Jump to content

AlexRYA

Membru
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

AlexRYA last won the day on December 11 2018

AlexRYA had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    AlexRYA
  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AlexRYA's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

24

Reputation

  1. http://www.girlshare.ro/3489820851 By @Blind.
  2. Doar tu l-ai postat primul, asa ar trebui sa faca toti
  3. Prezentare pana La V5.0 , nu am video cu versiunea actuala V6.0 - - Doanwload: www12.zippyshare.com/v/Mi3Oxyes/file.html- VirusTotal: virustotal.com/en/file/0b5b6c2…b734/analysis/1493557634/>> Prezentare <<Uitati aicea, prezaentare in scris: pastebin.com/Kn1j7gB2
  4. Am decis sa postez GM-ul la care a lucrat GasPipe. , BUHA si [M.R.]Madara , doarece am renuntat la proiect:Sistem de VIP pe masini si playeri-Iti faci masina VIP din /v cu 100PP-/vipname-/vipnamecolor-/vipwheels-/vipneon-/vip (pentru a vedea beneficiile VIP pentru playeri)Din /shop iti poti cumpara Cases+Keys-Poti castiga PP,Bani si cei norocosi chiar si un NRG-500 prin comanda /opencaseAvem un [Easter Quest]-Trebuie sa colectezi 25 de oua in LS si 25 in LV-/quest pentru a vedea cate oua mai ai de colectat si ce premiu primestiSistem BluePlayCodes-Este cum e pe OG, un admin genereaza un cod si il folosesti prin comanda /bpcode-Premiile sunt in Premium Points, Bani , Respect Points si Culori HiddenCand acumulezi 200 Premium Points indiferent daca le consumi sau nu primesti automat Cont Vip AM FOST BANAT FIINDCA AM INCALCAT REGULA CU PRIVIRE LA MENTIONAREA COMUNITATILOR RIVALE IN TOPICURI. #Moderator Download: www117.zippyshare.com/v/yM0dMh8F/file.html Virus Total: virustotal.com/en/file/983ae15…aa88/analysis/1493592776/ TIN SA PRECIZEZ CA ACEST GAMEMODE ARE UNELE BUGURI, NU VA ASTEPTATI CA TOTUL SA FIE PERFECT ( in schimb eu zic ca e destul de bun pentru "ciordit" sisteme)
  5. "De cand" ? :)))) Treci pe la scoala si dupa ne certam
  6. Salut baieti, nu stiu daca mai e nevoie sa pun poze, totusi eu voi respecta regulamentul si voi copia din vechiul post pentru ca pozele sunt concrete, pacat ca acea versiune este una destul de veche.Gamemode-ul este optimizat, e destul de bunicel, pacat ca au fost prea tari in pipota.In arhiva aveti si panel-ul lui Speedy, care-l foloseau cei de la KoGGed.Am lasat o poza cu shop-ul, restu vezi acolo : Link virustotal : virustotal.com/ro/file/94c719b…b78e/analysis/1493587317/Link download [Gamemode + baza de date + panel] : http://www.girlshare.ro/3489820851 (New Link)In semn de recunostinta, lasati un +1 la postare ca v-am dat un GM bun ca pe painea calda.Va multumesc, bafta cu el. Respect pentru @Blind.!
  7. Este site-ul tau sa ies cand vrei tu? Iesi d*q si tu din casa sa vezi cum arata lumea.
  8. Salutare, aici aveti gamemode-ul Treed de acum 2-3 luni, acesta nu a fost postat pe internet până in momentul de fată, o să vă las mai jos un videoclip cu serverul:Download (.pwn ) : girlshare.ro/3489800631.9 Puteti lua baza de date de la gamemode-ul lui iSnake, o să vă las aici link: www15.zippyshare.com/v/OPug5z2x/file.htmlP.S: copy/paste ()
  9. AlexRYA

    Red2Play

    Parola este: red2play99 . Daca vrei sa scoti sistemul cauta in gamemode "if(dialogid == DIALOG_SECURITATE)".
  10. Această "fiinţă" chiar nu merită atenţie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.