Jump to content

-=[Vyorel]=-

Administrator
 • Content Count

  2,434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

-=[Vyorel]=- last won the day on January 2

-=[Vyorel]=- had the most liked content!

Community Reputation

171 Popular

About -=[Vyorel]=-

 • Rank
  WebServer Admin
 • Birthday 03/12/1992

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Braila
 • Interests
  Programare Web, Web Design, Web Hoster si tot ce vreau
 • Name in game
  [SASN]Vyorel
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

5,306 profile views
 1. Ștergem forumul și ne mutăm toti doar pe discord?
 2. Bun. Deci. Noi, sa-mp.ro nu prea ne mai ocupam de situatii de genul ăsta ca nu vrem sa ne implica peste problemele voastre. Nu suntem ca la tribunal. Am făcut și asta si nu stiam ce sa mai credem si pe cine sa credem asa ca ne-am lăsat. Noi doar va putem ajuta doar sa scăpați de o astfel de situație, si am anunțat de mult. Ai detalii aici E problema voastră daca nu țineți cont de opțiunea noastră. Rapoartele care le faceti voi ca v-ati luat teapa nu rezolvă mai nimic si nici nu acționăm cu nimic. O sa închid acest topic ca v-ati certat destul. Iar tu @sMok3 ;x ai face bine să scoți reclama aia din semnătura de pe profil.
 3. Cauta prin toate include-urile care le ai #SERVERNAME cu sau fara #
 4. Hmm. Dacă e pt FiveM ma ofer eu cu hostul la site si forum si cu jucatul pe server. Cu scriptingul m-am uitat asa putin odată dar nu am avut timp si chef sa ma documentez mai mult. Dar poate o sa ma bag si acolo.
 5. Am rezolvat. Am luat https://www.trainpedia.ro/
 6. Sunt multe conturi asemanatoare dar toate apartin altor persoane, asa ca nu este o problema grava.
 7. Ce legatura are cu subiectul site-ului? Prefer pe romana, ca am continut in romana. Suna interesant, dar prefer pe limba romana.
 8. Am si eu nevoie de o sugestie/idee de la voi. Am un site, pe un subdomeniu al unui domeniu de-al meu personal (ex: nume.nume.ro) si vreau cumva sa gasesc un nume potrivit pentru el si pentru continutul lui, dar si sa ii cumpar un domeniu (ex: nume.ro). Problema e ca nu am idei de nume. Site-ul contine articole despre locomotivele istorice si despre caile ferate din intreaga lume. Practic e ca o istorie a cailor ferate acolo. Daca aveti vreo idee, va rog sa mi-o spuneti. Link-ul catre actualul site il dau pe privat daca sunteti curiosi de continutul lui.
 9. Acelasi lucru care te ajută la orice joc sau produs original.
 10. Asta doar daca vrei sa-l ai si in contul de pe social club.
 11. Nu. Chiar e reală știrea si jocul original e gratuit.
 12. Da. Am văzut și eu. De cand este obsesia asta dupa serverele RP, RPG si toate natiile astea...restul de tipuri s-au cam dus. SAMP nu mai este pt distracție.
 13. Din cate stiu eu (nu mai scriptez de ani multi), chestia asta nu ajuta cu nimic ba chiar mai mult incurca. Cauta prin tot GM-ul toate comezile care le ai (absolut toate, le iei pe rand) si vezi care e suspecta. Poti cauta si prin include ca si acolo se pot face multe de genul asta.
 14. Iar eu ma refer dinainte sa apara el. In perioada 2008-2011 SAMP-ul era distractiv. Existau clanuri, se faceau dueluri si concursuri intre clanuri la drifturi, la stunturi, DM, etc. Cu asta era activ SAMP-ul in Romania. Din 2011 incoace cand s-a descoperit modul Godfather , s-a dus toata distractia aia. Toti parca vroiau sa joace ca-n real life si toti vroiau sa aibe servere de genul, si de atunci au inceput copiile dupa modul ala.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.