Jump to content

accerr

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

About accerr

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tu nu știi să umblii cu botu și oferi servici pawn? Beși mă de aici, ai incercat să mă banezi de 5 ori cred. https://prnt.sc/p7t9on https://prnt.sc/p7taq1 https://prnt.sc/p7tb57 https://prnt.sc/p7tblu
 2. Țepar? Era vorba că imi dai un Gamemode de Roleplay, tu mi-ai dat unu-l luat de pe Net, pot demonstra asta, era netradus, chiar tu mi-ai zis că era codat, crezi că is prost să dau 15€ pe un Gamemode de pe net? Și SA-RP au gamemode-ul, tu vrei să-mi zici mie că mmnf. a creat gamemode-ul?
 3. Recomand cu incredere găzduirejocuri.ro am cumpărat de acolo un server de Teamspeak, host, webhost și toate au fost activate in 2 ore, ticketele se rezolvă foarte repede, imediat se răspund la tickete! Recomand firma.
 4. Da imi cer scuze l-am greșit, ți am dat add.
 5. Salut, am inceput un proiect de SA:MP, acum am nevoie de un designer destul de priceput la fel și un web developer Discord: accer.vfn#5193
 6. un discord cv din partea ta?
 7. Vere, ăsta nu mai e Roleplay, ce naiba? Tutorial la Roleplay? Treburile cu Tutorialele sunt ca pe RPG, cănd te naști vine cineva să iți zică unde e DS-uul? Sau banca?
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.