Jump to content

sMok3 ;x

Membru
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sMok3 ;x last won the day on December 23 2019

sMok3 ;x had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutru

About sMok3 ;x

 • Rank
  Membru junior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  www.cs-game.ro
 • Level of knowledge
  Mediu

Contact Methods

Recent Profile Visitors

607 profile views
 1. Crowell iti zic eu parerea cea mai sincera. Nu se mai merita sa deschizi o comunitate de orice joc , pentru ca o sa gasesti doar lichele ordinare care dau teapa , ba gasesti scripteri care daca nu faci pe gm-ul lor nu se baga sau eventual dupa ce baga gm-ul lor fac doar ce ii duce capu si nici n-o sa ii intereseze de tine sau o sa gasesti scripteri care iti ofera niste preturi de costa mai mult ca o bicicleta Mountain Bike :))) Intr-un final rezulta ca dai doar de lichele fomiste. Spun asta pentru ca am fost cam in aceasi situatie ca tine
 2. Nu recomand . 1. Se vede din poza care a aratat-o @VLM 2.Nu stie nici sa-l urce pe host d-apai sa scripteze. 3. No hate bro, trebuie sa gandesti ceea ce spui inainte sa te apuci sa zici ca esti Scripter.
 3. UP! Recomand ! Este firma serioasa ! Am luat un host sa-mp de la ei si merge chiar bine !
 4. Cautam in continuare scripter Counter-Strike 1.6 (Base Builder) !
 5. Momentan sa vad lista de update-uri facuta si dupa fac panelul Salutari si Respect KeNNy ! P.S Si accepta in p""a mea cererea pe discord ca am vrut sa vorbesc acu ceva zile cu tine si yoc ... n-ai acceptat nici acum !
 6. RETINE: Nu doresc sa lucrez pe alt Gamemode . Detin Gamemode BlackGun V0.9.1 Mult mai updatat . as avea nevoie doar sa faca aceasta lista ! https://we.tl/t-RD8TChqDJ2 Tin sa precizez ! Scripterii care ma vor contacta vor fi pusi la test. In ce consta acest test? Vor downloada Gamemode LimitCS care este compatibil cu gamemode-ul pe care il detin si vor face sistemul V.I.P sau Misiuni ! Pentru a vedea cunostintele acestuia !
 7. Username: SmoKey Varsta: 22 Ce fel de servicii oferi?: Cautam Scripteri categoria: SA-MP , Counter Strike 1.6 (Categoria Base Builder) Pret: Se discuta in privat Detalii de contact: Discord : SmoKey#1025 sau PM Alte precizari: Comunitatea CS-Game.Ro Cauta scripteri SA-MP , Counter-Strike 1.6 (Categoria Base Builder) ! Pentru mai multe detalii contactati-ma in privat !
 8. UP! Lista ! Va astept in privat pentru a discuta mai multe amanunte ! Marele_Update_inainte_de_redeschidere.txt
 9. Te astept in privat. Ca sa ne intelegem , s au schimbat treburile , eu am gamemode blackgun actual doar ca trebuie facute ceva modificari.... o sa fac o lista din nou cu ce trebuie facut , totul se va face prin teamviewer sau supremo ca sa nu întâmpină din nou probleme . Plata nu e problemă.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.