Jump to content

-=[Vyorel]=-

Administrator
 • Content Count

  2,443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

-=[Vyorel]=- last won the day on March 30

-=[Vyorel]=- had the most liked content!

Community Reputation

177 Popular

About -=[Vyorel]=-

 • Rank
  WebServer Admin
 • Birthday 03/12/1992

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Braila
 • Interests
  Programare Web, Web Design, Web Hoster si tot ce vreau
 • Name in game
  [SASN]Vyorel
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

5,437 profile views
 1. -=[Vyorel]=-

  Server

  Faci acelasi lucru care il faceai si acum 9 ani sau cand ziceai tu. Astea sunt chestii care nu se uita, ca mersul pe bicicleta.
 2. Posteaza la ei acolo pe forum, nu la noi. Noi nu avem treaba cu alte servere de SAMP.
 3. -=[Vyorel]=-

  ajutor

  Bagă-l la excepții în firewall.
 4. Daaa....am uitat iar să modific. Am trecut așa când l-am ținut pt 2 zile pe PC la mine, apoi l-am hostat si mna... O să modific azi acolo. Edit: Gata, am modificat.
 5. Pentru inceput, va zic ca e un server simplu, for fun, fara chestii noi cum sunteti voi obisnuiti pentru ca il am din anii 2011-2012 si nu i-am facut nimic. Abia acum am inceput sa joc asa la caterinca cu un prieten de-al meu si m-am gandit sa-l hostez. Nu stiu cat timp o sa-l tin, dar daca vor fi jucatori cu siguranta ca am sa-l las deschis. Ce trebuie sa faceti pe server? Ei bine, dupa cum are si numele, e server de SUMO. Fiecare jucator primeste cate un vehicul si nu trebuie sa iesiti din el, sa distrugeti complet vehiculul sau sa cadeti de pe platformele respective. Fiecare harta are un anumit timp de castig: pe hartile cele mai mari trebuie sa rezistati 300 de secunde iar la cele mai mici 250 de secunde (scrieti /map ) si aflati informatiile. Cand un jucator castiga, se schimba harta (sunt 21 de harti in total) Adresa DNS: sumo.ro-ph.com:7777 Sper sa va placa! Este gazduit la Zonek.ro si va recomand serviciile lor.
 6. localhost daca baza de date este pe același host ca si serverul, sau IPul către baza de date.
 7. Ștergem forumul și ne mutăm toti doar pe discord?
 8. Bun. Deci. Noi, sa-mp.ro nu prea ne mai ocupam de situatii de genul ăsta ca nu vrem sa ne implica peste problemele voastre. Nu suntem ca la tribunal. Am făcut și asta si nu stiam ce sa mai credem si pe cine sa credem asa ca ne-am lăsat. Noi doar va putem ajuta doar sa scăpați de o astfel de situație, si am anunțat de mult. Ai detalii aici E problema voastră daca nu țineți cont de opțiunea noastră. Rapoartele care le faceti voi ca v-ati luat teapa nu rezolvă mai nimic si nici nu acționăm cu nimic. O sa închid acest topic ca v-ati certat destul. Iar tu @sMok3 ;x ai face bine să scoți reclama aia din semnătura de pe profil.
 9. Cauta prin toate include-urile care le ai #SERVERNAME cu sau fara #
 10. Hmm. Dacă e pt FiveM ma ofer eu cu hostul la site si forum si cu jucatul pe server. Cu scriptingul m-am uitat asa putin odată dar nu am avut timp si chef sa ma documentez mai mult. Dar poate o sa ma bag si acolo.
 11. Am rezolvat. Am luat https://www.trainpedia.ro/
 12. Sunt multe conturi asemanatoare dar toate apartin altor persoane, asa ca nu este o problema grava.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.