Jump to content

Mister

Moderator
 • Content Count

  1,930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  96

Mister last won the day on December 10 2019

Mister had the most liked content!

Community Reputation

346 Popular

About Mister

 • Rank
  ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
 • Birthday 05/06/1998

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Craiova
 • Name in game
  Mr.Zeth
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

8,867 profile views
 1. Mister

  Cerere Panel

  Salut, nu se cer scripturi
 2. am nevoie de scripter

   

 3. Trimite un mesaj pe linkul de fb https://www.facebook.com/mintus.laurentiusilviu
 4. Care este parola la gm ala? Briston GOV R39?

 5. Salutare, dupa cum spune si titlul, vand avere si conturi pe serverele og-times si blue bugged. Preturile ar fi urmatoarele: Avere og-times 1.5kkk - 25 lei Avere blue 250kk - 25 lei Conturi doar og-times la preturi accesibile Persoana de contact: https://www.facebook.com/mintus.laurentiusilviu Metoda de plata: paypal, paysafe, transfer bancar/ revolut/ monese. Va rog sa nu imi lasati PM pe forum pentru conturi ci mesaje pe FB. Pentru scripturi/ sisteme puteti lasa PM sau contact https://www.facebook.com/scripting.pawn/ Multumesc si o zi buna.
 6. Adauga Kick(playerid); in codul de mai sus dupa SendClientMessage
 7. Salutare, faci o verificare la onplayerconnect, desi numele ar trebui sa se salveze si cu paranteze in baza de date new named[40]; GetPlayerName(playerid, named, sizeof(named)); for(new i=0;i< strlen(named); i++) { if(named[i] == '[' || named[i] == ']') { named[i] = '.'; SCM(playerid,-1,"Nu ai voie sa folosesti caracterele acestea, numele ti-a fost schimbat!"); SetPlayerName(playerid,named); } } ceva de genul
 8. salut, nu ai ce sa faci, singurele variante care imi vine in minte sunt: ori sa dea toti playerii /audiomsg dar nu ai cum sa verifici, ori sa dai clearchat si sa scrii ultimele mesaje iar. Comanda audiomsg stiu ca nu poate fi apelata si chiar daca ar fi nu poti verifica daca playerul nu il are deja dezactivat si tu il activezi atunci cand ii apelezi comanda.
 9. Nu se cer scripturi. Incerci si daca ai probleme vei fi ajutat dar trebuie sa arati ca te ai straduit si tu.
 10. Salutare, nu se cer scripturi. ON: Sunt destule postate pe net trebuie doar sa ai imaginatia de a scrie pe google ce iti doresti.
 11. Salut, adaugi la OnPlayerClickTextDraw If clickedid == INVALID_TEXT_DRAW si adaugi scriptul pentru inchidere dealer, adica if indealer == 1 ascunzi textdrawurile distrugi masina setezi pozitia la player etc etc.
 12. Nu recomand, este un tepar, nu mi a fost greu sa ii recunosc poza de la avatar, prima data am crezut ca este fata. Din ce imi aduc aminte a venit la mine sa ii fac o lista de scripturi mai de mult. Dupa ce i am prezentat ce am facut mi a spus ca nu ii convine nimic ca el nu a vrut asa, pana la urma a mai adaugat chestii dar plata nu a facuto m a tot amanat pana aia a fost.
 13. Nu crezi ca imi cam faci spam la notificari si in acelasi timp si post hunt? De ce nu intri si in Recylce Bin sa comentezi si la topicurile alea? ca sunt vreo 10000000 faci posturi acolo.
 14. Si parantezele ce rost mai au, daca tot vrei sa faci economie de spatii stergi si parantezele. Problema rezolvata, categoria gresita, topic close.
 15. Salut, te referi la ceva de genul acesta? https://www.sa-mp.ro/forums/topic/25124-tutorial-variabile-in-una-singura/ Tutorialul l am facut cand nu stiam mai nimic este adevarat si este destul de invechit si neoptimizat dar merge si teoretic daca il modifici unpic cam asta e tot.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.