Jump to content

Mister

Moderator
 • Content Count

  1,856
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Mister last won the day on November 15 2020

Mister had the most liked content!

Community Reputation

364 Popular

About Mister

 • Rank
  ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
 • Birthday 05/06/1998

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Craiova
 • In-game Name
  Mr.Zeth
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

10,747 profile views
 1. Nu se cer scripturi, deja ai cerut 2 chestii.
 2. Am nevoe de un scripter profisional cine e disponibil   [email protected]

 3. Salutare, Din script nu se poate face nimic, asa functioneaza jocul, la incliinatie de ~ 45- 60 de grade se sting. Poti rezolva doar din client sau prin moduri. Eu folosesc SAMP Addon, nu am testat dar cred ca acesta este motivul pentru care mie nu mi se mai intrerup.
 4. Salutare, Verifica daca textdrawul modificat este corect si verifica daca nu cumva includeul este gresit. Eu de exemplu compilez cu notepad++ iar librariile se afla in alta locatie fata de gamemode.
 5. Poti sa imi accepti cererea pe discord?

 6. Salut, nu se cer scripturi. Incearca sa ii dai copy paste din orice gamemode daca nu stii sa o faci singur, sunt atatea gamemodeuri de unde poti lua aceasta comanda. Incearca sa o adaptezi pentru gamemodeul tau sa nu aiba erori si abia dupa vino cu o postare cu erorile pe care ai incercat sa le rezolvi si nu ai reusit.
 7. Salutare, incearca urmatoarea instructiune mysql mysql_format(SQL, gString, sizeof(gString),"UPDATE users SET Money=Money+%d,Respect=Respect+%d,JobGoal=0 WHERE JobGoal>=%d AND Status=0", rand_money, rand_rp, GOAL_PLAYER);
 8. Salut, daca nu exista plugin pentru linux, inseamna ca autorul nu vrea sa il pui pe un host ci doar sa editezi la tine in pc pe localhost sa iti faci treaba apoi sa incarci ce ai facut pe host. Nu ai ce face. Editezi pe localhost si gata. Raspunsul este dat destul de clar de K H A I N
 9. Salutare, nu are cam sa nu le gasesti daca ai cautat cu ctrl+f in gamemode si in toate includeurile, altundeva nu au unde sa fie declarate variabilele, ori in gamemode ori in include uri
 10. Salut, ai verificat in baza de date daca nu este un job lipsa in tabelul jobs sau unde le ai? Iar in gamemode care job lipseste, pentru ca eu am inteles ca daca iei jobul 4 iti da defapt 3, asta inseamna ca daca iei 3 iti da 2 dar tu ai zis ca 1 si 2 ti le da bine, oricum cel mai probabil din baza de date lipseste id 3
 11. Salutare, depinde foarte mult de ce procesor de comenzi folosesti. Dar incearca cu functia de mai jos daca nu o ai deja public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success) { if(success != 1) { format(strings,sizeof(strings),"Comanda {FFFFFF}%s{FF3300} nu exista!",cmdtext); SendClientMessage(playerid,-1,strings); } return 1; } EDIT: In cazul in care te referi la schimbarea acelui mesaj este raspunsul meu.
 12. Frumos, mie imi place stilul acesta, desi a mai fost facut si de catre altii, nu prea l am vazut la multe servere. Scripturile de genul acesta frumoase, nu se pun, insa nu stiu ce pokemon de script il iau toti in gura. Daca l ai facut cap coada bravo tie.
 13. Ma bag si eu cum sa nu, sigur vor veni mai multi sa ajute! Nu cred ca asta ar fi problema
 14. Da, sunt multe siteuri necunoscute dar nu stiu daca o sa stea sa caute, iar pe arhiva aceea mai bine te lipesti dupa mine.
 15. Sa vedem acum ce se va alege de scripterii nostri, daca comunitatea .com este inchisa nu prea mai au de unde sa ia functii, includeuri, pluginuri, mape si totul gata facut sa le dea copy paste, cat despre probleme tot acolo se gaseau rezolvari, pentru ca inainte de problema lor mai erau 10 topicuri acolo cu problema si rezolvarea.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.