Jump to content

Джо

Membru
 • Content Count

  1,686
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Джо last won the day on September 9 2019

Джо had the most liked content!

Community Reputation

72 Excelent

About Джо

 • Rank
  Spammer
 • Birthday 03/18/1995

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Suceava, Romania
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

 • Yahoo
  [email protected] - Ofer servicii profesionale de scripting contra-cost.
 • Jabber
  https://www.youtube.com/channel/UCnHXDULrgV7h8BkpfbF1S1g - Subscribe!
 • Skype
  Joe_Vitollo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Джо

  Logo

  Salut! Ceasul il poti gasi la OnGamemodeInit, textdraw-ul este ceva de genul: ~y~%....
 2. @WiDuAlK de ce ești bulangiu și furi idei? :)) Am si eu ceva asemanator, insa creste mai mare buruiana.
 3. Salut! Pentru mai multe detalii dami PM, știu cu ce se mănâncă hard rp-ul.
 4. Salut! Pentru a face comanda /goto respectiv /gethere sa functioneze cu player-ul in masina iti recomand să folosești funcția GetPlayerState : if(GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER) { new vehid = GetPlayerVehicleID(playerid); PutPlayerInVehicle(playerid, vehid, 0); SCM(playerid, -1, ”Te-ai teleportat cu succes in masina player-ului.”); } Îți recomand să te documentezi despre aceste funcții pe wiki.sa-mp.ro sau pe wiki.sa-mp.com La fel poți face si pentru gethere, dacă player-ul este in mașină atunci îl aduci cu tot cu mașină.
 5. Джо

  checkv

  Salut! Nu inteleg o chestie si anume: if(PlayerInfo[id][cID][v]!= 0) De ce ai pus si cID si v cand ambele in teorie fac acelasi lucru? Poti incerca sa vezi daca merge: if(PlayerInfo[id][v] != 0) Iar daca nu merge, foloseste == 0 (egal strict).
 6. Vio, am prins si eu perioada aia, ce te mai distrai pe stunt, era serverul full(cand a bagat astia 500 slots), acum m-am uitat de curiozitate pe site-ul RSS, si am vazut ca pana acum au intrat cei mai multi 68 de playeri... Sa dus cu totul...
 7. Salut! SA-MP-ul nu permite momentan sa te plimbi cu trenul(sau in cazul tau sa faci job cu trenul), eu personal am incercat sa fac creez acest job insa m-am lasat pagubas dupa ce am citit intr-un articol pe sa-mp.com ca nu este posibil decat cu NPC-uri deja setate sa bagi trenuri pe serverul de SA-MP.
 8. Salut! Daca serverul are baza de date, cauta in baza de date la sectiunea Bussines(sau cum este denumita in baza de date) Daca nu, poate fi de la un filterscript, verifica daca ai in server.cfg ceva filterscripturi adaugate. Spor!
 9. Salut! Prima data pentru a creea o factiune noua, trebuie sa ii atribui un ID. Exemplu: Tu ai factiunile LSPD, LVPD, SFPD, care are ID-urile 1,2 respectiv 3. Cand creezi noua factiune ai grija la ID-ul pe il atribui, sunt sigur ca ai luat copy and paste de la factiunea taxi, de aceea nu iti merge tie comanda /f si HQ-ul. Rezolvare: Vreau sa creez factiunea National Guard, copiez tot de la ultima factiune, insa ii schimb ID-ul(4). Dupa ce am facut toate astea sunt sigur ca va merge. Rezolvare HQ: Banuiesc ca ai folosit acelasi interior de la HQ Taxi. Aici ai 2 rezolvari. 1. Fie schimbi interiorul. 2. Daca doresti sa fie acelasi interior te sfatuiesc sa adaugi o restrictie cand intra, ca playerului respectiv sa ii seteze VirtualWorld-ul cu +1. Iar cand iese din HQ sa ii bagi o restrictie anume verifici daca playerul are vw schimbat(GetPlayerVirtualWorld) iar in caz ca este schimbat sa il teleporteze afara din HQ factiunii tale. Rezolvare masina: Aici ai tot 2 posibilitati insa trebuie sa imi arati codul. 1. Fie masina factiunii nu are schimbat ID-ul factiunii(respectiv restrictia) 2. Arata codul aici ca sa ma asigur de ce va urma sa iti scriu. Spor!
 10. Джо

  Ajutor !

  Salut! Sa o luam de la un capat si anume: Erorile le primesti deoarece nu ai definite pRollPoints, pQuestDone, etc.(in gamemode). La linia 1360: Ai definit mai sus variabila Logo, ca sa iti dispara acel warning sterge de la linia 1360 new Logo;(asta daca nu ai mai multe variabile definite gen new Logo, exemplu,TD, etc; in acest caz sterge doar Logo,). La warningurile cu PlayerText trebuie sa arati liniile cat si definitiile pe care le-ai facut, nu mai retin bine minte. La linia 3212: Ai mancat un ; sau o ); Pe langa asta nu ai definit DataT. Spor!
 11. Джо

  Ajutor !

  Salut "coaie"! In primul rand vorbeste frumos, ca si noi eram paraleli la inceput si nu cred ca ti-a vorbit nimeni urat. Salut! Pentru a face update la un include YSI trebuie sa downloadezi ultima versiune a include-ului/ librariei. For more info: > https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=484186
 12. Salutare! Pentru MySQL: Downloadeaza o versiune mai recenta a pluginului+ inc. Pui in folderele plugins si pawno>>includes Recompileaza gamemode-ul. Pentru SSCANF2: Downloadeaza ultima versiune de sscanf2. Pui fisierele in folderele plugins cat si pawno>> includes. Recompilezi gamemode-ul. PS: MySQL_Errno - nu mai exista de mult pe o versiune de mysql. PS2: Posibil ca MySQL_Errno sa nu fie definita in gamemode.
 13. Джо

  Problema Obiecte

  Foloseste map editor pentru convertirea obiectelor, adică copiezi obiectele create cu CreateObject si le pui in map editor, după care le iei din map editor si selectezi CreateDynamicObject. Atunci se vor converti corect. Iar @Geani odata ce a adăugat #include <streamer> in pwn, nu va mai trebui să pună aia cu set streamer visible... pentru ca ultima versiune o are inclusa.
 14. Джо

  Problema Obiecte

  Salut! Ai specificat ca ai schimbat in CreateObject in CreateDynamicObject, însă intrebarea mea este daca ai respectat parametrii de la CreateDynamicObject sau ai schimbat doar din CreateObject in CreateDynamicObject?
 15. Salut! Am vazut in comanda ta ca folosesti funcția rainbowcar[playerid], poti sa te folosesti de această funcție pentru a stopa cealaltă comanda, spre exemplu: CMD:stoprainbow(playerid,params......) { if (rainbowcar[playerid] == 1 || CarInfo[carid][cRainbowC] == 1) { CTimer1 = SetTimerEx("color", 1000,false, "i", playerid); KillTimer(CTimer1); rainbowcar[playerid] = 0; SendClientMessage(... mesaj); } return 1; } Sper sa iti functioneze, teoretic ar trebui să funcționeze.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.