Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

cred ca toolz a ramas in locul celor de la zeroping , krond e mort nici suport tehnic nu mai dai mai au ramasi cred ca vreo 10 clienti :))

• 2 weeks later...
Posted
On 6/17/2019 at 8:28 AM, Keedyy said:

Am luat de la KeksHost un host de samp, am facut un ticket de o luna si absolut niciun raspuns(nu merge ftp,gamecp,phpmyadmin).

Nu va recomand aceasta firma fantoma.

Mersi de bani.

-dino14 minecraft-romania.ro aka 14 ani aka dau wipe luna de luna si nici nu dau gradele inapoi donatoriilor de pe rocrafting

• 1 month later...
Posted

Sa nu va treaca prin cap sa luati host de la kekshost, cea mai proasta firma fantoma facuta vreodata.

• Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Recomand cu incredere găzduirejocuri.ro am cumpărat de acolo un server de Teamspeak, host, webhost și toate au fost activate in 2 ore, ticketele se rezolvă foarte repede, imediat se răspund la tickete!

Recomand firma.

• Upvote 1
  • 2 months later...
Posted

Ceva update-uri baieti? Firme de hosting pe care pe poti baza? 

Posted

toolz a rămas în locul celor de la zeroping, dacă vreți să vă faceți ceva de durată și credeți că o să reușiti cu serverul, luați de la omega și nu vă mai băteți capul.

Posted

Recomand HZone!

Foarte seriosi, preturi decente.Reduceri mereu, si suport foarte rapid! Se rezolva ticketele intr-un mod foarte profesionist, si punctual.Recomand cu caldura! 

• 3 months later...
Posted

zonek.ro - San Andreas hosting de calitate, fara lag
Daca te-ai plictisit de lag cumpara de la ei, In plus va ofera si servicii de asistenta la orice ora NON STOP din zi si din noapte

Comanda ACUM pentru 50% reducere la orice serviciu dorit.

• 1 year later...
Posted
43 minutes ago, segmentationfault said:

bro, ați auzit vreodată de cloud hosting? azure/aws/google cloud? zic și eu :))))

Da, dar am auzit si de onilyhost.online

Posted

Zonek.ro are in acelasi data center cu omega, hostclub. Zonek.ro singura firma din romania care hosteaza pe ssd m2 nvme

• 1 month later...
Posted
On 8/1/2021 at 4:36 AM, in_so@pta said:

up zonek.ro

Acest cuvant ma nelinisteste teribil.

cf frate imi guarantezi uptime?

Captură de ecran din 2021.08.03 la 16.57.24.png

Posted

zonek.ro Gazduire Jocuri pe server cu AMD Ryzen si SSD M2 NVMe , Numarul 1 in Romania !

• 7 months later...