Jump to content

După cum am spus și vineri am actualizat platforma pe care rulează forumul nostru la o versiune mai modernă. Odată cu actualizarea a trebuit să refacem complet tema site-ului deoarece nu mai erau compatibile. Am decis să păstram aceleași elemente cu câteva modificări.

Tot odată cu acestă actualizare am refăcut și tema întunecată (Dark), puteți să o selectați de la sfârșitul paginii ca în poza următoare.

image.png

Dacă aveți sugestii sau întampinați probleme cu una dintre teme (culorile nu se potrivesc, etc.) puteți să îmi dați un mesaj privat sau să lăsați un comentariu mai jos.

Și cu această ocazie am decis să recrutăm noi moderatori, vedeți următorul topic pentru delatii.

În continuare dacă aveți sugestii puteți să îmi dați un mesaj privat sau să lăsați un comentariu mai jos.

După cum am spus și luni am actualizat platforma pe care rulează forumul nostru la o versiune mai modernă. Odată cu actualizarea a trebuit să refacem complet tema, din moment ce nu mai erau compatibile, am încercat să îi dăm un design cât mai modern față de cea din înainte (cu toate că menul nu avem nici o idee cum am putea să-l modificăm).

Pe langa tema nouă, am decis să activăm si reacțiile. Imaginea de mai jos ar trebui să vă dea o idee despre ele.

reactions.gif.e3e1974c1fe8430b16ad11831a

Un alt sistem pe care l-am activat este acela de cluburi (le puteți găsi în meniul Navigare -> Cluburi). Cluburile sunt ca niște sub-comunități care funcționează în cadrul platformei noastre. Un club are un administrator, poate avea și moderatori sau membrii, exact ca o comunitate. Puteți să creați categorii, subiecte și să comentați la acestea.

De ce am decis să facem asta?

Pentru că dorim să vă ajutăm în cazul în care doriți să faceți o echipă pentru un proiect dar nu aveți un loc privat unde să vă organizați ideile sau să discutați anumite probleme despre proiect.

Ce fac dacă cumva un membru sau un moderator îmi șterge clubul?

Un moderator sau un membru nu poate să steargă un club daca nu este administratorul acestuia, doar tu poți să-ți administrezi clubul.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre cluburi accesați acest site. Atenție, noi o să aprobăm cluburile pentru a evita anumite incidente.

O altă facilitate pe care am activat-o este cea de a putea selecta cum doriți să vedeți categoriile sau subiectele, selectați unul dintre cele trei butoane de pe pagina forumului. Mai jos o imagine reprezentativă.

Screenshot-2017-8-23 Forum - San Andreas Multiplayer România(1).png

Pe langă toate cele de mai sus am decis să facem procesul de înregistrare mai ușor folosind înregistrarea rapidă cu Facebook, Google și Twitter.

Salut,

Aşa cum am zis cu ceva timp în urmă când am schimbat serverul (mai multe detalii despre asta aici) am început să facem mici schimbări la site. Unul dintre primele lucruri este că am adăugat înapoi pagina care afişa cea mai recentă versiune majoră pentru SA-MP, pagină de descărcare şi galeria (dacă doriţi puteţi să ne trimiteţi un mesaj privat cu imagini pentru galerie şi noi le vom selecta pe cele mai bune). Un alt lucru este că am scos două rang-uri si anume Moderator Coordonator şi Moderator Scripting, am decis să le lăsăm doar un rang pentru moderatori. Pe aceste două lucruri am decis să scoatem şi modelele pentru anumite categorii, să activăm statistică (leaderboard) pentru reputaţie, să adăugăm întrebări de securitate şi să actualizăm regulamentul, câteva actualizări ale regulamentului sunt:

  • Am schimbat complet regula pentru publicitate (Fără publicitate - Prin publicitate ne referim strict la comunităţi cu acelaşi scop că al nostru în limba română.).
  • Am scos regula care facea referire la postarea dubla (Fără dublu post - Folosiţi butonul pentru editare ("Edit"). Totuşi ridicarea topicului sau cererea de informaţii adiţionale (dacă nu s-a postat înainte voastră) este permisă la interval de 6 ore (Nu este obligatoriu in Totul si Nimic, dar daca postati mai mult de 6 posturi o sa fiti sanctionati).).
  • Am actualizat regula pentru conţinutul copiat (Fără plagiat / copiat - Nu încercaţi să postaţi ceva făcut de altcineva sau daca o faceti includeti si sursa de unde ati luat materialul respectiv.).
  • Am scos regulile pentru avatar si semnatura (totusi nu folositi semnaturi mari sau daca o faceti folositi butonul de spoiler).

Sperăm să va placă aceste mici actualizări pe care le-am făcut şi aşteptăm sugestiile si feedback-ul vostru.

Echipa San Andreas Multiplayer România.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.