Jump to content

Yonut

Membru
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Everything posted by Yonut

  1. Atat timp cat administratia forumului nu se ocupata de limbaj si toxicitate tipul acesta de persoane vor continua sa existe, forumul fiind subminat. Astfel nu consider ca ar trebui sa aveti asemenea pretentii in momentul de fata. Mai arunc cate un ochi pe aici destul de rar si vad acelasi lucru, nimic schimbat.
  2. @Flaviushz, Nu am stat sa citesc toate mesajele ca nu are rost dar am vazut in mare care este toata treaba, nici macar nu ma intereseaza asa de tare subiectul. Nu-i baga in seama. Si eu am trecut prin asta, am reintrat pe forum dupa cateva saptamani sa vad ce se mai intampla, daca mai e ceva nou si vad tot certuri, toxicitate si prostii. Eu iti recomand sa iei exemplul meu, sa inveti un skill pe partea de Web / Software development sau poate Web Design, sa iti schimbi si publicul unde sa te promovezi, de preferat unul din alte tari pentru ca se plateste mult mai bine (am ramas chiar placut surprins), nu este aceiasi toxicitate si toata lumea isi vede de treaba. Pune pret pe calitate si munceste, in rest totul va fi bine. Inca ceva, pentru publicul din alte tari ai nevoie de o engleza buna, eu am trecut peste un interviu la o echipa de freelanceri cu bine, fara mari probleme. Daca nu stii foarte bine limba engleza, mai invata, este timp! Acesta este sfatul meu, mult succes!
  3. M-am mutat pe alt forum, unul de tip market care nu este bazat doar pe o tara anume, cu sute de membrii zilnic, poate chiar mii si activitate unde toata lumea isi vede de treaba. Deja am inceput sa am clienti din prima-a doua zi de cand am facut topic-ul acolo, ce platestc foarte bine, fiind si Premium User (cumparandu-l). Prefer sa lucrez cu straini decat cu romani, in mare parte, romanii sunt toxici. Sunt surprins cat de lejer si frumos se lucreaza acolo. Pe acest forum o sa devin inactiv, poate voi mai intra din cand in cand dar mai rar, daca aveti nevoie de servicii de web development aveti detalii de contact pe site-ul meu! Urez mult succes echipei SA-MP.ro in administrarea acestui forum. Nu regret absolut nimic, multumesc!
  4. Nu mai ofer servicii de PAWN development, doar servicii de Web Development!
  5. Nu recomand, -rep, persoana toxica. Feriti-va de el, alegeti pe oricine alt cineva! Va spun din propria experienta. Daca nu esti de acord cu el, incepe sa te injure si sa te spamze in privat pe Discord. Recomand KeNNy pentru servicii web in niciun caz asa zisul Zen RPG, AntiExe sau Hiro care este banat pe forum-uri pentru ceea ce face si isi face conturi noi.
  6. La minutul 27 s-ar putea sa fie rezolvarea (si eu m-am confruntat cu asta mult timp in urma) Totusi verifica daca in editorul de textdraw-uri pe care il folosesti este setat ca si selectabil si folosesti functia SelectTextDraw ca jucatorul sa aiba cursorul pe ecran.
  7. Domnul iDexter.Adev nu îmi este client, cel de care zici că se plânge. Ii transmit mesajul de a nu își mai baga nasul în treabă altora, cum face el de obicei. Sunt obișnuit cu voi. Cel căruia i-am făcut update-urile, FlaME, știe motivul pentru care a durat atât, nu au fost 4 zile de lucrat continu. Și problemele raportate au fost rezolvate. Atașata este parerea lui FlaME despre serviciile mele. Clientul este mulțumit. Data viitoare fa ceva mai util decât să critici aiurea. Eu demonstrez prin performanta și munca. Aruncă o privire peste portofoliul meu și review-urile clienților. Acesta va fi singurul meu răspuns scris pentru tine. Mult succes!
  8. Salut! Da-mi add pe discord, Yonut#4185 Mai multe detalii aici:
  9. Servicii de PAWN Development Pot face diferite sisteme, modificari si imbunatatiri. Portofoliu Mai multe informatii pe discord.
  10. Salut! Te pot ajuta in privat, ai aici discord-ul meu: Yonut#4185
  11. Salut! Va prezint un mapping pentru Gang House (interior), facut la cererea clientului meu:
  12. Salut! Daca inca mai cauti, te astept pe discord (Yonut#4185) sau pe mail ([email protected]).
  13. Salut! In PAWN din pacate nu exista wait sau sleep, iti recomand sa folosesti un timer. https://team.sa-mp.com/wiki/SetTimerEx.html (pe playeri si nu numai) https://team.sa-mp.com/wiki/SetTimer.html (global, pe tot server-ul) https://team.sa-mp.com/wiki/KillTimer.html (bine de stiut, optional) Sunt sanse ca sa existe diferite include-uri pentru acest lucru dar iti recomand metoda clasica, te va ajuta mai mult pe viitor, dupa parerea mea. Daca ai intrebari, te pot ajuta.
  14. Yonut

    T/C

    Verifica daca in GameMode exista check_save, daca da, sterge.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.