Jump to content

HeLiOn PrImE

Membru
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

HeLiOn PrImE last won the day on April 5 2017

HeLiOn PrImE had the most liked content!

About HeLiOn PrImE

  • Birthday 01/20/1990

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Cluj Napoca
  • In-game Name
    HeLiOn_PrImE
  • Level of knowledge
    Mediu

Contact Methods

  • Skype
    heli0n.prime

Recent Profile Visitors

1,303 profile views

HeLiOn PrImE's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

21

Reputation

  1. O pagina cu background si un rand de text. Atata e de site-ul ala. Ar fi pacat sa bage openmp redirects pentru domenii externe si sa il ia ei pe cel de romania.
  2. Asa ar trebui. Adevarul e ca autorul clientului sa-mp, Kalcor, a renuntat complet la propriul proiect. E o chestiune de timp pana cand si site-ul https://www.sa-mp.com o sa fie dat jos, asa cum a fost dat jos si forumul. In acel moment, echipa va avea de ales. Ori inchid acest forum complet ori ataseaza toata comunitatea la open.mp.
  3. Car Tuning Menu v2.2 by HeLiOn PrImE Cu acest meniu poti tuna orice masina cu orice componenta (compatibila desigur), fara sa necesite deplasarea la un mod shop. Meniul este bazat pe un meniu mai vechi facut de userul Rsts [Lucas] de pe forumul original (care nu mai este). Credits: Rsts [Lucas] - A creat scriptul original (v1.0), care folosea vechiul meniu albastru. kaisersouse - A rezolat indentarea si problemele minore din script cu versiunea 1.1 Versiunea mea reprezinta scriptul refacut de la zero folosind dialoguri in loc de meniuri. Pe langa asta: - am adaugat toate componentele care lipseau (cele de la Transfender); - am adaugat sunetele de tunning care erau auzite si in shop; - am rezolvat probleme minore la componentele deja existente in script (componente inversate, duplicate, etc.) Nu va opreste nimeni sa modificati acest script, dar daca o faceti si publicati lucrarea, aveti grija sa acordati creditele de rigoare, asa cum am facut si eu. Sa aveti un An Nou fericit si plin cu de toate! Click aici pentru Download
  4. Open MP este o proiect mentinut de un grup de veterani din samp deveopment. Anuntul de mai jos a fost facut chiar de anul nou. Echipa a anuntat ca a inceput lucrul la un client pentru San Andreas Definitive Edition. Proiectul, daca are succes, va aduce impreuna jucatorii de vanilla San Andreas, android San Andreas si San Andreas definitive edition. Toti jucand impreuna pe aceleasi servere. Mai jos aveti un videoclip cu primul build in teste: Voi posta aici si citatul din descriere:
  5. Posibil. Nu stiu care a fost intentia, dar sunt niste chestii care ne-ar folosi mult. Poate ca nu vor ei sa fie on by default, dar ar trebui sa va dea posibilitatea sa le folositi.....parerea mea..
  6. asta am scris manual folosind tag-urile [code] Poate le puteti sugera celor care lucreaza la platforma sa implementeze vizualizarea BBCode, pentru ca sunt implementate. Am vazut ca au rezolvat problema login-ului. Poate asculta si de data asta.
  7. De notat e ca bb codes inca functioneaza, daca le folosesti. Practic ar avea de lucru doar la editorul de text. Daca nu e de facut chiar nimic... asta e. Nu voi mai insista. Voi mai veni cu alte sugestii daca gasesc. Multumesc ca m-ati asculat.
  8. Salut. M-am gandit sa mai postez cateva pareri si sugestii in legatura cu continutul postat pe acest forum. Prima sugestie e in legatura cu semnaturile. Ar trebui sa le restrictionati. Sau daca nu le restrictionati, macar sa le limitati suprafata ocupata si sa le implementati bara de scroll. Ca exemplu il voi da pe @Cedry2k (nu am nimic personal cu el, il dau doar ca exemplu). In aceasta imagine se poate observa cat de mult din ecran ocupa suprafata semnaturii in comparatie cu continutul postarii (7-8 cuvinte). De notat e ca rezolutia e 1920x1080 si tot a trebuit sa pun browser-ul pe full screen ca sa se poata vedea totul. Am vazut ca exista acel buton pentru ascunderea semnaturii, dar nu cred ca e ok ca userii sa fie nevoiti sa filtreze continutul paginilor de forum. A 2-a sugestie e in legatura cu videoclipurile de pe youtube. Si ele, la randul lor, ocupa foarte mult spatiu util. Ar trebui sa le faceti sa ocupe cam un sfert din cat ocupa acum. A 3-a sugestie e in legatura cu paragrafele din postari. Cred ca ar trebui sa renuntati la spatiul adaugat atunci cand se face un paragraf nou. Spatiul ar trebui sa fie acelasi peste tot. Userii vor avea mai mult control asupra continutului pe care il posteaza daca sunt lasati ei sa decida cand vor sa puna spatiu suplimentar intre randuri. Nu in ultimul rand, legat de editorul de text, cred ca ar trebui sa implementati un view mode care sa afiseze tag-urile gen php, code si quote in loc sa redea direct efectele, cum sunt implementate si pe forumul international (daca e implementat si nu stiu eu cum sa il activez, imi cer scuze). Tot odara ar trebui simplificata structura quote-ului. Momentan poti sterge din greseala tot cadrul interior. Ar trebui lasat un singur cadru care sa contina hyperlink-ul catre postarea originala si textul citat. Keep it simple. Aceste 4 sugestii merg mana in mana. Din moment ce forumul este pentru scripting, ar trebui pus accentul pe calitatea si cantitatea continutului text, nu pe partea multimedia.
  9. Meh.. In afara de micile inconveniente care le am cu editorul de text, platforma e ok. Mai am niste sugestii mici, dar cred ca o sa fac un topic separat cand am timp.
  10. OK. Mersi din nou pentru implicare. Dar... voua nu vi se intampla?
  11. Am bifat "remember me". Asta are doar efect local. In sensul ca daca inchid browserul, nu trebuie sa ma loghez cand il deschid din nou. Insa odata ce m-am logat de pe alt calculator, aici voi fi delogat. Edit: Nici macar cu doua browsere diferite de pe acelasi PC nu merge. Am facut un test, puteti vedea videoclipul. Mentionez ca nu patesc asta pe alte site-uri.
  12. Oricum va fi, multumesc pentru interesul acordat :).
  13. Nu am de gand sa atac acest forum, sau sa fac alte chestii neortodoxe, dar pentru un forum cu activitatea si continutul asta mi se pare ca exagerati putin cu masurile de securitate. Eu unul, (probabil ca nu sunt singurul) accesez acest forum de pe mai multe calculatoare. 2 de exemplu sunt la locul de munca si mai e si cel de acasa. As dori sa pot sta logat de pe toate. Nu pot, deoarece de fiecare data cand fac un login, sunt delogat de pe celalte calculatoare. Am avut activate intrebarile de securitate, dar am ajuns sa le dezactivez pentru ca de fiecare data ma impiedicau sa intru. Vorbim aici de un forum dedicat unui mod multiplayer vechi de peste 10 ani. Sunt aproximativ 11 500 conturi inregistrate, si pun pariu ca majoritatea nu mai sunt active. Din moment ce nu se fac tranzactii cu bani intre membrii, nu vad de ce nu am putea fi lasati cu login multiplu la propriul cont.
  14. Are si Known dreptate aici. Din moment ce EquiNoxAdv nu e marca inregistrata, singurele drepturi de autor de care putem vorbi aici e strict continutul video. Partea audio e si ea folosita fara licenta (daca ma insel aici si chiar ai obtinut licenta pentru manelele din videoclipurile tale, te rog sa ma corectezi). Si totusi cred ca termenul corect pentru ceea ce face tipul asta este impersonare. Daca stau sa ma gandesc mai bine, impersonarea pe youtube se poate pedepsi cu blocarea contului. Daca ai desul material, esti liber sa actionezi. Dar, cum am spus mai sus, EquiNoxAdv nu este marca inregistrata, deci nu te poti baza pur si simplu pe nume. Ar mai fi sa mergi pe reuploadarea videoclipurilor, dar vad ca nici asta nu a facut. Toate videoclipurile sunt facute de el, sau luate de prin alte parti. Nu e nimic luat de pe canalul tau. Aici nu te contrazic. E de-a dreptul penibil sa imiti pe cineva care la randul lui incearca fara prea mare succes sa scoata ceva din samp pe youtube. Nu ma judeca gresit ca am spus asta, nu am nimic cu tine. Adevarul e ca sa-mp si cs 1.6 atrag din ce in ce mai putina lume. Daca vrei sa faci ceva cu ele, trebuie sa fi creativ. Ai spus ca nu ai echipamentul necesar pentru a "face youtube" dar se pare ceva tot incerci. Ti-ar fi de ajuns un microfon ok, si o placa video mai performanta. Spun de placa video, pentru filmezi cu sub 20 FPS intr-un joc care are mai bine de 12 ani. Daca scoti o calitate video mai buna si lasi manelele la oparte, eu sunt de parere ca vei avea mai multe vizualizari. Altfel vine o zi in care unul din cei care te impersoneaza ajunge sa aibe succes mai mare ca al tau.
  15. Nu prea ai optiuni in legatura cu el. Pana nu faci eforturi sa te diferentiezi, astia vor fi ca buruienile. Scapi de unul, numai ca sa vezi ca altul ii ia locul. Si cu cat le dai mai multa atentie, cu atat ii ajuti mai mult. Pentru ca ei asta cauta, in fond.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.