Jump to content

WopsS

Administrator
 • Content Count

  2,212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  96

Everything posted by WopsS

 1. Din cate au zis nu au luat nici un cod, au inceput de la 0.
 2. Nu este recomandat sa schimbi limitele (MAX_PLAYERS, etc.). Singura legura care o are marimea fisierului cu optimizarea este atunci cand folosesti d3 (pentru debug) sau O2 (nu mai stiu exact daca asa se numeau). Un gamemode poate sa aiba si 50 MB compilat, asta nu inseamna ca nu e optimizat, inseamna ca are multe librarii incluse (cum ar fi YSI) si este compilat cu d3. Legatura pe care o vezi tu, este ca atunci cand il compilezi nu este ca in C++ sa aloce dinamic memorie pentru un vector (sa zicem pentru jucatori), in schimb scrie in fisier-ul AMX in segmentul DATA ce si cum pentru acel vector.
 3. Marimea AMX-ului nu are legatura cu optimizarea. Cu cat este mai mic nu inseamna ca este mai optimizat.
 4. Chiar este real, il dau gratis, vezi aici https://socialclub.rockstargames.com.
 5. Salut, În dată de 13.09.2019 tot ce ţine de site-ul sa-mp.ro o să fie indisponibil pentru aproximativ 12 ore. Această întrerupere este datorată schimbării serverului sa-mp.ro.
 6. Salut @Sprite_RoPlayers, Merci ca ai adus problema in atentia noastra, am rezolvat-o.
 7. Am făcut în așa fel încât un nou tutorial să fie aprobat de un moderator.
 8. Depinde de caz. Cateva cazuri ar fi: Vrei sa executi comanda SQL si sa blochezi serverul pana cand ai raspunsul? Daca da, atunci foloseste mysql_query. Vrei sa executi comanda SQL si sa nu blochezi serverul pana cand ai raspunsul si ordinea in care sunt executate conteaza? Daca da, atunci foloseste mysql_tquery. Vrei sa executi comanda SQL si sa nu blochezi serverul pana cand ai raspunsul si ordinea in care sunt executate nu conteaza? Daca da, atunci foloseste mysql_pquery.
 9. Uita-te aici, nu mai stiu daca avea probleme sau nu.
 10. Nu, C++14 este o actualizare a C++11. C++11 este o actualizare majora a limbajului C++, au integrat multe chestii noi in 2011 (C++11) cum ar fi: auto, nullptr, Rvalues, smart pointers, enum class, etc..
 11. Cum ti-ai dat seama? A, misto. Vezi sa lucrezi cu C++ modern, C++14, C++14 si o sa apara si C++17 anul asta.
 12. Nu sunt, doar ca nu voiam sa le zic Dar daca vrei sa stii o sa le zic, dar fara nume. Unele mai importante ar fi un mod multiplayer pentru un joc, un server de SA-MP, o librarie pentru hooking pentru Windows si o librarie utilitara pentru proiecte. Tu ce ai facut in C++?
 13. Eu iubesc limbajul. Am avut mai multe proiecte in el, dar prefer sa nu zic ce proiecte
 14. Nu cred ca o s-o mai facem, e mult de munca pentru a modifica culorile si nici eu si nici @-=[Vyorel]=- nu avem timp acum.
 15. Am vorbit cu @Ksenon si mi-a spus ca la OnVehicleStreamIn trebuie sa faci din nou chestia aia pentru toti jucatorii, chit ca scrie si pe pagina functiei, dar nu am bagat de seama.
 16. Atunci pune la OnPlayerConnect aceeasi chestie.
 17. Asta înseamnă că nu poți să le folosești pe amândouă. Folosește doar SetVehicleParamsForPlayer, blochează vehiculul pentru toți jucătorii în afară de cel care muncește.
 18. Făi un debug la OnVehicleStreamIn. printf("%i | %i", vehicleid, JobVehicle[forplayerid]);
 19. Poți s-o pui în comanda /work. La OnVehicleStreamIn poți s-o faci mai simplu if (vehicleid == JobVehicle[forplayerid]) { SetVehicleParamsForPlayer(vehicleid, forplayerid, 0, 0); }
 20. Salut, Folosește SetVehicleParamsEx să blochezi vehiculul pentru toata lumea și folosește SetVehicleParamsForPlayer să îl deblochezi pentru jucătorul care o folosește.
 21. După cum am spus și luni am actualizat platforma pe care rulează forumul nostru la o versiune mai modernă. Odată cu actualizarea a trebuit să refacem complet tema, din moment ce nu mai erau compatibile, am încercat să îi dăm un design cât mai modern față de cea din înainte (cu toate că menul nu avem nici o idee cum am putea să-l modificăm). Pe langa tema nouă, am decis să activăm si reacțiile. Imaginea de mai jos ar trebui să vă dea o idee despre ele. Un alt sistem pe care l-am activat este acela de cluburi (le puteți găsi în meniul Navigare -> Cluburi). Cluburile sunt ca niște sub-comunități care funcționează în cadrul platformei noastre. Un club are un administrator, poate avea și moderatori sau membrii, exact ca o comunitate. Puteți să creați categorii, subiecte și să comentați la acestea. De ce am decis să facem asta? Pentru că dorim să vă ajutăm în cazul în care doriți să faceți o echipă pentru un proiect dar nu aveți un loc privat unde să vă organizați ideile sau să discutați anumite probleme despre proiect. Ce fac dacă cumva un membru sau un moderator îmi șterge clubul? Un moderator sau un membru nu poate să steargă un club daca nu este administratorul acestuia, doar tu poți să-ți administrezi clubul. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre cluburi accesați acest site. Atenție, noi o să aprobăm cluburile pentru a evita anumite incidente. O altă facilitate pe care am activat-o este cea de a putea selecta cum doriți să vedeți categoriile sau subiectele, selectați unul dintre cele trei butoane de pe pagina forumului. Mai jos o imagine reprezentativă. Pe langă toate cele de mai sus am decis să facem procesul de înregistrare mai ușor folosind înregistrarea rapidă cu Facebook, Google și Twitter. Vezi news
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.