Jump to content

Speechless

Membru
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Speechless last won the day on February 19 2016

Speechless had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutru

1 Follower

About Speechless

 • Rank
  Membru junior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  C:\\WINDOWS
 • Interests
  Scripting
 • In-game Name
  Speechless
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,169 profile views
 1. Vouchere: Trade (Modificat doar sa poti pune 7 iteme, sistemul NU imi apartie):
 2. Boss pentru 3 euro, care vine putin peste 10 lei, eu i-as fi scris direct sistemu =))
 3. Salut, aveti mai jos un video cu prezentarea sistemului de Easter Quest ce l-am implementat pe serverul meu. Baza sistemului este simpla, asa ca sigur nu e prima data cand vedeti un sistem de genul acesta. Video:
 4. Arata aici server.log. Posibil sa nu iti incarce pluginul streamer
 5. Din moment ce nu știi și nu ai argumente, de ce vii să plângi la mine pe topic? Nu îți convine, nu ești obligat să mă urmărești. Dacă tot vii cu o părere despre mine, ori vii și cu argumente solide prin care îți sustii ideea, ori ești egal cu 0 pentru mine. Punem punct off topic-ului. Dacă mai ai nelămuriri, nu ezita sa imi dai PM.
 6. Nu mă vor coborî la nivelul tău, că văd clar că ești un copil frustrat, însă.. munca cui am furat-o? Da, mapa nu e făcută de mine, asta am precizat. Însă sistemul l-am gândit eu. Chiar dacă nu e cine știe ce filozofie, am zis să vin cu ceva mai diferit față de o comanda de genul /escape. Înainte sa ma jignești, te invit să-mi citești semnătura. Precum felului tău de a spune "La revedere", te-am scuipat si eu.
 7. Salut. Mai jos aveti o scurta prezentare a noii curti a penitenciarului implementata pe serverul meu + sistemul de escape. Mentionez si aici ca harta NU imi apartine, ci este preluata de pe internet. Poze: https://imgur.com/a/0JOFe4C Video cu prezentarea: Prezentarea scrisa a sistemului de escape + ultimele update-uri:
 8. Extraordinara observatie, geniule. S-a repetat de n ori asta.
 9. Pune-i plugin crashdetect si posteaza rezultatul.
 10. Intri frumusel in gamemode si cauti GetCountryName, iar inainte de asta pui // sau stergi ce are legatura cu functia si nu o sa iti mai dea erorile.
 11. SQL = mysql_connect(MySQL_Host, MySQL_User, MySQL_DB, MySQL_Pass); Asta este definitia. De aici presupun ca te descurci sa le pui la locul lor.
 12. Fă update la sscanf că primești niște erori la el.
 13. Create table "clans" on your database and recompile your gamemode.
 14. Ai facut legatura server-ului cu baza de date? Posteaza aici mysql_log.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.