Jump to content

andreiusq

Membru
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

andreiusq last won the day on December 21 2020

andreiusq had the most liked content!

Community Reputation

38 Bine

1 Follower

About andreiusq

 • Rank
  soldat in haine civile
 • Birthday 07/26/2004

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Brăila
 • In-game Name
  andreiusq
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

 • Discord
  andreiusq#0803

Recent Profile Visitors

1,786 profile views
 1. Nu recomand. Succes la căutat.
 2. baywatchrp.ro - 90 on la deschidere, #1 pe România toată ziua de 30 Ianuarie na-rp.ro - 100 on la deschidere, 100 on seara. ro-rp.ro - 250/250 în vremurile bune Depinde, trebuie doar să ai oameni influenți. (vă rog să nu mai vorbiți dacă nu sunteți în domeniu, doar dați seen la topic, nu are rost să faceți posturi în plus că nu vă ajută)
 3. Câte nume grele într-un singur topic Mă bucur că am reușit să vă retrezesc amintiri pe care mulți dintre voi mai aveați puțin și le uitați, cei ce ați comentat până acum, ce părere aveți de serverele actuale din România față de cum era pe vremea voastră? Spuneți-ne detalii despre ce făceați voi când abia se lansase samp-ul, cum era pe atunci cu o limită de librării?
 4. Păcat de munca lui AntiF1x
 5. http://www.mediafire.com/file/mv8nw8x6cpcb1at/rcrp.sql/file Adevărul e că e greu să citești ce scrie într-un link sau să apeși pe el.
 6. Păi mama nu e redusă mintal ca tine..... Și berceni? Huh? Acolo stai? Ce tare frate! Te aștept în Brăila!
 7. LucaPawn, potolește-te, adevărat, încă nu ai drept la opinie, îl cumperi dacă vrei, nu că te obligă :))) ON: Arată bine, mult succes la vanzare.
 8. De câte ori trebuie să vă spun că NU ARE NICI O TREABĂ ITD-UL? Fira mama lui a dracu de plugin, nici acum în 2020 nu știți cu ce se mănâncă? E UN PLUGIN PENTRU FILTERSCRIPT-UL „ITD” -> NOTE: This tool is only created for scripters who wants to create textdraws for his server. If you want players to use this, you are in the wrong place. învățați înăinte să comentați, sau măcar documentați-vă, uitați-vă în script dacă se folosește ITD (chiar dacă nu se folosește, e doar pentru textdraw-urile custom). Am dat soluția mai sus. Kisses.
 9. Pentru că trebuie să ai minim un IQ de 300 să deschizi un server de samp, este? E de la baza de date, nu ai configurat-o bine.
 10. lmao, n-are nici o treaba Ai discord-connector (.so care nu se afla), descarcă-l, există un bot de discord pentru gamemode (anunțurile /ad primesc mesaj pe discord, /aduty, șamd). (Știți, trebuie să vă uitați în server.cfg, să numărați acele plugin-uri și abia după să vedeți de ce nu vă merge dacă nu știți să citiți sau să dați scroll mai sus)
 11. A fost actualizată lista acum, îți mulțumesc că mi-ai reamintit!
 12. N-a fost ăla primul, oricum, i-am luat pe cei pe care i-am cunoscut și am încercat să vorbesc cu ei, nu am stat foarte mult să gândesc cine știa și cine nu. Nu m-am considerat niciodată veteran, pentru că nu am fost But, thank you că ai făcut cumva toată lista întreagă și bine [email protected] era Moderator din câte știu, dacă nu, sper să mă contrazici.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.