WopsS

Administrator
 • Număr conținut

  2.182
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  83

WopsS a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 12

WopsS a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

297 Popular

Despre WopsS

 • Rang
  Administrator
 • Dată Naștere Octombrie 4

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Nume de joc
  WopsS
 • Nivel de cunoştinţe
  Mediu

Contact Methods

Vizitatori Recenți Profil

5.139 citiri profil
 1. Tu incarci vehiculele cand un jucator intra pe server sau pe toate odata?
 2. Pune codul ala la LoadTrufs.
 3. Trebuie mai intai sa incarci datele despre acele zone si dupa sa le creezi.
 4. Muta GangZoneCreate de la OnPlayerConnect in LoadTurfs. Acolo il creezi de cate ori un jucator se conecteaza.
 5. O alta varianta ar fi sa folosesti mysql_query, presupun ca folosesti mysql_tquery sau mysql_pquery. Nu am lucrat cu CreateDynamicCP sa stiu de ce nu merge cand faci asta. Dar inainte sa faci asta poti sa faci un debug pentru gHQ[ i ]?
 6. Nuna, Nu poti sa ai mai multe checkpoint-uri active in acelasi timp, doar unul. Vad ca tu vrei sa faci sa apara toate odata.
 7. Atunci trebuie sa folosesti DestroyVehicle.
 8. Te folosesti de functia RemovePlayerFromVehicle, DisablePlayerCheckpoint si setezi variabilele necesare in script-ul tau.
 9. Functiile care au un tag, in cazul tau Text3D trebuie sa fie definite inainte sa fie folosite in script. Al doilea avertisment nu e nimic cu el, poti doar sa stergi variabila aia, nu este folosita, este doar definita.
 10. Pentru CreateObject uita-te la parametrii http://wiki.sa-mp.com/wiki/CreateObject. Pentru CreateDynamicObject uita-te la parametrii functiei pe https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/wiki/Natives-(Objects). Pentru PlayerInfo[playerid][pPlusSlot1] == 1; trebuie sa folosesti =, nu operatorul de a comparare ==.
 11. Arata-ne si ce functii sau ce cod ai unde sunt acele avertismente pentru (warning 202: number of arguments does not match definition). Pentru warning 217: loose indentation trebuie sa aliniezi liniile, nu afecteaza cu nimic.
 12.  

  1. Arată comentarii anterioare  6 alții
  2. WopsS

   WopsS

   Ai facut un subiect in care ai pus gamemode-ul (sa il descarce cineva), pune erorile.

  3. iPanter

   iPanter

   Am pus si erorile.

   verifica acum

  4. iPanter

   iPanter

   Pusei si liniile.

 13. Ai libmysql.dll (pentru R39) sau libmariadb.dll si log-core.dll (pentru R40) in folderul principal al serverului (unde este si samp-server.exe)?
 14. Ti-am spus mai sus. Adica sa verifici daca x este egal cu ID-ul masinii personale din baza de date, daca este egal sa afisezi pozitia vehiculului si sa ne arati ce valoare au.
 15. Eu zic sa afisezi positia masinii nu sa schimbi ordinea codului. Adica sa verifici daca x este egal cu ID-ul masinii personale din baza de date, dupa sa afisezi pozitia incarcata si sa ne arati ce valoare au.