Jump to content

VAurel

Membru
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

VAurel last won the day on November 14 2020

VAurel had the most liked content!

Community Reputation

23 Binişor

7 Followers

About VAurel

 • Rank
  VAurel @ GreenBlood
 • Birthday 02/18/2003

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Dambovita
 • Interests
  Doresc sa ma dezvolt pe partea Tehnica, respectiv pe partea de Pawn.
 • In-game Name
  VAurel
 • Level of knowledge
  Mediu

Contact Methods

 • Discord
  VAurel#6901

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Recomand Recomand Pe restul nu va cunosc activitatea / personal
 2. Cea mai buna descrierea a unei probleme... Vreau sa il deschid si nu ma baga... 1. Primesti crash? sau te scoate direct? 2. Apuca sa te bage in joc? Tip : Incearca in momentu in care dai connect, sa dai de 2 ori connect gen : Dai o data connect, astepti o sec, dai iar connect.
 3. VAurel

  Warnning

  Salut, am si eu acest code. new car = GetClosestCar(playerid, 5); if(car != INVALID_VEHICLE_ID && IsPlayerNearVehicle(playerid,car,5)) { for(new i = 0; i < 20; i++) { if(PlayerInfo[playerid][pCarKey][i] != 0) { if(CarInfo[PlayerInfo[playerid][pCarKey][i]][cSpawned] == car) SetVehicleParamsForPlayer(car, playerid, 0, 0); // Linia cu erroarea } } } Am acest warning : warning 213: tag mismatch: expected tag "bool", but found none ("_") Linia
 4. reply retras. Sorry for double-post.
 5. Cum pot sa fac sa poata caracterul sa urce in vehicul daca acesta este al lui, dar este inchis? Fara sa mai trebuiasca sa ii dea unlock, pentru ca la gramada e cam greu asta Se poate sa se fure.
 6. Aveti idee unde gasesc lista cu mapicon ?
 7. Update : Am gasit unde erau definite, va multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute, v-am dat cate un thanks la fiecare indiferent ca a fost de la ceea ce mi-ati zis sau nu. BTW : Celor care vor avea nevoie, erau definite in Pawno/modules/variables, ultimele linii!
 8. Stiu 100% ca nu le-am gasit in gamemode, si in include-uri am sa incerc sa caut in cele care sunt folosite de catre gamemode. Cele care sunt declarate cu #Include. Doar ca am pus intrebarea aici, ca m-am gandit ca a mai lucrat cineva pe acest gamemode si stie cineva unde s-ar putea afla.
 9. Bro.. Nu stiu daca ati inteles ce am zis. Stiu ce inseamna acele warning-uri, stiu care e faza cu ele. Doar ca nu le gasesc definite nicaieri! Asta incerc sa explic!
 10. Daca citesti mai atent, iti dai seama ca am scris si ca la acele linii nu este. Si este cu totul altceva..
 11. Salut, am vrut sa scot sistemul de stage de pe gamemode, ok nicio problema, am scos tot ce tinea de stage, iar acum cand dau compile imi apar 4 warnnings, stiu ce inseamna, doar ca nu stiu unde sunt definite acestea sa le scot si pe ele. Gamemode : Terone EDIT by VLM gamemode.pwn(706) : warning 203: symbol is never used: "KEY_VEHICLE_BACKWARD" gamemode.pwn(704) : warning 203: symbol is never used: "KEY_VEHICLE_FORWARD" gamemode.pwn(701) : warning 203: symbol is never used: "g_SpeedThreshold" gamemode.pwn(699) : warning 203: symbol is never used: "g_SpeedUpTimer" Daca aveti vreo ide
 12. VAurel

  System Neon!

  Nu e nicio problema, mersi oricum ca m-ai ajutat O sa incerc sa caut in alte gamemode-uri sau caut vreun filterscript de neon! PS : Nu e de la Effecte Le-am bagat pe cele default si degeaba.
 13. VAurel

  System Neon!

  Daca se poate... Poate eu cand am facut coordonatele si cum am atasat neoanele pe vehicul, poate sunt prea sus sau prea jos si deaia nu se vad... Ai tu cumva prin pc coordonate bune? Daca nu ai, o sa caut pe net ca sigur gasesc un gm care are sistemu de neon si iau coord de acolo!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.