Jump to content

max

Membru
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

max last won the day on July 3 2023

max had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

max's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator

Recent Badges

2

Reputation

  1. ai iesit si tu ca ciuperca dupa ploaie ca si valentin ala baga te inapoi in pestera developerule.
  2. ma tu nu erai ala de ma ruga pe discord sa il ajut acm ma iei cu miss max 13y kid ?=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  3. mult timp ai baga mi as pula n copii ma tii de sclav nu ma sa ai naduf cu pula mea stii fute m as in gura de sclav de sta 24 7 in casa
  4. nici nu stau sa mi rup 5 minute din timp sa iti explic ce face x y z nici nu stau defapt sa dezbat subiectul despre frameworkul cu laravel cand tu esti pararel cu php
  5. tu esti un senzonier si am fost rugat de un baiat care chiar stie ce face in pawn sa nu ma mai leg de tine asa ca sari din skema. pai atata timp cat afirmi asta ai si niste dovezi sclavule nu? da mi simie te rog un panel cu paginile scrise in laravel cu routes scris ca si al meu cu tot cu acelasi un cod si dupa vorbim si dak stam sa luam in calcul cine ia dp net esti ala cu golfu.... =))))))))))))))))
  6. salut poti sa ne dai mai multe detali despre ce doresti sa scoti?
  7. ce faci tu e nu ma sa copiezi de la internationalisti si lasi de dorit copile ai 13 ani intelege nu poti ajunge la nivelul altora doar poti lua din wcode #3 si sa pui la tine ca nu esti in stare sa faci tu ceva de la 0.
  8. esti o rusine pentru tot ce inseamna web. on: nu recomand un baiat care nu stie sa centreze niste iconuri.
  9. problema ta e la template cea ce inseamna ca ai stricat tu pozitia la iconite si o poti rezolva foarte simplu prin position: relative; si top: 5px; mai taci mancate ar slobozu ca vorbesti din necunostinta de cauza si tu doar sa sugi pula stii cand tu nici n ai treaba cu webul. concluzia invata sa furi un template cu httrack mai bine data viitoare.
  10. Salut, ne poti oferi cateva detali despre comanda in sine? ca nu stim daca vrei comanda sa mearga peste tot sau doar la o locatie exacta sau daca vrei sa aibe playerul un level minim pentru a folosi aceasta comanda daca ai fii putin mai explicit cum ai vrea sa fie gandita comanda ar fii super.
  11. daca ai nevoie de index,panel,forum da-mi mesaj in pm.
  12. deci stai sa inteleg tu ai facut acest topic de oftica ca se face misto de tine pe baza ca esti un inapt care nu stie sa schimbe niste coordonate si vrei sa strangi petiti sa iau ban si eu si un baiat ca sa nu mai fii tu luat la misto baiatu meu daca chiar voiai sa faci ceva puteai sa faci o reclamatie ca d aia e categoria aia acolo numita mare "Reclamatii" dar si asa esti un jeg de om care oricum tu te bagi in seama cu mine salut. https://www.sa-mp.ro/forums/forum/380-reclamaţii/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.