Jump to content

Gireada

V.I.P
  • Posts

    2,688
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by Gireada

  1. Super, deabia aștept sa apara. Speranta exista, consider ca se va pastra comunitate de jucatori SAMP. Fac o analogie cu Metinul si cum multi jucatori asteapta un update pentru el.
  2. Salutare la functia CreateVehicleEx, ai //VehicleOccupied[vehid] = 0; incarca sa stergi // cum e mai jos si vezi daca iti merge stock CreateVehicleEx(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:angle, color1, color2, respawn_delay, clanson) { new vehid = CreateVehicle(modelid, x, y, z, angle, color1, color2, respawn_delay, clanson); VehicleOccupied[vehid] = 0; VehicleStats[vehid][vColorOne] = color1; VehicleStats[vehid][vColorTwo] = color2; SetVehicleHealth(vehid, 999); VehicleExist[vehid] = 1; return vehid; }
  3. Nu se indeplineste conditia 20@ = scan_string 20@ format "%d" 21@
  4. Fa un update plugin-urilor si fisierelor .inc pentru: sscanf2 y_iterate AutoAFK mSelection impl
  5. Off topic: cine doreste, poate sa dea si un report canalului sau de youtube, tot acelasi vocabular si acolo. ON: Ma bucur sa vad atat de multe nume in acest topic. Mult respect si succes in viata va doresc tuturor.
  6. Salutare, inca bantui forumul pentru a-mi aminti exact punctul de plecare. In momentul de fata sunt inginer de sistem, timp nu prea este si daca este ne focusam pe altele. Incerc sa ma dezvolta pe partea de : 3D Modeling: Petru Iulian Grigore (artstation.com) Red Alert 2 Yuri's Revenge 3D Models Textureless - YouTube Unreal Engine: Universitate Joc - YouTube Anul acesta ma ocup de lucrarea de dizertatie pentru master, unde am de dezvoltat un joc de tip tower-defense, actiunea avand loc in campusului universitatii. Ca o concluzie dupa atatia ani petrecuti ca si programator in limbajul Pawn, pot recunoaste ca acestea au fost bazele mele in ceea ce sunt acuma, acolo s-a aprins acea pasiune pe care cu toti ar trebui sa o urmam. Atunci cand exista acea pasiune ajuti pe toti caci si tu stii cum e sa nu fi ajutat. Sarbatori fericite tuturor, imi amintesc cu drag de voi. Spor la joc. Dizertatie4.mp4 Dizertatie4.mp4
  7. Pai daca e pe asa, o simpla comanda bonus si atat, nu-ti mai trebuie cod de introdus.
  8. Ti-a zis mai zis mai sus ce se intampla.
  9. Un tabel in baza de date cu codurile care vrei sa le dai. Structura tabelului sa fie ceva de genu: ID, COD, JUCATOR, FOLOSIT In gamemode atunci cand intra jucatorul inserezi in tabel codul lui nou. Cand il foloseste faci o interogare la tabel sa vezi daca are vreun cod si sa-l extraga, iar dupa ce il foloseste dai update la baza de date si schimbi variabila din 0 in 1 Edit: Nu se cer scripturi aici in caz ca asta vroiai.
  10. Foloseste IsPlayerInArea https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=222283 si o pui la onplayerdeath, unde se verifica daca avea wanted sa fie trimis in functie de zona in care se afla.
  11. Nu am discord. Posteaza aici noile erori si liniile ca sa vada si ceilalti. 3909) : error 001: expected token: ")", but found ";" Iti da de la o un punct si virgula in plus. Alta virgula in plus nu am vazut in codul postat de tine.
  12. Nu are nici o treaba, atat timp cat foloseste un xampp sau un program asemantor, serverul se va conecta la baza de date locala indiferent daca-ti vine o conexiune din exterior. Serverul sa-mp acceseaza informatia din baza de date, nu clientul sa-mp al jucatorului. Da-ne mai multe detalii. E hostat/local? Contul jucatorilor care vor sa se conecteaze, exista in baza de date?
  13. Va intelege si el, nu cred ca comentariul tau e unul folositor. Daca nu ai ceva folositor de spus mai bine abtinete decat sa jignesti pe cineva.
  14. Acoperit suma cu bani si pus textdraw.
  15. Pentru linia 6457 uite un exemplu cum se foloseste mysql_tquery https://wiki.sa-mp.com/wiki/MySQL/R40#mysql_tquery Probabil pentru parametrii functie tale trebuie sa folosesti o alta versiune mysql. Arata-ne si liniile 11985, 13215, 13216, 13217, 32103, iar pentru ultimele erori ai o problema cu includerul accs_system.inc.
  16. Problema ta e de aici if (mysql_num_rows()==0); Scoate ;
  17. Ai gresit categoria, aici https://www.sa-mp.ro/forums/forum/382-caut-servicii-partener-etc/ poti pune astfel de anunturi.
  18. Gireada

    Include

    Nu am gasit nici un includer booter.inc, poate e ceva specific serverului.
  19. Mai uitate la tutoriale sa vezi ce sunt variabilele acelea, macar sa pricepi ce este acolo.
  20. Pentru o treaba ca asta sa schimbi in chat, nici nu trebuia sa postezi ca ai nevoie de ajutor. BaFFyJunior si StrikerM ti-au dat muran gura si tot nu asa vroiai. Din ce au postat ei mai sus, aveai cum sa te inspiri si sa incerci macar sa-ti rezolvi dilemna.
  21. House_IsOwner(playerid, houseid) { if (!PlayerData[playerid][pLogged] || PlayerData[playerid][pID] == -1) return 0; if ((HouseData[houseid][houseExists] && HouseData[houseid][houseOwner] != 0) && HouseData[houseid][houseOwner] == PlayerData[playerid][pID]) return 1; return 0; } House_IsOwner(playerid, houseid) { if (!PlayerData[playerid][pLogged] || PlayerData[playerid][pID] == -1) return 0; if ((HouseData[houseid][houseExists] && HouseData[houseid][houseOwner] != 0) && HouseData[houseid][houseOwner] == GetPlayerSQLID(playerid)) ) return 1; return 0; }
  22. In loc de switch(PlayerInfo[playerid][pAdmin]) pui switch(level)
  23. Arata-ne tabelul caselor. Ce e ciudat in poza de mai sus e ca nu ai vreaun index creat.
  24. In baza de date ai trecut numele tau la houseOwner
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.