Jump to content

Recommended Posts

Posted
Acum 2 ore, KrouKSAdv a spus:

Cauta cu CTRL+F in gm asa : // Summer Quest Mapa

nu sunt alea, alea sunt de la roll depe plaja

Posted

salut , cum pot scoate chiestia aia la case sa nu imi ceara 10 ore si 30 zile , va rog help. sau daca nu merge cum imi dau zile ?? ore stiu /set id hours si cate vr . dar te rog help

Posted
La 1/27/2018 la 10:58, Sebi wepos a spus:

man , ce pot face la chiestia aia cu casele sa imi ceara 30de zile si 10 ore?? cum o scot ??orele stiu sa imi dau dar ..

stergi acea verificare de la /buyhouse

• 3 weeks later...
Posted

Imi poti spune cum se numeste baza de date , adica chestia aia din Pawno ,  "localhost"root" si dupa numele bazei care este ca nu are pawno si nuj cum sa ii i-au numele

Posted
La 06.11.2017 la 18:43, M.R.S a spus:

Salut, dupa ce am setat mysql pentru local host dupa am dat compile si mi-a dat eroarea asta la pawno : fatal error 100: cannot read from file: "geolocation"  // Si e : #include <geolocation>            //15//

Ma poti ajuta te rog?

Iei din alt Include si va functiona

Posted
La 23.02.2018 la 13:08, AndrewEM a spus:

Imi poti spune cum se numeste baza de date , adica chestia aia din Pawno ,  "localhost"root" si dupa numele bazei care este ca nu are pawno si nuj cum sa ii i-au numele

Pai trebuie sa iti faci tu o baza de date..

Posted (edited)
La 2/23/2018 la 13:08, AndrewEM a spus:

SQL = mysql_connect("IP", "USER", "DB", "PAROLA.");

Edited by MiritaXD
Posted
Acum 3 minute, MiritaXD a spus:

Cauti "SQL_USER" dupa o sa gasesti toate alea

mirita respet dar am o prob la gamemodeul tau cand bubui masina nu imi creste ins da doar ma pune sa platest 5000 k dar nu creste insul dc ?

Posted
La 3/2/2018 la 14:07, Exaton a spus:

mirita respet dar am o prob la gamemodeul tau cand bubui masina nu imi creste ins da doar ma pune sa platest 5000 k dar nu creste insul dc ?

Dai TW? nu mai lucrez pe gm-ul asta

Posted
Chiar acum, MiritaXD a spus:

Dai TW? nu mai lucrez pe gm-ul asta

da iti dau pm?

• 3 weeks later...
Posted
On 1/26/2018 at 8:12 PM, Sebi wepos said:

salut , cum pot scoate chiestia aia la case sa nu imi ceara 10 ore si 30 zile , va rog help. sau daca nu merge cum imi dau zile ?? ore stiu /set id hours si cate vr . dar te rog help

cauti in gm la comanda CMD:buyhouse, cauti asta .. //if(time < 36000) return SS(playerid, COLOR_LIGHTGREEN3, "Trebuie sa ai 10 ore jucate in ultimele 30 de zile (fara AFK/sleep) pentru a putea cumpara o proprietate.", "You need 10 played hours in last 30 days (without AFK/sleep) to buy a property.");

if(time < 36000) return SS(playerid, COLOR_LIGHTGREEN3, "Trebuie sa ai 10 ore jucate in ultimele 30 de zile (fara AFK/sleep) pentru a putea cumpara o proprietate.", "You need 10 played hours in last 30 days (without AFK/sleep) to buy a property.");

si o restrictionezi sau o stergi daca nu vrei ca in viitor sa pui minim 10 ore in ultimele 30 zile, dar mai bine o restrictionezi, pui // in fata, adica 

//if(time < 36000) return SS(playerid, COLOR_LIGHTGREEN3, "Trebuie sa ai 10 ore jucate in ultimele 30 de zile (fara AFK/sleep) pentru a putea cumpara o proprietate.", "You need 10 played hours in last 30 days (without AFK/sleep) to buy a property.");

.

Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.ezgif-2-3a38433e2465.gif.9283810e304f5e405309769455e5e14b.gif

Posted

Toti prajitii sau apucat de scripting.. dar daca va pun sa faceti o linie cu "CMD:givemoney" va pisati pe voi.

Posted (edited)

Numai mie imi dispar textdraw-urile random?

Edit: Uneori apar, in mare parte, nu-s.

Raman obiectele de la ele, gen info-urile, dar ele nu-s. :/ vreo idee?

Edit2: Vad ca dispar doar la Business-uri si Case.

Edit3: Ai spus in GM "Adaugata factiunea The Rifa!                                   |
Adaugata factiunea San Fierro Police Department                |
Adaugata factiunea School Instructors Los "

Totusi, San Fierro PD este considerata "grup ." si nu beneficiaza de un interior sau un spawn, deci nu e terminata, "The Rifa" e in aceeasi situatie.

Iar legat de linia: " A fost adaugata comanda /stunt si mapping.  "

/stunt sau "CMD:Stunt" nu exista, mai bine zis, nimic legat de stunt..

Edited by Samp player
Posted
1 oră în urmă, Samp player a spus:

Numai mie imi dispar textdraw-urile random?

Edit: Uneori apar, in mare parte, nu-s.

Raman obiectele de la ele, gen info-urile, dar ele nu-s. :/ vreo idee?

Edit2: Vad ca dispar doar la Business-uri si Case.

Edit3: Ai spus in GM "Adaugata factiunea The Rifa!                                   |
Adaugata factiunea San Fierro Police Department                |
Adaugata factiunea School Instructors Los "

Totusi, San Fierro PD este considerata "grup ." si nu beneficiaza de un interior sau un spawn, deci nu e terminata, "The Rifa" e in aceeasi situatie.

Iar legat de linia: " A fost adaugata comanda /stunt si mapping.  "

/stunt sau "CMD:Stunt" nu exista, mai bine zis, nimic legat de stunt..

mie tot imi dispar textele habar nu am de la ce e 

Posted

Trece text ul de la garaje pe string-ul de la case.PropertyString sau cum era

Acum 10 ore, Exaton a spus:

daca stie cineva cum fac sa nu imi ma idispara textele ajutatima va rog frusmos 

Posted
Acum 16 ore, MiritaXD a spus:

Trece text ul de la garaje pe string-ul de la case.PropertyString sau cum era

pai cum ca nu stiu ma poti ajuta iar?

Posted
Acum 6 ore, Exaton a spus:

sau da cum sa pun si eu

Când ajung acasă îți las pm cu toată functia

Posted
48 minutes ago, MiritaXD said:

Când ajung acasă îți las pm cu toată functia

Gm-ul are foarte multe bug-uri legate de joburi.

Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.ezgif-2-3a38433e2465.gif.9283810e304f5e405309769455e5e14b.gif