Jump to content

-=[Vyorel]=-

Administrator
 • Content Count

  2,422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

-=[Vyorel]=- last won the day on May 5

-=[Vyorel]=- had the most liked content!

Community Reputation

162 Popular

About -=[Vyorel]=-

 • Rank
  WebServer Admin
 • Birthday 03/12/1992

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Braila
 • Interests
  Programare Web, Web Design, Web Hoster si tot ce vreau
 • Name in game
  [SASN]Vyorel
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

4,698 profile views
 1. -=[Vyorel]=-

  Deschidere server SA:MP

  Iar eu ma refer dinainte sa apara el. In perioada 2008-2011 SAMP-ul era distractiv. Existau clanuri, se faceau dueluri si concursuri intre clanuri la drifturi, la stunturi, DM, etc. Cu asta era activ SAMP-ul in Romania. Din 2011 incoace cand s-a descoperit modul Godfather , s-a dus toata distractia aia. Toti parca vroiau sa joace ca-n real life si toti vroiau sa aibe servere de genul, si de atunci au inceput copiile dupa modul ala.
 2. -=[Vyorel]=-

  Deschidere server SA:MP

  A scazut inca de cand au inceput sa apara mii de servere de acelasi gen cu mult copy+paste si aici ma refer la servere cu nune diferit dar acelasi mod.
 3. -=[Vyorel]=-

  Administrare domeniu gtanet.ro

  Am vrut eu sa fac ceva cu el dar este prea multa munca si nu am timp de unul singur, asa ca m-am gandit la voi. Puteti face orice doriti care are legatura cu toate GTA-urile sau doar cu un singur GTA. Parerea mea este ca domeniul e bun daca are subiect toate jocurile GTA. Se da doar pentru administrare, NU E DE VANZARE!!! Ce primiti: Acces cPanel pentru control total la ce doriti sa faceti pe el (site, forum, baze de date, DNS, etc) Spatiu pe disk cat doriti (nu cereti prea mult daca stiti ca nu va trebuie) Certificat SSL (https) gata instalat si activat. (Daca va uitati acum, e deja cu https pe el) https://www.gtanet.ro Reclama gratuita aici pe forumul sa-mp.ro PS: Daca esti incepator in toate (programare web, scripting SAMP si nu stii nici cum se creeaza o baza de date pentru un site, evita topicul ca nu-i pentru tine. Daca nu va raspund la cereri, este ca inca mai astept si alti doritori ca sa am de unde alege. Am sa ajut si eu la unele chestii daca este nevoie. Asta o discutam pe parcurs.
 4. -=[Vyorel]=-

  Tema panel B-hood

  Iconitele alea sunt niste fonturi care iti lipsesc. Descarca-le de aici https://fontawesome.com/download
 5. -=[Vyorel]=-

  AdminLevel

  Nu astepta mura-n gura. Cauta, incearca singur si unde primesti erori întrebi.
 6. -=[Vyorel]=-

  Sugestii pentru un reseller samp?

  Mai bine imi tin un PC deschis non-stop decat sa pun la ei un server. Ii cunosc destul de bine.
 7. -=[Vyorel]=-

  Sugestii pentru un reseller samp?

  Reseller? Mai bine iei un VPS si ti-l configurezi dupa bunul plac.
 8. -=[Vyorel]=-

  Cum conectam corect o baza de date !

  Eu zic ca nu-i neapărat. Cand creezi baza de date si userul, este necesar sa adaugi userul respectiv la baza de date dorita cu toate privilegile activate. Apoi treci datele lor in config si aia e tot. Nu contraza numele lot cand le creezi.
 9. -=[Vyorel]=-

  SA-MP 0.3.DL R1 Release

  Este o altă variantă de SAMP, separată de cea existentă deci sigur va avea alta lista de servere.
 10. -=[Vyorel]=-

  SA-MP 0.3.DL R1 Release

  SA-MP 0.3.DL SA-MP 0.3.DL is a seperate version of SA-MP featuring server-side custom models. Right now, custom objects and custom player skins are supported, with more types planned for the future. This version was branched from SA-MP 0.3.8 development. Updates: SA-MP 0.3.DL R1 Client/Server - Imports everything from last 0.3.8 RC (RC4-4) Downloads: 0.3.DL-R1 Client SA-MP 0.3.DL-R1 Client Installer 0.3.DL-R1 Server Please review the SA-MP Services Agreement if you wish to run a public SA-MP server. SA-MP 0.3.DL-R1 Windows Server SA-MP 0.3.DL-R1 Linux Server
 11. -=[Vyorel]=-

  Testam 2 ?

  Iti trebuie cont online pe site-ul lor, daca nu ai cont sună-i si cere deblocarea portului 25 SMTP.
 12. -=[Vyorel]=-

  Testam 2 ?

  Scuze dar lipsa de timp nu mi-a permis nici 5 min macar la PC si am intrat de pe tel. Păi in contul tau DIGI la secțiunea Serviciile mele alegi DIGI NET FIBERLINK si ai undeva mai jos DEBLOCARE PORTURI. Dai acolo si deblochez portul 25 SMTP. După deblocarea lui, dai un restart la router si încerci. Dacă nici așa nu-ti merge, alta solutie eu nu mai am. Asta mi se intampla mie acum cativa ani cand tineam undeva la 80 servere de SAMP pe PC
 13. -=[Vyorel]=-

  Testam 2 ?

  Hmm, digi... Setările sunt ok. Nu cred ca o sa meargă di dupa un restart la router dar din contul tau de la digi, nu mai stiu exact pe unde, stiu ca poti activa/dezactiva portul 25 (UDP) parca era, nu mai tin minte. O sa ma uit cand ajung acasa si iti zic exact de unde. Eu nu folosesc routerul de la digi ca e cam nasol
 14. -=[Vyorel]=-

  Testam 2 ?

  192.168.1.150 e IP-ul care ti l-a dat routerul PC-ului tau?
 15. -=[Vyorel]=-

  Testam 2 ?

  Poti face un printscreen la setarile router-ului (doar la sectiunea port forward) ?
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.