Jump to content

Rivalry

Membru
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rivalry

  1. uitasem comanda pt spawn..sunt un idiot..anyway, mersi frumos! de curiozitate, se poate face cumva ca asta sa se faca automat? gen faza cand cumperi o casa sa te duca automat la ea cand intrii pe srv nu sa scrii comanda.
  2. Am si eu nevoie de ajutor..deobicei la admini stiam ca pe aproape orice gm te teleporteaza automat cand pui un check pe harta..insa pe gm ul acesta nu. Sunt incepator si doar vreau sa inteleg niste chestii..si daca se poate sa le si rezolv. Ma poate ajuta cineva? Ce am in gm legat de asta: https://pastebin.com/hQKUUe6G https://pastebin.com/ieHf3xKV a si inca ceva, stie cineva cum fac sa ma teleporteze la casa cand ma loghez pe server?
  3. mersi frumos, incerc acum!
  4. Salut..am si eu o problema cu Speedometrul. Incerc sa invat niste chestii pe gm ul bluffs v4 si recent am adaugat un speedometru nou si am incercat sa l scot pe ala vechi..toare bune si frumoase..doar ca la asta nou nu merge faza cu combustibilul..ii 100 tot timpul oricat ai merge.. Apare pe undeva in script sa pui codul legat de fuel dar nu stiu ce cod imi trebuie mai exact.. Ma poate ajuta cineva? Link la Speedometru: https://anonfiles.com/L9e5f8lfpd/source_pwn
  5. Sa nu va treaca prin cap sa luati host de la kekshost, cea mai proasta firma fantoma facuta vreodata.
  6. daca poti da-mi te rog un mesaj pe discord: Areanydd / Tu sa taca!#1483 Multumesc.
  7. pret? vad ca au intrebat mai multi dar nu le spui
  8. Dacaa mai vrei da-mi pm..dar vad ca dja a mai zis cineva deci da
  9. Da-mi ceva contact sa vorbim putin☺..daca ai timp si vrei.
  10. pana la urma faza cu panelul e vrajeala ca tot il astept de ceva timp..urat asa
  11. Cat ceri pe panel?,spune-mi in privat daca nu vrei aici.
  12. Buna! Eu sunt Cristi fondatorul serverului Dinasty RPG (DNS IN CURAND) - 89.40.70.176:7777 - si vreau sa te anunt ca pe data de 15.11.2018 va avea loc marea deschidere a serverului. la ora 16:00. Dupa ora deschiderii, la 18:00 toti playerii (online) vor primi LevelUp+30PP dupa care vom face un event frumos daca sunt cativa jucatori. Se vor face 3 eventuri diferite cu premii decente. Forumul si Panelul sunt momentan in lucru dar cat de curand vor si terminate. Staff: Areanydd - Founder ForteX - Founder Night00 - Admin lv 4 Vreau sa va ajunt de pe acum ca daca vom avea sustinerea si rabdarea voastra serverul va fi deschis cat de mult timp posibil si speram noi,fara buguri. Va asteptam pe server! 89.40.70.176:7777
  13. Rivalry

    Salut

    Salut..am o echipa pe nume Dinasty Team si mno am zis poate aveti nev. Noi in general facem chestii legate de minecraft..dar facem si forumuri.. Asa ca daca e interesat cineva de un forum isp,ipb,smf,phpbb suntem disponibili la un pret stabilit de voi(nici bataie de joc)..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.