Jump to content

cristixxh

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cristixxh

  1. salut, recrutez un partener(sau mai mulți) pentru deschiderea unui post de radio online internațional. Pentru asta, am nevoie de suport financiar și nu numai - banii investiți se vor întoarce în cel mai scurt timp, din profit. De asemenea, dacă ești fluent în limba engleză aș avea nevoie și de radio presenteri. Aștept reply sau Pm cu orice întrebare, și voi răspunde cu drag. contact: cristixxh#4658 DISCORD
  2. Salut, ofer un server de SA:MP, 50 sloturi, spre administrare, cu conditia sa ramana pe comunitatea care ii ofera serverul.Oferim: -sub domeniu pentru panel -suport Trebuie sa aveti cunostinte minime in scripting, sau sa aduceti un scripter.De asemenea, va rog sa fiti dispusi sa investiti timp in server! Ma puteti contacta pe discord : cristixxh#4658
  3. Salut! Am nevoie de o comanda, de redeem code, un fel de voucher, dar ca mult mai simpla Sa fie ceva gen comanda /bonus, dar: La comanda /redeem usage sa fie : /redeem <code>, si codul sa fie unul random de maxim 8 caractere, exemplu: uJpqxaYn Aceasta sa poata fi folosita doar o singura data, la inregistrarea pe server. Dupa folosirea comenzii, sa apara un dialog, in care sa scrie: Ai primit 500,000$ pentru folosirea codului. Dupa tutorial sa apara urmatorul mesaj: Dupa spawn, foloseste comanda /redeem, si introdu codul %s. Atentie! Codul este unic, si doar tu il poti folosi, o singura data! Folosesc gm burned. Mersi !
  4. Salutare! Te-as ruga sa imi accepti cererea pe discord, unde numele meu este cristixxh
  5. (25141) : error 029: invalid expression, assumed zero (25141) : warning 215: expression has no effect (25141) : error 001: expected token: ";", but found "]" 25141) : error 029: invalid expression, assumed zero linia 25141 fiind : if([pInfo][playerid][pAdmin] < 6) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu ai nivelul necesar de admin!"); am gm ul bluffs
  6. Salut, am nevoie de o comanda de genul : /test <cuvant> si pe chat sa apara global, la toti, ca la /anno : (( AdmBot : bla bla bla bla bla bla a activat scrie <cuvantul pus> si vei primi un premiu surpriza )) Sa fie disponibila doar de la admin 6 *** nu doresc sa-mi dati si faza cu premiul, doar comanda de text sa apara la toti, mersi.*** Multumesc
  7. Recomand HZone! Foarte seriosi, preturi decente.Reduceri mereu, si suport foarte rapid! Se rezolva ticketele intr-un mod foarte profesionist, si punctual.Recomand cu caldura!
  8. Adaugi boti, pana pica, chiar daca rezultatul nu poate fi chiar atat de exact.
  9. Mult noroc, dar din pacate, samp-ul din Romania moare usor.Nu spun asta ca hate sau ceva de genul(ba chiar acum pe1 si eu imi deschid server-ul), dar nu prea mai gasesti oameni seriosi, si restul. Repet, iti urez mult noroc!
  10. arata interesant, chiar daca e simplut de curios, ce nivel esti pawno ? [avansat, mediu, incepator?]
  11. Salutare! Pe data de 1 decembrie planuiesc sa imi deschid un server.Am host-ul platit pe 3 luni.M-am cam grabit cu deschiderea.Acum implementez noi chestii si adaug noi update-uri.Este un server serios, ce-i drept, cu gamemode descarcat de aici, dar cu cateva sisteme implementate de catre mine.Asa, sa revenim.Ce caut eu? Un co-owner, care poate avansa usor chiar la owner.Prin co-owner, ca sa inteleaga toti = admin level 5.Am panel, forum, host serios(HZone, eu doar cu ei lucrez).Ce asteptari am de la partener: - sa fie serios[varsta nu conteaza atata timp cat esti serios] - sa fie activ - sa poata ajuta la plata hostului si altor costuri[nu este obligatoriu] Ma puteti contacta in: - pm aici - pm pe www.diavola.ro/forum - comentariu aici si va contactez eu Multumesc pentru atentia acordata!
  12. Sincer, nu am inteles nimic din ce ai scris acolo. Sa reformulez. Tu, ai gm-ul burned, cu ds-ul in care poti edita ca admin, cand apesi ESC nu iti iasa din DS, ci doar daca apesi pe X-ul de la textdraw?
  13. Va ajut eu pentru ca domnul @Arabu nu mai are ochi, sau probabil nu mai activeaza pe aici Asa, sa revenim. 1.Descarcati arhiva 2.Extrageti .pwn si .amx in 'filterscripts' [editati daca este necesar] 3.Mergeti in phpmyadmin si adaugati baza de date pe care v-a dat-o colegul @VolticHD 4.Mergeti server.cfg si adaugati numele fisierului la filterscripts [nu stiu care e, nu m-am uitat prin el]. 5.Incarcati pe ftp 6.Restart la server Ar trebui sa mearga, daca aveti vreo problema, ori imi dati PM ori raspundeti aici.
  14. http://radiotaraf.no-ip.biz:7100 - taraf http://edge126.rdsnet.ro:84/profm/profm.mp3 - profm Greu era sa cauti pe google, nu?
  15. Dupa cum a spus si iCzm, limitele panel-ului nu corespund cu cele de la host. Sau, o alta varianta ar putea fi urmatoarea : posibil ca nu ai facut conexiunea bine.Verifica peste tot, sa nu ai 'site adress' sau ceva in genul [hide] public static $_PAGE_URL = 'adresa web server- stearsa pentru a nu face reclama/'; [/hide] Cauta in toate paginile, peste tot sa nu ai cumva o alta adresa de web sau sa nu fie completat pe acolo.Ce panel folosesti?
  16. Salut, am o problema cu TDEditor, 1.17 Intru, merge, dau /tde si apoi pur si simplu mi se inchide fila 'samp server'.Ce pot face? Am nevoie repede, va rog.
  17. Descarca de undeva, cauta pe google OnPlayerAirbrake sau Airbreak nu mai tin exact minte, sau cauti direct OPA samp include, si il bagi.
  18. +1 ! Nu are comenzi ascunse, l-am testat chiar eu pe serverul meu(si acum ruleaza), desigur am adaugat cateva imbunatatiri.Creditele le-am lasat, pentru ca asa este frumos Panel-ul functioneaza PERFECT.La fel si cu serverul, am avut o singura problema(nu stiu daca face parte din GM sau nu), dar am sters partea cu Anti-Flood pentru ca imi arata 'You are banned from this server'.Am sters Anti-Flood, am compilat, reincarcat, restartat si a mers.Mult noroc in continuare, si multumim ! Daca vrea cineva sa testeze GM-ul, sa-mi dati un PM si va dau IP + Panel. [ nu postez aici pentru a nu fi considerata reclama ]
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.