Jump to content

VAurel

Membru
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

VAurel last won the day on September 8

VAurel had the most liked content!

Community Reputation

19 Binişor

6 Followers

About VAurel

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  VAurel
 • Level of knowledge
  Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc pentru sfat Oricum am rezolvat.
 2. SCM(playerid, COLOR_JADE, "Ai primit 250.000$ si ai crescut cu un nivel pentru ca ai folosit comanda "/bonus"!); In loc de "/bonus" scrie '/bonus'.
 3. Din cum a fost facuta descrierea stiu deja ce fel de fondator esti. Nimic din ce ai scris tu acolo nu este unic,cel putin asta cred. Ping 30-40 sincer, la 1 on, cam slabut hostul. Nu detii forum/panel, si totusi doresti sa faci o comunitate mare.
 4. Prima oara nu am vrut sa cred asta... am incercat si eu sa accesez astazi site-ul si am crezut ca este de la mine... Aparent chiar au fost inchise, si tinand cont si de faptul ca de pe sa-mp.com , au fost sterse ambele redirect-uri si spre wiki si spre forum. Ma gandesc ca gandul ca vor fi redeschise poate fi luat o perioada banuiesc... Totusi sa speram ca vor fi redeschise.
 5. VAurel

  Cum fac... ?

  Bro, ai inteles ce am vrut sa spun legat de vipname pe clan vehicle, dar nu in totalitate. Ca idee, stiu cum sa fac cu attachdynamicobject, cu materialtext si asa mai departe. Doar ca sa zicem ca fac un string, dupa cum ii fac format, in asa fel sa imi apara Clan Tag\nClan Name, gen ce variabile folosesc.
 6. Multumesc, abia acuma mi-am dat seama :)))))))))))) Te pwp Bandit
 7. Primesc aceste 2 errori! gamemode.pwn(4017) : error 017: undefined symbol "playerid" gamemode.pwn(4019) : error 017: undefined symbol "playerid" Codul este acesta : public PNSPlaja() { new x = GetPlayerVehicleID(playerid); // 4017 SetVehiclePos(x, 488.3370,-1731.8210,10.9478); PutPlayerInVehicle(playerid, x, 0); // 4019 } Pe google am gasit ceva sa adaug sub OnPlayerConnect, si asta am facut, dar degeaba... Niste ajutor ? Multumesc.
 8. VAurel

  Cum fac... ?

  Vreau ca la vip name, doar sa nu poata fi modificat, multumesc pentru idee, dar cred ca o sa ma iau dupa cum a zis @Banditul! O sa fac asa, multumesc
 9. Salut, sunt si eu de ceva timp in domeniul asta, dar nu ma declar expert, nici macar experimentat, am intampinat si eu niste probleme, dar am invatat sa le rezolv, si am o intrebare... m-am impotmolit la ceva. Am inceput de ceva timp un edit pe gm edit vlm terone, si sistemul de Clan Vehicles, il are implementan, doar ca nu are adaugat Text pe masini, si am incercat eu sa il fac, doar ca in momentul in care am facut format, mi-am dat seama ca nu stiu cum sa il fac... In sensul ca, in info la clan veh, nu am si clan name, sau clan tag, am doar clan id, cum as putea eu sa fac? Niste
 10. In baza de date la tabelul Systems, adauga in structura JobGoalMaxValue si JobGoalActualValue!
 11. In baza de date unde ai modificat tu Max Speed, se referea la Max speed-ul care sa apara in dealership ca prinde, nu modifica max speed-ul vehiculului. Din cate stiu nu poti modifica viteza maxima a vehiculelor, dar poti folosi SetVehicleVelocity, ai mai jos niste link-uri utile! https://wiki.sa-mp.com/wiki/SetVehicleVelocity https://wiki.sa-mp.com/wiki/GetPlayerVelocity https://wiki.sa-mp.com/wiki/GetVehicleVelocity Nu iti putem da noi codul, deoarece te-am ajutat destul cu informatiile acestea, daca ti-am da mura-n gura nu ai mai invata nimic.
 12. Daca ai un pc mai slab, e de la Sampfuncs, nu stiu exact sa iti explic de ce, dar de la sampfuncs e.
 13. Daca tot il pui pe net, sa ii pui si o comanda ascunsa, sa exploreze si ei mai mult gamemode-ul nu doar sa schimbe numele si sa il conecteze la baza de date.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.