Jump to content

segmentationfault

Membru
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    57

Everything posted by segmentationfault

  1. și tu ești suficient de prost și credul să iei ce zice un LLM pe partea legală? Vezi că LLM-urile generează pe ce crede că e mai probabil să fie după fiecare propoziție, s-a incercat legal implementarea ChatGPT în juridice și inventa legi care nu există. îți meriți muie doar pentru că ai intrat pe servere cu 'japca'. au mai venit pe aici niște plozi care ofereau servicii de hosting și idioții și-au pus numele în footer, iar la o simplă căutare era tot un Ltd dizolvat, iar dupa ce le-am zis că n-au nici o autoritate de a vinde în spațiul economic european s-au pișat pe ei și au scos tot din footer. până nu vine ANAF-ul la voi și vă fute o amendă de câteva mii de euro nu vă potoliți, nu? oricum în marketing ajungi să furi clienți, dar fură mai frumos... contactezi client-ul și le faci o ofertă mai bună, oferi servicii mai bune, nu intri în morții mă-tii pe un server și faci spam cu website-ul tău. oricum cineva care oferă servicii calitative nu îl doare așa tare de concurență, dar o să-l enerveze dacă faci scheme de astea cu spam. deci la final, sugi pula de copil prost și nu mai face topic-uri inutile.
  2. ia inspiratie de aici => https://dribbble.com/search/gaming-landing-page
  3. super frate fane video pe youtube, da sa stii ca io nu inteleg nimic din ce zici tu acolo pe canal sal si sanatate
  4. nu mai dați laba, cel mai sănătos e să fuți.
  5. depinde de țară și de economia ei, depinde dacă dai de un prost care nu-și știe valoarea și face treabă bună. tu ai zis din prima că vrei o anumită calitate, eu ți-am zis ce implică acea calitate. poate ai noroc de un prost și iese mult mai ieftin, la calitatea pe care o vrei. dacă chiar vrei low-cost, încearcă cu un indian, dar în general ăla promit sarea cu marea și livrează foarte prost.
  6. Astea nu sunt ipoteze băiatu' meu, profesional vorbind, garanția că ceva este scris corect este asigurat de teste automate, ceva ce tu nu ai în SA-MP :)). Uneori mă mir de ce pierd timpul să explic unor oameni ca tine lucrurile astea... EDIT: Dacă tu crezi că să scrii cod și după să intri in-game să testezi acel lucru îți garantează ție calitatea, ești total pe lângă
  7. iară client-ul își dă cu părerea despre lucruri tehnice. am avut un client care-mi spunea mie că unele lucruri sunt simple, cauți pe google și dai copy-paste și rezolvi în căteva ore, când realitatea era total diferită. referitor la aceste teste, ele se numesc spike testing, și da, doar că conectezi niște boți nu îți garantează că performanța o să fie la fel în scenarii reale (când ai 200 de utilizatori în același loc și fac diferite acțiuni). SA-MP este asemenea JavaScript, single-thread cu ideea de event-driven programming, deci problemele de performanță te asigur că apar când mai multe evenimente se întâmplă în paralel și des. tu nu prea poți testa asta, nu cred că există o librărie specială care poate testa funcționalițăți in-game în mod controlat (cum este Cypress sau Selenium), nici nu știu dacă există ceva de testare pentru sa-mp, pentru că standardul este foarte low, nu există conceptul de testare pentru a verifica înainte de a împinge în producție că acel lucru funcționează per total cum trebuie. îți zic de pe acum că dacă vrei pe cineva serios, implicat, du-te pe LinkedIn și caută developeri C/C++, dar îți zic de pe acum că trebuie să ai minim 2-4k euro lunar ca să-ți lucreze. dacă nu ai bugetul ăsta, o să ai parte de plozi, care nu știu lucruri de bază și o să-ți livreze un câcat de produs, iar la final pierzi pe lângă bani, și timp. baftă!
  8. Unde este deșteptăciunea mai exact? Îți iei ceva peste bugetul tău doar că să-ți gâdili ego-ul că ești cineva în viață? Tiparul ăsta comportamental îl găsești efectiv peste tot. Îți cumperi mașină de lux, peste bugetul tău, de multe ori în rate, doar ca să te simți tu că ești cineva. Te îndatorezi pe câțiva ani buni, dacă doamne ferește nu mai ai un venit stabil, te rupe banca, iar mașina aia vine cu niște costuri. Drumurile în România sunt praf, dacă nu este o mașină fiabilă trebuie să bagi bani constant în piese care de multe ori sunt exagerat de scumpe. Practic, ce vrea să zică @ZookeAdv este exact ca în meme-ul cu: ai iPhone 14 Pro Max, dar mănânci pateu pe pâine. Nu este o formă de deșteptăciune să-ți iei ceva peste bugetul tău doar ca să pari ceva ce nu ești. @AlexGX tu te prezinți pe un forum cu niște lucruri, un nume, o poză. Noi deja te judecăm după cum te prezinți, adică ai un BMW în poză (presupunem că ai o situație financiară foarte bună), dar tu te zgărcești la 50 EUR. Este ca și cum un zugrav îi face o lucrare la un milionar în euro dar se zgărcește pentru 1,500 - 2,000 RON. I mean, tu chiar te miri că cineva face mișto de tine pe chestia asta :))?
  9. dc imi folosesti vechiul nume...
  10. stai 1 an sa lucrezi sa-l vinzi pe 50 de euro? really? eu nu va inteleg, daca tot aveti niste abilitati in programare, de ce nu le fructificati intr-un domeniu mai bine platit?
  11. și ce faci dacă mașina își pierde treptat din viteză (neapăsând pe W)?
  12. da cati ani ai? ca aveam eu 14 in 2012 când aveam sa-mp.ro și nici nu mai țin minte cum arată pawn-ul.
  13. voi chiar nu puteti incarca ceva fara sa lasati ceva pe acolo? asa jeguri umane sunteti?
  14. cand intrasem pentru prima data pe serverul de SRC aveam numele eXtr1k3 si stiu ca a fost un mini-beef ca aveam numele asemanator cu al tau
  15. Tu nu trebuie să creezi un obiect propriu-zis (care să existe în joc). ColAndreas de fapt este o bază de date pentru fiecare obiect din joc, plugin-ul are o listă de vectori care constituie hitbox-ul fiecărui obiect existent. Pe lângă asta, harta este construită pe baza unor obiecte amplasate by default, iar plugin-ul pur și simplu "oglindește" harta default, dar prin vectori de coliziune. Dacă te uiți pe https://github.com/Pottus/ColAndreas/wiki/Functions#ca_createobject o să vezi că la final are o remarcă ONLY CREATES THE COLLISION, NOT THE IN-GAME OBJECT; deci din intuiția mea, citind wiki-ul, un obiect trebuie creat cu CA_CreateObject, iar unul nu este neapărat să existe, poți doar să-i oferi modelId-ul, că el calculeaza la nivel matematic hitbox-ul, însă pentru simplitate poți să folosești un obiect real. #include <a_samp> #include <colandreas> new obj1, obj2; public OnFilterScriptInit() { CA_Init(); obj1 = CA_CreateObject(710, 2045.71887, 1351.40881, 24.95637, 0, 0, 0); obj2 = CreateObject(3437, 2045.76587, 1351.48413, 15.64844, 356.85840, 0.00000, -3.00958); return 1; } public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if (!strcmp(cmdtext, "/col", true)) { new Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz; GetObjectPos(obj2, x, y, z); GetObjectRot(obj2, rx, ry, rz); if (CA_ContactTest(3437, x, y, z, rx, ry, rz)) { SendClientMessage(playerid, -1, "ok!"); } return 1; } return 0; } Iar tu, ca să poți simula hitbox-ul pentru o mașină, trebuie să cauți obiecte sferice/pătrate și să le creezi folosind CA_CreateObject prin mașină ca să formeze un hitbox, uite un exemplu vizual problema este că nu ai conceptul de attach to vehicle/player în plugin-ul ăsta, și trebuie să actualizezi manual pozițiile acestor obiecte folosind https://github.com/Pottus/ColAndreas/wiki/Functions#ca_setobjectpos si https://github.com/Pottus/ColAndreas/wiki/Functions#ca_setobjectrot nu am suficient timp să-ți explic cum să reproduci un attach, după revelion o să-ți explic în amănunt.
  16. M-am uitat peste API-ul de la ColAndreas, într-adevăr este doar cu harta, însă poți crea obiecte doar ca coliziuni în plugin. Problema este că obiectul nu se atașează de vehicul sau player și ar trebuii să actualizezi tu constant poziția acelor obiecte și să pui cumva niște cercuri/pătrate mai multe ca sa formeze un fel de hitbox. Sincer să-ți zic, ce vrei tu să faci este oleacă cam dificil și trebuie să te joci cu matematica, ai aici un video despre algoritmul pe care trebuie să-l folosești:
  17. te-ai gândit să folosești https://github.com/Pottus/ColAndreas ? în teorie trebuie să ai o poziție curentă, o direcție și o viteză, iar la fiecare tick să actualizezi noua poziție, iar la finalul actualizării să verifici dacă este în coliziune cu un obiect. dacă e în coliziune, explodează, dacă nu, se rulează tick după 16-32ms.
  18. îmi place poza ta de profil. titties
  19. adevarul este ca suntem o comunitate toxica + me included
  20. fără să-l jignesc pe autor, deobicei cei care folosesc PHP ori sunt bătrâni și nu s-au adaptat noilor tehnologii, ori sunt începători și intră în PHP pentru că este atât de vechi că găsești n resurse și tutoriale pentru el. prin facultăți nici nu se specifică de limbajul ăsta.
  21. sus sus tot mai suuuuuuuus https://music.youtube.com/watch?v=tZmY4L4cfus&si=0vwfGyp3Lc9g_wes
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.