreau doar sa vad ca esti capabil sa indeplinesti sarcina respectiva!]
  9. Ma intereseaza gamemode-ul, accepta pe facebook!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.