Jump to content

NoNamed

V.I.P
  • Posts

    1,094
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Everything posted by NoNamed

  1. Nu ai facut corect conexiunea catre baza de date.
  2. Poate ti se facuse somn si n-ai mai avut rabdare
  3. Din baza de date. Intra in phpmyadmin, alegi baza de date a server-ului, deschizi tabelul "factions" si sus in bara de instrumente ai butonul "Insert".
  4. Daca nu se inventa "brigada" asta muream nelinistit .
  5. Eu am ramas in secolul XX ...
  6. De cand aragazul e pe curent ? :-?
  7. Aiurea numele ... ma bagam eu, dar suna aiurea numele de domeniu.
  8. Deci, daca ai activat gift-ul dar nu il mai vrei , poti intra pe contul de suport, dai ca ai probleme cu un joc si gasesti jocul respectiv activat pe contul tau si ai o optiune prin care spui ca vrei sa dai gift-ul persoanei inapoi. Numai asa il poate lua si ca sa il poata lua trebuie sa fi tu de acord. Daca el ti l-a dat de buna voie , nu are ce sa faca steam support-ul .
  9. Nu mai poate fi luat decat daca ii dai tu permisiunea sa-l recupereze .
  10. Le pui cu mana . ON : Trebuie sa ai un buton pentru "Culori avansate" sau ceva de genul, acolo trebuie sa iti porneasca o fereastra pop-up cu toate culorile .
  11. Daca era ca pe bugged ii dadeai 11/10 . Bravo, de inceput e ok, al meu a fost curcubeu ...
  12. Ba cam da . Cei de la rockstar au anuntat, mi se pare, ca in 2018, cel tarziu 2019 va fi lansat GTA VI . Cat despre popularitatea din sa-mp : normal ca nu mai e popular cand pe zi se deschid cel putin 10 servere conduse de copii sub 12 ani, cu host fie primit gratis de la prieteni "cu firme de host" fie luate din banii de alocatie si toate serverele au acelasi gamemode. Mi se pare normal sa nu mai fie popular, nu ? Eu raman tampit cand vad cati playeri peste 16 ani sunt pe un server si cati sunt sub 14 ani ...
  13. M-am saturat de tine inca din primele minute de cand te-am vazut. Frate, daca stii "programare" tot respectul dar tine-o pentru tine. Nu cred ca eram de 2 ani in staff-ul de pe forum-ul asta, nici eu nici colegii mei, daca nu stiam ce facem. Asta e, nu toti suntem asa inzestrati ca tine si chiar daca suntem, probabil modestia noastra de care tu evident duci lipsa nu ne lasa sa ne dam in stamba pe aici cu lucruri ca tine gen "mama eu stiu", "mama eu fac", "nimeni nu poate sa copiezi" ... Zi sa mori tu ca nimeni nu poate sa copieze ce faci ? In fine ...
  14. Inlocuieste numele "mod" cu un alt nume. De exemplu : new mod2 = 100; deoarece variabila mod este deja definita mai sus dar este definita altfel iar daca tu o stergi pe cea de la comanda ta va fii inlocuita de cea definita mai sus, si nu este definita pentru comanda respectiva (cel mai probabil) modifica definitia si peste tot unde scrie mod (la comanda aceasta) .
  15. Ala e . E la fel ca teamviewer-ul doar ca mie mi se pare ca e mai bine optimizat si nu ai chiar asa mult lag folosindu-l .
  16. Era un program care mergea mai bine decat tw (era facut special pentru asa ceva) . Se foloseste la fel. Revin cu numele lui .
  17. NoNamed

    Rcon login

    Arata ce ai la OnRconLoginAttempt .
  18. Tot ce pot sa-ti zic in legatura de toolz e ca sunt buni pe partea de webhost. In rest, pentru sa-mp eu recomand zeroping, sunt cei mai buni (dupa parerea mea). Au aceleasi preturi ca la toolz. Totusi, din ce am auzit sunt si ei buni eu sunt multumit de suport si de servicii (dar nu pot spune ca poti compara webhost-ul cu sa-mp) . Iar despre baze de date, mi se pare ca ofera gratis.
  19. Pune "OnPlayerText" pe pastebin si lasa link-ul aici .
  20. Daca eu nu stiu sa-ti raspund la o intrebare pe care mi-o pui tu exact asa cum vrei tu, nu inseamna neaparat ca am copiat acel raspuns de undeva ci inseamna ca ala e modul meu de lucru. Cum zice si @DaEdRiC-FoX , nu poti decide tu daca sunt scripter adevarat sau nu pentru ca nu lucrez asa cum ai vrea tu sa lucrez. Fiecare lucreaza cum ii este mai usor , acum ca o sa-i iasa sistemul / gamemode-ul neoptimizat e partea a doua, important e ca persoana respectiva stie ce face, indiferent de modul de lucru. E ca si cum am face eu cu tine o bicicleta, si tu incepi prima data prin a pune rotile, eu incep prin a pune ... nu stiu, sa zicem ca eu pun prima data saua . Asta nu inseamna ca eu nu stiu sa asamblez bicicleta corect pentru ca nu incep cu rotile insuruband prima data piulita stanga de la roata de pe fata, inseamna ca asa vreau eu sa incep asamblarea ei...
  21. Recomand si pe el ! Se tine de cuvant si face tot ce a spus mai sus .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.