Jump to content

Джо

Membru
 • Content Count

  1,675
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Джо last won the day on May 16 2017

Джо had the most liked content!

Community Reputation

71 Excelent

About Джо

 • Rank
  Spammer
 • Birthday 03/18/1995

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Suceava, Romania
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

 • Yahoo
  joevitollo2015@gmail.com - Ofer servicii profesionale de scripting contra-cost.
 • Jabber
  https://www.youtube.com/channel/UCnHXDULrgV7h8BkpfbF1S1g - Subscribe!
 • Skype
  Joe_Vitollo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Джо

  Problema

  Salutare! Pentru MySQL: Downloadeaza o versiune mai recenta a pluginului+ inc. Pui in folderele plugins si pawno>>includes Recompileaza gamemode-ul. Pentru SSCANF2: Downloadeaza ultima versiune de sscanf2. Pui fisierele in folderele plugins cat si pawno>> includes. Recompilezi gamemode-ul. PS: MySQL_Errno - nu mai exista de mult pe o versiune de mysql. PS2: Posibil ca MySQL_Errno sa nu fie definita in gamemode.
 2. Джо

  Problema Obiecte

  Foloseste map editor pentru convertirea obiectelor, adică copiezi obiectele create cu CreateObject si le pui in map editor, după care le iei din map editor si selectezi CreateDynamicObject. Atunci se vor converti corect. Iar @Geani odata ce a adăugat #include <streamer> in pwn, nu va mai trebui să pună aia cu set streamer visible... pentru ca ultima versiune o are inclusa.
 3. Джо

  Problema Obiecte

  Salut! Ai specificat ca ai schimbat in CreateObject in CreateDynamicObject, însă intrebarea mea este daca ai respectat parametrii de la CreateDynamicObject sau ai schimbat doar din CreateObject in CreateDynamicObject?
 4. Джо

  Ajutor comanda: Rainbowcar

  Salut! Am vazut in comanda ta ca folosesti funcția rainbowcar[playerid], poti sa te folosesti de această funcție pentru a stopa cealaltă comanda, spre exemplu: CMD:stoprainbow(playerid,params......) { if (rainbowcar[playerid] == 1 || CarInfo[carid][cRainbowC] == 1) { CTimer1 = SetTimerEx("color", 1000,false, "i", playerid); KillTimer(CTimer1); rainbowcar[playerid] = 0; SendClientMessage(... mesaj); } return 1; } Sper sa iti functioneze, teoretic ar trebui să funcționeze.
 5. Джо

  [PAWN] Servicii scripting / Mapping.

  Sus cu el! Am loc liber de pe data de 22 februarie pentru parteneriate/cereri scripturi!
 6. Джо

  Sistem PUBG/H1Z1 v3

  Pai prostia ta este ca incepi sa injuri oamenii fara ABSOLUT NICIUN MOTIV. Daca crezi ca toata lumea este proasta si tu esti singurul destept te invit sa te sinucizi, ai face un bine comunitatii.
 7. Джо

  Sistem PUBG/H1Z1 v3

  Despre ce adevar vorbim aici? Ti-as sugera insa sa te calmezi daca nu vrei sa incep si eu cu ceva original.
 8. Джо

  Sistem PUBG/H1Z1 v3

  Se observa dupa comportamentul tau ca ai probleme mentale. PS: Daca ma mai injuri o singura data s-ar putea sa te intreb de sanatate.
 9. Джо

  Sistem PUBG/H1Z1 v3

  Prietene, crede-ma ca nu vrei sa ai interdictie pe forum din nou pentru ca esti bagaret. Calmeaza-te si accepta situatia.
 10. Джо

  Sistem PUBG/H1Z1 v3

  Salut! Nu crezi ca esti putin cam arogant cu chestia asta? Din cate am inteles Mister a facut sistemul si tu l-ai "furat", mortii mei laso asa. Totusi iti sugerez sa nu mai fi "atotstiutor" ca intr-o zi s-ar putea sa te trezesti ca esti un rebut. Recunosc, si eu ma inspir din munca altora, insa Creez eu sistemele fie 1:1 fie dupa bunul meu plac. Asa ca te-as ruga sa nu te bagi peste postul lui pentru ca este lipsa de bun simt. Daca mai eram eu moderator ii ceream permisiunea lui Woops sa iti dau ban cel putin 30 de zile pentru copyright + interventii aiurea care nu isi au sensul. Cat despre sistem, frumos elegant, mi se pare putin incarcat si daca nu ma insel este facuta pe toata mapa san andreas. E super faina felicitari pentru munca depusa! @Mister
 11. Cumpar avere pe Ruby.

 12. Salutare SA-MP Romania, după cum spune și titlul ofer servicii contra-cost, calitative, cel mai mic pret de pe piata. Pot face: Optimizari; Scripting contra-cost; Copy and paste orice sistem; Mapping de calitate. Precizări: Pot creea ce dorești tu în limitele posibilităților(cât permite SA-MP). Toate scripturile la care lucrez vor incepe de la 3 euro(15 lei). Prețul scriptului il stabilim amândoi de comun acord, dar în limita bunului simț.( fără măgării) Pentru a fi sigur că veți plăti scriptul(sau serviciile mele) vă voi percepe un comision înainte de a incepe lucrul la acel script. Lucrez curat, cât mai simplu posibil și cât mai ordonat. Alte reguli: Rog persoana care dorește să ia contact cu mine să imi trimită cerere pe discord si eventual un mesaj pe forum. Descrieti foarte bine scriptul pe care doriti sa il creez. Fiecare detaliu conteaza. Metode de plata: I. Romania si Uniunea Europeana: 1.Paypal 2. Transfer Bancar la o sucursala BRD. 3. Skrill II. Republica Moldova / Russia / Ucraina 1. Transfer Bancar la orice sucursala cu taxele de transfer platite de voi. 2. Uestern Union cu taxele platite de voi. III. Alte tari (aici includ restul tarilor care nu sunt in UE): 1. Transfer Bancar cu taxa de transfer suportata de voi. 2. Paypal(unde se poate, unde nu revin la subpunctul 1.). Mentionez si faptul ca toate platile ONLINE( paypal ) se vor face in EURO. Daca clientul va veni cu USD atunci restul taxelor va fi suportata de el(fee+restul din suma in euro). O mica paranteza: Am specificat asta deoarece am prins clienti care pot lucra doar cu USD si nu puteam ajunge la o intelegere. Maine dimineata o sa revin cu ceva poze/scripturi, mape pentru cine doreste. Multumesc si astept sa ma contactati! Note culori: Rosu - Foarte important Portocaliu - Important Vede - doar sa sara in ochi Albastru - doar de design.
 13. Джо

  Problema job

  Revenind cu o completare la ce a spus: Ai grija ca pick-up-ul si 3DText-ul sa fie in vw si int 0.
 14. Джо

  /createhouse problema

  Salut! Ai mai jos un filterscript pe mysql simplu dinamic. Succes! https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=655103
 15. Джо

  Sistem Ruleta

  Salut! Sistemul este si el pe MySQL sau e simplu? Daca este pe MySQL atunci importeaza in baza de date de la server, baza de date a sistemului, dupa care treci in filterscript la mysql_connect, root si restul configuratiilor identice ca in gamemode,atunci 95% sunt sigur ca va functiona..
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.