-
Similar Content
-
- 3 replies
- 206 views
-
- 2 answers
- 678 views
-
- 1 reply
- 168 views
-
- 1 answer
- 493 views
-
Am o problema cu un battlepass,de ce nu merge comanda /misiuni cand o scriu,tin sa precizez ca script-ul mi l-a facut chatgpt
By cbnmihaita,
- 2 answers
- 425 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
PolloDate
Problema intalnita (descriere):Salut, am incercat sa copilez si eu gm dupa ce am introdus codul comenzii de mai jos da imi da o eroare.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
CMD:factionss(playerid, params[]) { new members; format(szMessage, sizeof(szMessage),"Factions:"); Asta e linia cu problema... for(new xf = 0; xf < MAX_GROUPS; xf++) { if(strlen(groupVariables[xf][gGroupName]) >= 1 && strcmp(groupVariables[xf][gGroupName], "None", true)) { new stringy2[256]; mysql_format(handle, stringy2, 256, "SELECT * FROM `users` WHERE `Member` = '%d'", xf); new Cache: resultx = mysql_query (handle, stringy2); members = cache_get_row_count(); cache_delete(resultx); format(szMessage, sizeof(szMessage),"%s\n[%d/%d] %s ", szMessage, members, groupVariables[xf][gSlots], groupVariables[xf][gGroupName]); } } ShowPlayerDialog(playerid, 4500, DIALOG_STYLE_LIST,"Server: Factions", szMessage, "Select", "Cancel"); SelFaction[playerid] = 0; return 1; }
Imagini / Video (optional): http://imgur.com/OR8sQWR
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da am incercat sa rezolv, dar sunt incepator si am cautat peste tot o asemenea comanda.Daca mai puteti sa imi spuneti si ce date sa mai pun la mysql_format daca tot am facut acest topic(poza cu baza de date e putin mai sus si cu categoriile pe care le am in aceasta)Daca se poate vreau rezolvare pentru ambele probleme si cea de sus dar si pentru cea de jos.Multumesc!
14 answers to this question
Recommended Posts