Jump to content

VAurel

Membru
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

VAurel last won the day on November 14

VAurel had the most liked content!

Community Reputation

21 Binişor

6 Followers

About VAurel

 • Rank
  VAurel @ GreenBlood

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  VAurel
 • Level of knowledge
  Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aveti idee unde gasesc lista cu mapicon ?
 2. Update : Am gasit unde erau definite, va multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute, v-am dat cate un thanks la fiecare indiferent ca a fost de la ceea ce mi-ati zis sau nu. BTW : Celor care vor avea nevoie, erau definite in Pawno/modules/variables, ultimele linii!
 3. Stiu 100% ca nu le-am gasit in gamemode, si in include-uri am sa incerc sa caut in cele care sunt folosite de catre gamemode. Cele care sunt declarate cu #Include. Doar ca am pus intrebarea aici, ca m-am gandit ca a mai lucrat cineva pe acest gamemode si stie cineva unde s-ar putea afla.
 4. Bro.. Nu stiu daca ati inteles ce am zis. Stiu ce inseamna acele warning-uri, stiu care e faza cu ele. Doar ca nu le gasesc definite nicaieri! Asta incerc sa explic!
 5. Daca citesti mai atent, iti dai seama ca am scris si ca la acele linii nu este. Si este cu totul altceva..
 6. Salut, am vrut sa scot sistemul de stage de pe gamemode, ok nicio problema, am scos tot ce tinea de stage, iar acum cand dau compile imi apar 4 warnnings, stiu ce inseamna, doar ca nu stiu unde sunt definite acestea sa le scot si pe ele. Gamemode : Terone EDIT by VLM gamemode.pwn(706) : warning 203: symbol is never used: "KEY_VEHICLE_BACKWARD" gamemode.pwn(704) : warning 203: symbol is never used: "KEY_VEHICLE_FORWARD" gamemode.pwn(701) : warning 203: symbol is never used: "g_SpeedThreshold" gamemode.pwn(699) : warning 203: symbol is never used: "g_SpeedUpTimer" Daca aveti vreo ide
 7. VAurel

  System Neon!

  Nu e nicio problema, mersi oricum ca m-ai ajutat O sa incerc sa caut in alte gamemode-uri sau caut vreun filterscript de neon! PS : Nu e de la Effecte Le-am bagat pe cele default si degeaba.
 8. VAurel

  System Neon!

  Daca se poate... Poate eu cand am facut coordonatele si cum am atasat neoanele pe vehicul, poate sunt prea sus sau prea jos si deaia nu se vad... Ai tu cumva prin pc coordonate bune? Daca nu ai, o sa caut pe net ca sigur gasesc un gm care are sistemu de neon si iau coord de acolo!
 9. VAurel

  System Neon!

  Da, dar nu e de la mine. Gen in mapeditor cand le-am facut, se vedeau.
 10. VAurel

  System Neon!

  Update : Am vazut acum, ca neon-ul apare, mesajul pe chat apare, doar ca nu lumineaza!
 11. Salut, am si eu o problemuta. Am inceput sa fac un sistem de neon de la 0, ok nicio problema, in gm nicio erroare la compilari. Dar pe game, nu functioneaza comanda cand selectez un neon in changeneon, aveti codurile mai jos! Comanda /changeneon CMD:changeneon(playerid, params[]) { if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Trebuie sa te loghezi prima data."); if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,COLOR_RED,"Nu esti intr-un vehicul."); new veh = GetPlayerVehicleID(playerid); if(OwnedVeh(veh) == -1) r
 12. VAurel

  Salut....

  da-mi discord-ul tau si vorbim acolo, ca am o problema la el.
 13. VAurel

  Salut....

  Get aceste coordonate : Float:OffsetX, Float:OffsetY, Float:OffsetZ, Float:RotX, Float:RotY, Float:RotZ Cum fac rost de ele ? scz pt double post
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.