Jump to content

Maichh

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Maichh
  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maichh's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Adaugi la comanda /setadmin urmatoarea linie, SetPlayerSkin(id, 217);
  2. singura varianta cum spui tu cu boti, ar fi sa faci tu scriptul in sine, sa ti conectezi 1000 de boti, si sa le dai comenzi de spam, unul sa faca ceva, altul sa se miste, sa folosesti si onplayerupdate, ca are dreptate sanky, e vorba si de sync aici
  3. Inca n-a aparut ala de comenteaza la toti pe aici sa-ti dea hate? :)))
  4. UsePlayerPedAnims(); Adaugi la OnGameModeInit
  5. Esti singurul care s-a gandit la mai multe pagini in dialog pentru jucatori, pentru ca daca sunt mai multi jucatori pe server nu se pot afisa intr-un singur string in dialog, trebuie facute mai multe pagini. Nu i-ai facut tu treaba asta, dar i-ai dat indiciul ala din primul buton ">", poate isi da seama.
  6. cam imposibil, eu in 4 ani de scriptat pe samp inca mai am de invatat, si stiu sa fac orice sistem. Oricum daca inveti logica, scriptul e simplu dupa.
  7. inca nu s-a incheiat aroganta asta dintre sampisti? :))) Sunteti toti pamant de flori sincer
  8. Sampul in Romania e super boring, dupa parerea mea. Am incercat sa ma reapuc de samp, sa vad daca mai am nostalgia aia ca la inceput si nimic. De ce? Pentru ca pe ce server romanesc intri, vezi acelasi gameplay pe care toata lumea il cunoaste, intr-un cuvant, plictisitor. Nu mai este nimic nou, care sa te atraga, sa-ti faca pofta sa joci. Acelasi sistem de level, care te obliga sa faci ore jucate pentru a avansa in ceva, nici un sistem gandit care sa te ajute sa faci nivel jucandu-te, si facand activitati funny ca sa poti avansa. Lumea s-a plictisit sa lase pc-ul deschis pentru rp-uri si level, dar sa se plimbe cu o masina dintr-un colt in celalalt al mapei pentru ore.. Sa fim seriosi, cine ar mai juca asa ceva. Am spus-o si ma repet, in momentul in care se va deschide un server diferit, de la sistemul de login/register pana la final, atunci acel server va fi populat, si se vor juca jucatorii, cu un nou mod de joc, activitati, creatii, nu astea de le vezi peste tot unde intri. "La ora 20:00 bonus, alegem lideri, plm". EDIT: Am 23 de ani, sampul a fost jocul care mi-a marcat copilaria placut. Am un job super bun, am familie, ma intretin singur, dar sincer, daca ar fi sa se deschida un server nou, bine pus la punct, total schimbat, m-as juca de drag in necunoscut, nu ca nu as avea timp, sau chef. Parerea mea e ca sampul a scazut doar din cauza asta, bine, pot fi mai multi factori. Dar, realizati ca jucatorii sunt plicitisiti, pe samp faci aceleasi chestii plictisitoare din 2016 incoace...
  9. Activeaza optiunea "frame limiter" din setarile jocului, sau, mai este o varianta. Instaleaza de pe http://moduri.ro/sampaddon/ acest mod, instaleaza-l in folderul jocului, si in momentul instalarii bifeaza optiunea "limiteaza fps-urile / frame limit".
  10. nu ai cum sa faci treaba asta pe samp.
  11. CMD:camera(playerid, params[]) { //check if player is a cop new camera; if(sscanf(params, "d", camera)) return SCM(playerid, -1, "Use:{FFFFFF} /camera [camera id] (1-5)"); if(camera < 1 || camera > 5) return SCM(playerid, -1, "This camera id is invalid."); switch(camera) { case 1: { SetPlayerCameraPos(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); SetPlayerCameraLookAt(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); } case 2: { SetPlayerCameraPos(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); SetPlayerCameraLookAt(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); } case 3: { SetPlayerCameraPos(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); SetPlayerCameraLookAt(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); } case 4: { SetPlayerCameraPos(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); SetPlayerCameraLookAt(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); } case 5: { SetPlayerCameraPos(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); SetPlayerCameraLookAt(playerid, COORDONATA_X, COORDONATA_Y, COORDONATA_Z); } } TogglePlayerSpectating(playerid, true); TogglePlayerControllable(playerid, false); return 1; } Pentru coordonatele de la camera poti folosi filterscript-ul CamEditor. Poti updata tu scriptul, precum, ai putea adauga o verificare daca jucatorul se afla in modul spectate pentru ca verifica o camera, si sa faci o comanda noua /nextcam, sau poti adauga un textdraw pe ecran cu care poti schimba camera in momentul in care esti in procesul de verificare a camerei video.
  12. Nu ai schimbat locatia folderului cu include pentru gm-ul respectiv. Da mi mesaj pe discord si te ajut eu device#7633
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.