Jump to content

BaFFyJunior

Membru
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

BaFFyJunior last won the day on December 12 2019

BaFFyJunior had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutru

3 Followers

About BaFFyJunior

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  BaFFy
 • Level of knowledge
  Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In functie pui if(IsABike(vehicleid)) return 1; inainte de variabila combustibilului care scade sau poti face sa verifice daca e bike sa nu scada adica pui {}, iar cu else sa scada... cum vrei. Sper ca ai inteles.
 2. Ceea ce ai inceput e chiar foarte fain. Eu zic ca atat timp cat faci ceea ce iti place de ce nu?
 3. Alegi tabelul users din baza de date, apoi alegi de sus Structure, mergi jos si vei vedea add column after x.
 4. Am incercat cu Raduq si wefx. O sa incerc si cu ceilalti. Mersi!
 5. Salutari! Am un server de samp intitulat National Trucking. Avem o medie de 30 playeri on zilnic, hosted tab activ... parca tot nu este asa de bine. Totusi, nu ma pot plange. Stiti niste youtuberi care se ocupa de promovari? Eu am cautat, dar din pacate nu am primit niciun raspuns. O seara faina va doresc!
 6. Cu o functie simpla. stock GetRankAdmin( rank ) { new Rankname[ 55 ]; switch( rank ) { case 0: Rankname = "Player"; case 1: Rankname = "Junior-Admin"; case 2: Rankname = "Senior-Admin"; case 3: Rankname = "Head Admin"; case 4: Rankname = "Master-Admin"; case 5: Rankname = "Co-Fondator"; case 6: Rankname = "Fondator"; case 7: Rankname = "Scripter"; } return ( Rankname ) ; } O folosesti in sintaxa asa: GetRankAdmin(PlayerInfo[playerid][pAdmin]). Ex: new string[64]; format(string, sizeof(string), "%s %s a dat 15000$.", GetRankAdmin(PlayerInfo[playerid][pAdmin]), GetName(playerid)); Sper ca te-am ajutat.
 7. Incearca sa-mp addon. De asemenea, uita-te la anti aliasing si pune-l pe off in setari.
 8. BaFFyJunior

  Server

  Compilezi cu pawno fisierele .pwn din filterscripts sau gamemodes. Da, fisierele le urci pe gamemode prin filezilla. Fisierele luat in considerare de host sunt cele de tip .amx.
 9. BaFFyJunior

  Server

  Ca host recomand ultra-h Germania. Ai nevoie de fillezilla pentru a urca fisierele pe host cu un cont ftp oferit de host... si pawno ca si compilator(poti folosi si zeex sau ce vrei tu). Daca contul e pe mysql si de o baza de date. Pe ultra-h e inclusa in pret.
 10. Inlocuieste functia RACtime din gm cu functia data de mine. De asemenea, verifica daca cOwned exista la enum cInfo. Daca tot primesti erori posteaza si linia erorii.
 11. Da, CarInfo. E ok ce ti-am dat eu.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.