Jump to content

Mister

Moderator
 • Content Count

  1,915
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  90

Mister last won the day on August 11

Mister had the most liked content!

Community Reputation

338 Popular

About Mister

 • Rank
  ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
 • Birthday 05/06/1998

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Craiova
 • Name in game
  Mr.Zeth
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

8,179 profile views
 1. Salut, cauta in Harta.pwn idul obiectelor care dispar adica platforemele, poti baga harta in mapeditor si sa dai click pe obiect sa vezi care este, apoi il modifici din createdynamicobject in createobject simplu object, x, y, z, rx, ry, rz, si 400 la final sau un numar mai mare adica cat sa se randeze de departe. Btw ma bucur ca cineva mai imprumuta scripturi/idei din gmul BristonGOV
 2. Nu sunt hater dar pot spune ca este exact ca panel cyan de la wcode care e pe net atat ca e schimbata culoarea si adaugate cateva pagini si schimbata ordinea lor in afisare, doar la prima vedere. Cat despre securitate coduri functii si toate cele nu am cum sa stiu cat de mult ai lucrat si nu am ce comenta Iar pretul este cam mare avand in vedere ca si wcode il vand cu atat si este si pe net sa il faci la fel cu putin timp si cunostiinte Dar dupa mine nota 10pentru aspect si spor!
 3. Mister

  Vand gamemode.

  Nu vreau sa stric vanzarea dar panelul a fost si mi se pare ca inca este pe net
 4. Nu se cer scripturi, incerca singur ceva si noi te ajutam daca ai erori, cauta o comanda de banoffline si incearca pe ea sa modifici variabila de Banned in AdminLevel
 5. Va spun de acum ca nu il recomand. Urmareste tepe, m-a facut sa imi pierd timpul si sa ii fac cateva scripturi ca la final sa imi spuna ca ma plateste doar daca ii fac si altele am vorbit de la inceput ca dupa ce fac ce e pe lista testam si imi achita. Au fost probleme cand am testat pentru ca de asta testam sa vedem daca e bine, am refacut am testat iar totul bine si frumos cum mi-a zis si el, iar apoi imi zice ca nu ii place cum lucrez, salut.
 6. Recomand cu incredere Ma bucur ca ai revenit
 7. Mister

  Vand gamemode

  Foarte dragut. Deschideti un topic la totul si nimic si faceti acolo duel in scripturi ce ziceti? Ca vreau si eu sa vad iar aici nu e voie.
 8. Salutare, ti am lasat un pm
 9. Ca sa nu mai fie cearta inchidem topicul, mai mult ce sa fac? sa sanctionez pentru ce? nu consider ca au fost jigniri aduse sau daca au fost eu nu le consider atat de grave.
 10. Nu se cer scripturi, incerci si daca ai probleme postezi. Nu se poate da oricum acest "cod" trebuie vazut ce ai in gm. Data viitoare nu mai face dublu post. T.C.
 11. Mister

  Problema top

  Salut, vei crea un for pentru playeri cu i sa zicem si o variabila cu valoarea default 0 new variabila=0; inaintea acestuia, apoi un if simplu: if( damage [ i ] >= damage[variabila] ) variabila = i; Si gata, idul jucatorui va fi stocat in variabila Problema este daca scorul mai multor jucatori este egal il va lua pe cel care are idul mai mare, depinde si cum incepi forul
 12. Frumoase poze si frumoasa descriere aceste topicuri iti par cumva cunoscute? https://www.sa-mp.ro/forums/topic/29118-panel-burnedshawn-200euro-free/ https://www.sa-mp.ro/forums/topic/29195-vand-gamemode-panel-shawn/?tab=comments#comment-169696 Demo cica, e al tau demoul il dai din bunatatea inimii, el e demo doar porneste si atat nu poti face nimic pe el, faptul ca sunt numere direct inloc de o instructiune de gradinita sa afiseze pe index casele conturile si toate cele corect din baza de date inseamna ca e demo, si gratis si gata facut sa dea si bani daca se poate.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.