kwnx Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Pozitie: O persoana care sa sprijine proiectul financiar. Alte detalii: Drepturi de fondator, serverul va fi unul de tip Stunt.
WiDuAlK Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 (edited) RECOMAND Edited January 9, 2016 by WiDuAlK @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Daedric-Fox Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Recomand ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Daedric-Fox Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 14 minutes ago, [XSR]NexT said: Nu recomand. ))) de ce? ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
NoNamed Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 25 minutes ago, [XSR]NexT said: Nu recomand. Nu ii iau apararea . Dar de ce nu il recomanzi ? Trebuie sa ai si niste motive , in caz in care nu e post pentru +1 . Recomand.
[XSR]NexT Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 (edited) Recomand. Edited January 9, 2016 by [XSR]NexT da
Mister Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Recomand este un scripter bun si o persoana de incredere __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
kwnx Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 On 1/11/2016 at 15:37, CheaTer said: De cati bani este vorba ? Destui incat sa intretina o comunitate + webhost + host sa-mp 100 sloturi. Cu tot cu domeniu va fi ceva in jur de 110 lei, (55 lei domeniu .com, 40 lei host sa-mp, 15 lei webhost). In fine... domeniul o sa fie platit pe anul intreg.
CheaTer Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 13 minutes ago, KnowN said: Destui incat sa intretina o comunitate + webhost + host sa-mp 100 sloturi. Cu tot cu domeniu va fi ceva in jur de 110 lei, (55 lei domeniu .com, 40 lei host sa-mp, 15 lei webhost). In fine... domeniul o sa fie platit pe anul intreg. Hostul il am asigurat deja daca e de ceva 2-3 luni e platit 150 sloturi , webhostul la fel dar domeniul nu . Am un domeniu valabil pe viata THUG.ro ...
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 12, 2016 Administrator Posted January 12, 2016 Cu webhostingul te pot sponsoriza eu in schimbul unei mici reclame prin banner (doar atat). ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
kwnx Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 7 hours ago, -=[Vyorel]=- said: Cu webhostingul te pot sponsoriza eu in schimbul unei mici reclame prin banner (doar atat). O mica problema sta la mijloc, nu pot plati prin paypal :).
MrTuNNe Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Acum 1 oră, KnowN a spus: O mica problema sta la mijloc, nu pot plati prin paypal :). Din cate vad pe siteul lui se poate plati si cu paysafecard,dar,a zis ca te sponsorizeaza daca ii adaugi banner,deci inseamna ca vrea sa ii faci reclama. Posibil sa iti dea gratis sau cu o reducere frumoasa,depinde de alegerea lui.. Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 13, 2016 Administrator Posted January 13, 2016 2 hours ago, KnowN said: O mica problema sta la mijloc, nu pot plati prin paypal :). Nu e nevoie de plata. Eu iti gazduiesc site-ul/forumul iar tu imi pui doar un banner pe forum. Atat ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
kwnx Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 48 minutes ago, -=[Vyorel]=- said: Nu e nevoie de plata. Eu iti gazduiesc site-ul/forumul iar tu imi pui doar un banner pe forum. Atat Ok, @-=[Vyorel]=-, eu intelesesem altceva , o sa vorbim cand o sa am domeniu. Deci, ramane host sa-mp si domeniu, cine se baga? (solicit puterea voastra financiara pentru ca eu ma voi ocupa cu alte treburi, reclame, hosted tab etc ca sa nu credeti ca sunt chitra )
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 13, 2016 Administrator Posted January 13, 2016 Da-mi PM pe forum cu domeniu care il vrei si incerc sa vad daca pot sa ti-l iau tot eu. Nu promit nimic cu domeniul dar incerc. Si inca ceva. Inainte sa iei hostul pt server, sa intrebi daca iti ofera RemoteSQL catre alt server de gazduire. Unii nu ofera asa ceva si deaia e bine sa intrebi inainte. Daca ai panou de control la server e nevoie de asa ceva. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
CheaTer Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 @-=[Vyorel]=- ce firmă ai ? @KnowN hostul e asigurat de mine :*
kwnx Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 2 hours ago, CheaTer said: @-=[Vyorel]=- ce firmă ai ? @KnowN hostul e asigurat de mine :* Serverul e de stunt, esti sigur ca mi-l intretii tu?
MrTuNNe Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Acum 2 ore, CheaTer a spus: @-=[Vyorel]=- ce firmă ai ? @KnowN hostul e asigurat de mine :* http://xerom-zone.com/ Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
CheaTer Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 7 hours ago, KnowN said: Serverul e de stunt, esti sigur ca mi-l intretii tu? Da.
SloCket Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Sunt interesat ! dami PM cu un ID de contact ! Dispun de tot ce ai nevoie ! Multumesc !
Recommended Posts