Jump to content

st0ry

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About st0ry

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  st0ry
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aveai cont acp si gata ai spart? "hackerii" 2020
 2. st0ry

  Pawn.CMD

  Este unul bun, il folosesc pe burned optimizat.
 3. Ti-am mai zis ca nu stau sa pun doveziile, cine vrea st0ry#1337 discord, si ma doare n pl de post-ul asta, ca nu ma strica cu nimic, nu mai suferii iubi pa
 4. Mi-ai cerut ajutor la ips, si ca nu gaseai un plugin, mai bine taci in mortii tai,si cu asta am incheiat, te astept voice oricand vrei tu.
 5. vreau sa vad ca tema asta e furata care o am in moment ul asta, sa nu mai zic ca acu 2 zile ma zapaceai sa te ajut la un forum.
 6. judecata : nu vezi ca esti un terminat, de iei de your-code da sa moara familia mea daca o sa faci ce am facut eu pentru your-code. ti-am rezolvat erorile bun, dupa ma amenintai, ziceai ca ma postezi ca nu iti instalez forum-ul, eu cred ca meriti, si nu o sa sterg niciodata acel cacat de gamemode dupa yc, te pup o seara buna, puteti sa vorbiti in continuare, nu ma mai intereseaza.
 7. Salut, m-am plictisit de toate edit-urile dupa net, sa le fac, sa le optimizez etc, si m-am decis sa incep un gamemode de la 0, nu stiu ce mod, vreti ce rpg, stunt orice, ca sa imi ocup timp-ul cu ceva. Zi buna, astept idei!
 8. Nu stiu ce treaba are ca i-am publicat gamemode-ul din cearta noastra, ca ai remarcat ca nu sunt scripter.Mai intai uita te ce spui.Daca vrei sa continuam cearta, te astept pe discord st0ry#1337 sau te astept pe comunitatea mea.
 9. st0ry

  Firme de host

  Tehnichost.ro
 10. Nu gasesc codu in gm, prin faptul ca am uitat cum se cauta cu ctrl + f
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.