Jump to content

sMok3 ;x

Membru
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

sMok3 ;x last won the day on January 20 2022

sMok3 ;x had the most liked content!

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    www.cs-game.ro
  • Level of knowledge
    Mediu

Contact Methods

Recent Profile Visitors

951 profile views

sMok3 ;x's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

  1. Ai inteles tu gresit . Eu ma refeream la Fondatorul ala drag de pe BlackGun Nicidecum la tine
  2. Ce faceti ma copii , va certati pe tepele lu cepuc ? Hai ma serios cred ca eu am fost cel mai avariat in toate afacerile lui Chiar daca mi-am luat-o cepuc tot a ramas un tepar infect care nu ma asteptam vreodata sa dea tepe.... Ai uitat de asta ? Ti-o reamintesc eu . Sa nu uitam reclamatia de pe leaks in care toata comunitatea mi-a dat dreptate , ca esti doar un imputit cersetor de bani care ar fi in stare sa o vanda si pe ma-sa pentru bani. Nu stiu cum de mai ai tupeul sa te afisezi sincer .... Ce pot sa zic despre comunitate .... Am fost din 2012 alaturi de comunitate pana prin 2018 . Cand si-a pus cateii pe mine doar ca sa-mi scoata gradul la cea mai mica greseala. Si da recunosc am donat pentru grad. dupa mi-am deschis server si mna imi placea gm-ul cum era structurat auzisem de la cineva ca il vinde cu 600 de lei si am zis sa-l cumpar de la el. And.. Suprize ... Teapa.. De a trebuit sa mai dau 200 de euro la scripteri sa-l repare :))) Sti cum e vorba aia veche ... Donati Donati
  3. Crowell iti zic eu parerea cea mai sincera. Nu se mai merita sa deschizi o comunitate de orice joc , pentru ca o sa gasesti doar lichele ordinare care dau teapa , ba gasesti scripteri care daca nu faci pe gm-ul lor nu se baga sau eventual dupa ce baga gm-ul lor fac doar ce ii duce capu si nici n-o sa ii intereseze de tine sau o sa gasesti scripteri care iti ofera niste preturi de costa mai mult ca o bicicleta Mountain Bike :))) Intr-un final rezulta ca dai doar de lichele fomiste. Spun asta pentru ca am fost cam in aceasi situatie ca tine
  4. Nu recomand . 1. Se vede din poza care a aratat-o @VLM 2.Nu stie nici sa-l urce pe host d-apai sa scripteze. 3. No hate bro, trebuie sa gandesti ceea ce spui inainte sa te apuci sa zici ca esti Scripter.
  5. UP! Recomand ! Este firma serioasa ! Am luat un host sa-mp de la ei si merge chiar bine !
  6. Cautam in continuare scripter Counter-Strike 1.6 (Base Builder) !
  7. Momentan sa vad lista de update-uri facuta si dupa fac panelul Salutari si Respect KeNNy ! P.S Si accepta in p""a mea cererea pe discord ca am vrut sa vorbesc acu ceva zile cu tine si yoc ... n-ai acceptat nici acum !
  8. RETINE: Nu doresc sa lucrez pe alt Gamemode . Detin Gamemode BlackGun V0.9.1 Mult mai updatat . as avea nevoie doar sa faca aceasta lista ! https://we.tl/t-RD8TChqDJ2 Tin sa precizez ! Scripterii care ma vor contacta vor fi pusi la test. In ce consta acest test? Vor downloada Gamemode LimitCS care este compatibil cu gamemode-ul pe care il detin si vor face sistemul V.I.P sau Misiuni ! Pentru a vedea cunostintele acestuia !
  9. Username: SmoKey Varsta: 22 Ce fel de servicii oferi?: Cautam Scripteri categoria: SA-MP , Counter Strike 1.6 (Categoria Base Builder) Pret: Se discuta in privat Detalii de contact: Discord : SmoKey#1025 sau PM Alte precizari: Comunitatea CS-Game.Ro Cauta scripteri SA-MP , Counter-Strike 1.6 (Categoria Base Builder) ! Pentru mai multe detalii contactati-ma in privat !
  10. UP! Lista ! Va astept in privat pentru a discuta mai multe amanunte ! Marele_Update_inainte_de_redeschidere.txt
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.