Jump to content

.Robert.

Membru
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

.Robert. last won the day on November 6 2020

.Robert. had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutru

About .Robert.

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. https://www.hostedtab.com/ De fiecare data cand am avut hosted tab de aici am cumparat.
 2. Noroc. 1. Cine sunt? Cel mai probabil multi dintre voi ma cunoasteti mai bine dupa numele iSeeYou. Sub acest nume am avut 2 servere, unul de stunt EoE - Empire Of Entertainment(nu sunt asa mandru de el) si unul de RPG Rumble.RO. 2. De ce nu am activitate pe forumurile romanesti? Nu am activat deoarece pana in momentul de fata eu am lucrat doar pentru servere din strainatate facand diferite sisteme pe care le puteti vedea si in portofoliul de mai jos. 3. Cu ce te pot ajuta? - Crearea unui sistem. - Copierea unui sis
 3. Ai copiat si tradus asta doar ca sa fie facut nu ca sa ajuti pe cineva. Macar daca traduci mai rectifica-l si tu... la fel si pt ->
 4. @jumainkain ai uitat ca Mr. Kalcor a renuntat la proiect si cum a zis si viorel redirectele sunt sterse din meniul de pe pagina principala deci disparitia samp-ului e mai aproape decat ne asteptam.
 5. Un tutorial inseamna sa explici cum,ce ai folosit si de ce. ( De ex. functia/stock-ul nu ai explicat-o deloc) Pt comanda nici nu cred ca trebuia sa explici, cu putina engleza cred ca intelegea oricine. Dar totusi pt. cine e 0 barat merge. *Fara suparare
 6. Vezi ce id au obiectele si le cauti in lista ta de obiecte creata. Sau daca ai vreun program gen sobeit poti vedea si id si locatia( e mai usor de cautat asa).
 7. Daca nu intelegi mai nimic din ele inseamna ca nu esti la nivelul in care sa te intereseze de optimizare. Scuze de off.
 8. Esti bine pe research. Btw. cel mai probabil tu o sa ai nevoie sa optimizezi pe partea de mysql
 9. Inseamna ca ai cautat prea bine. https://wiki.sa-mp.com/wiki/MySQL https://wiki.sa-mp.com/wiki/MySQL_Tutorial
 10. Si ce ai vrea in acel gamemode? Probabil in pretul ala intra doar un register, un sistem de masini, factiuni, clan si niste mici sisteme pe langa.
 11. Salut. As dori si eu pe cineva care se pricepe la panel-uri / forum-uri si este destul de recomandat. Daca doriti sa luam legatura imi puteti de un PM pe forum. In momentul in care imi dati PM ar fi mai rapid pentru amandoi daca ati trimite direct si cu ce ati mai lucrat in trecut. Desigur ca voi plati pentru aceste servicii.
 12. .Robert.

  Hosted Tab

  Uhm , mai vazusem la astia http://www.hostedtab.com/ , dar informandu-ma am aflat ca doar http://game-mp.com/
 13. .Robert.

  Hosted Tab

  Salut ! As dori sa-mi cumpar un hosted tab , mai exact am inteles ca se cumpara de pe http://game-mp.com/ insa nu ma mai lasa sa-mi fac cont . Exista alt undeva de unde as putea sa-mi cumpar si sa fie si de incredere? Multumesc !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.