Jump to content

Mister

Moderator
 • Content Count

  1,911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

Mister last won the day on July 14

Mister had the most liked content!

Community Reputation

336 Popular

About Mister

 • Rank
  ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
 • Birthday 05/06/1998

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Craiova
 • Name in game
  Mr.Zeth
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

7,899 profile views
 1. Mister

  Ajutor

  Nu se cer scripturi, incerca singur ceva si noi te ajutam daca ai erori, cauta o comanda de banoffline si incearca pe ea sa modifici variabila de Banned in AdminLevel
 2. Va spun de acum ca nu il recomand. Urmareste tepe, m-a facut sa imi pierd timpul si sa ii fac cateva scripturi ca la final sa imi spuna ca ma plateste doar daca ii fac si altele am vorbit de la inceput ca dupa ce fac ce e pe lista testam si imi achita. Au fost probleme cand am testat pentru ca de asta testam sa vedem daca e bine, am refacut am testat iar totul bine si frumos cum mi-a zis si el, iar apoi imi zice ca nu ii place cum lucrez, salut.
 3. Mister

  Servicii Scripting & Mapping

  Recomand cu incredere Ma bucur ca ai revenit
 4. Mister

  Vand gamemode

  Foarte dragut. Deschideti un topic la totul si nimic si faceti acolo duel in scripturi ce ziceti? Ca vreau si eu sa vad iar aici nu e voie.
 5. Foarte tare, sper sa iasa ceva si mai frumos.
 6. Mister

  Servicii scripting de calitate

  Salutare, ti am lasat un pm
 7. Mister

  Servicii scripting - calitate garantata

  Ca sa nu mai fie cearta inchidem topicul, mai mult ce sa fac? sa sanctionez pentru ce? nu consider ca au fost jigniri aduse sau daca au fost eu nu le consider atat de grave.
 8. Mister

  Salvare virtual si interior bigzone

  Nu se cer scripturi, incerci si daca ai probleme postezi. Nu se poate da oricum acest "cod" trebuie vazut ce ai in gm. Data viitoare nu mai face dublu post. T.C.
 9. Mister

  Problema top

  Salut, vei crea un for pentru playeri cu i sa zicem si o variabila cu valoarea default 0 new variabila=0; inaintea acestuia, apoi un if simplu: if( damage [ i ] >= damage[variabila] ) variabila = i; Si gata, idul jucatorui va fi stocat in variabila Problema este daca scorul mai multor jucatori este egal il va lua pe cel care are idul mai mare, depinde si cum incepi forul
 10. Mister

  GAMEMODE BURNED EDIT MALWARE

  Frumoase poze si frumoasa descriere aceste topicuri iti par cumva cunoscute? https://www.sa-mp.ro/forums/topic/29118-panel-burnedshawn-200euro-free/ https://www.sa-mp.ro/forums/topic/29195-vand-gamemode-panel-shawn/?tab=comments#comment-169696 Demo cica, e al tau demoul il dai din bunatatea inimii, el e demo doar porneste si atat nu poti face nimic pe el, faptul ca sunt numere direct inloc de o instructiune de gradinita sa afiseze pe index casele conturile si toate cele corect din baza de date inseamna ca e demo, si gratis si gata facut sa dea si bani daca se poate.
 11. Mister

  CAUT SCRIPTER!!

  Mutat la categoria potrivita, chiar atat de greu e sa cititi numele categoriilor? am impresia ca lumea inchide ochii zguduie mouseul da click si gata topic cu ce are nevoie...
 12. Mister

  Help

  Ai verificat daca masinile sunt in virtualworld = cu idul teritoriului atacat iar playerul pe virtualworld = 0 sau este exact invers, masinile sunt 0 iar playerii cu vw = cu idul teritoriului?
 13. Mister

  Help

  Care este problema, nu inteleg de ce sunt bagat in aceeasi oala cu razvan? Trecem peste dublu post/ post inutil. ON: la comanda /startwar ar trebuie sa setezi vw masinilor iar la timer sau unde se termina warul sa il setezi la loc pe 0, nu prea ai cum sa explici asa usor depinde si de cum este lucrat/ gandit gmul.
 14. Salut cum se deschid portiile de la LSPD ? pe gamemode-ul briston? care e comanda/butonu?

×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.