Jump to content

andreiusq

Membru
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

andreiusq last won the day on August 5

andreiusq had the most liked content!

Community Reputation

34 Bine

1 Follower

About andreiusq

 • Rank
  soldat in haine civile
 • Birthday 07/26/2004

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Brăila
 • In-game Name
  andreiusq
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

 • Discord
  andreiusq#0803

Recent Profile Visitors

1,385 profile views
 1. ce-ai facut bro? te doare adevarul? ce sa facem, asta e, unii sunt inca in top, altii inca raman niste ratati ce au familie si nu stiu sa se comporte. daca nu era adevarat, nici atentie nu ne dadeai. viseaza in continuare ca iti vei face tu nu stiu ce grup, suferi prea mult, băi „spiridușule”. Învață și puțină română, îți cumpăr eu un manual de clasa a 6-a.
 2. :))))))))) Pe lângă că ți-am respins cererea în grupul „FiveM România” de peste 3 ori, ți-am dat și ban pentru că așa și-a dorit inimioara mea. (ps: dacă vrei, îți dau și în rage.mp românia, nu sunt administrator acolo dar cred că se poate vorbii cu unul dintre ei) Ești neserios total, ți-am adus un web-developer bun și ai crezut că îi dai țeapă de aproximativ 600 de lei, trebuia să îi mai dai 25 de lei pentru compatibilitate și terminai tot cu el. Să mai spun că l-ai și înjurat? Hai, vezi cum te comporți că faci urât, ia un os. (fostul tau nume de pe discord, pe car
 3. Păcat de munca lui AntiF1x
 4. http://www.mediafire.com/file/mv8nw8x6cpcb1at/rcrp.sql/file Adevărul e că e greu să citești ce scrie într-un link sau să apeși pe el.
 5. Păi mama nu e redusă mintal ca tine..... Și berceni? Huh? Acolo stai? Ce tare frate! Te aștept în Brăila!
 6. LucaPawn, potolește-te, adevărat, încă nu ai drept la opinie, îl cumperi dacă vrei, nu că te obligă :))) ON: Arată bine, mult succes la vanzare.
 7. De câte ori trebuie să vă spun că NU ARE NICI O TREABĂ ITD-UL? Fira mama lui a dracu de plugin, nici acum în 2020 nu știți cu ce se mănâncă? E UN PLUGIN PENTRU FILTERSCRIPT-UL „ITD” -> NOTE: This tool is only created for scripters who wants to create textdraws for his server. If you want players to use this, you are in the wrong place. învățați înăinte să comentați, sau măcar documentați-vă, uitați-vă în script dacă se folosește ITD (chiar dacă nu se folosește, e doar pentru textdraw-urile custom). Am dat soluția mai sus. Kisses.
 8. Pentru că trebuie să ai minim un IQ de 300 să deschizi un server de samp, este? E de la baza de date, nu ai configurat-o bine.
 9. lmao, n-are nici o treaba Ai discord-connector (.so care nu se afla), descarcă-l, există un bot de discord pentru gamemode (anunțurile /ad primesc mesaj pe discord, /aduty, șamd). (Știți, trebuie să vă uitați în server.cfg, să numărați acele plugin-uri și abia după să vedeți de ce nu vă merge dacă nu știți să citiți sau să dați scroll mai sus)
 10. A fost actualizată lista acum, îți mulțumesc că mi-ai reamintit!
 11. N-a fost ăla primul, oricum, i-am luat pe cei pe care i-am cunoscut și am încercat să vorbesc cu ei, nu am stat foarte mult să gândesc cine știa și cine nu. Nu m-am considerat niciodată veteran, pentru că nu am fost But, thank you că ai făcut cumva toată lista întreagă și bine [email protected] era Moderator din câte știu, dacă nu, sper să mă contrazici.
 12. Salut, După cum probabil știe mai toată lumea, majoritatea ce știam limbajul PAWN ne-am mutat pe FiveM, Rage.MP sau ne-am retras total, de asta nu am mai văzut destul de multă lume veche pe comunitățile special create pentru sa-mp. Pe atunci când eu abia intrasem în industria de „scripting”, nu știam foarte multe, dar totuși îmi amintesc, și ceea ce îmi amintesc este că @-=[Vyorel]=- nu accepta GF edit-uri, și nu înțelegeam de ce, poate ne spune chiar el Și oricum, homepage-ul nu arăta așa, știu că informațiile erau date de ceva CuteNews, era și un redirect către sa-mp.com la w
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.