Jump to content

Gireada

V.I.P
 • Content Count

  3,069
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Gireada last won the day on December 29 2019

Gireada had the most liked content!

Community Reputation

69 Excelent

About Gireada

 • Rank
  Gireada
 • Birthday 07/14/1996

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Bacau
 • Name in game
  Gireada & Gireada_Iulian
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

3,319 profile views
 1. Pai daca e pe asa, o simpla comanda bonus si atat, nu-ti mai trebuie cod de introdus.
 2. Ti-a zis mai zis mai sus ce se intampla.
 3. Un tabel in baza de date cu codurile care vrei sa le dai. Structura tabelului sa fie ceva de genu: ID, COD, JUCATOR, FOLOSIT In gamemode atunci cand intra jucatorul inserezi in tabel codul lui nou. Cand il foloseste faci o interogare la tabel sa vezi daca are vreun cod si sa-l extraga, iar dupa ce il foloseste dai update la baza de date si schimbi variabila din 0 in 1 Edit: Nu se cer scripturi aici in caz ca asta vroiai.
 4. Foloseste IsPlayerInArea https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=222283 si o pui la onplayerdeath, unde se verifica daca avea wanted sa fie trimis in functie de zona in care se afla.
 5. Nu am discord. Posteaza aici noile erori si liniile ca sa vada si ceilalti. 3909) : error 001: expected token: ")", but found ";" Iti da de la o un punct si virgula in plus. Alta virgula in plus nu am vazut in codul postat de tine.
 6. Gireada

  Login Error

  Nu are nici o treaba, atat timp cat foloseste un xampp sau un program asemantor, serverul se va conecta la baza de date locala indiferent daca-ti vine o conexiune din exterior. Serverul sa-mp acceseaza informatia din baza de date, nu clientul sa-mp al jucatorului. Da-ne mai multe detalii. E hostat/local? Contul jucatorilor care vor sa se conecteaze, exista in baza de date?
 7. Gireada

  Vreau ajutor

  Va intelege si el, nu cred ca comentariul tau e unul folositor. Daca nu ai ceva folositor de spus mai bine abtinete decat sa jignesti pe cineva.
 8. Acoperit suma cu bani si pus textdraw.
 9. Gireada

  Vreau ajutor

  Pentru linia 6457 uite un exemplu cum se foloseste mysql_tquery https://wiki.sa-mp.com/wiki/MySQL/R40#mysql_tquery Probabil pentru parametrii functie tale trebuie sa folosesti o alta versiune mysql. Arata-ne si liniile 11985, 13215, 13216, 13217, 32103, iar pentru ultimele erori ai o problema cu includerul accs_system.inc.
 10. Problema ta e de aici if (mysql_num_rows()==0); Scoate ;
 11. Ai gresit categoria, aici https://www.sa-mp.ro/forums/forum/382-caut-servicii-partener-etc/ poti pune astfel de anunturi.
 12. Gireada

  Include

  Nu am gasit nici un includer booter.inc, poate e ceva specific serverului.
 13. Mai uitate la tutoriale sa vezi ce sunt variabilele acelea, macar sa pricepi ce este acolo.
 14. Pentru o treaba ca asta sa schimbi in chat, nici nu trebuia sa postezi ca ai nevoie de ajutor. BaFFyJunior si StrikerM ti-au dat muran gura si tot nu asa vroiai. Din ce au postat ei mai sus, aveai cum sa te inspiri si sa incerci macar sa-ti rezolvi dilemna.
 15. House_IsOwner(playerid, houseid) { if (!PlayerData[playerid][pLogged] || PlayerData[playerid][pID] == -1) return 0; if ((HouseData[houseid][houseExists] && HouseData[houseid][houseOwner] != 0) && HouseData[houseid][houseOwner] == PlayerData[playerid][pID]) return 1; return 0; } House_IsOwner(playerid, houseid) { if (!PlayerData[playerid][pLogged] || PlayerData[playerid][pID] == -1) return 0; if ((HouseData[houseid][houseExists] && HouseData[houseid][houseOwner] != 0) && HouseData[houseid][houseOwner] == GetPlayerSQLID(playerid)) ) return 1; return 0; }
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.