Jump to content

Banditul

Moderator
 • Posts

  981
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Banditul last won the day on July 30

Banditul had the most liked content!

About Banditul

 • Birthday 01/03/1997

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  Banditul
 • Level of knowledge
  Mediu

Contact Methods

 • Discord
  Banditul#1549

Recent Profile Visitors

4,694 profile views

Banditul's Achievements

 1. E nevoie sa dai compilare dupa ce faci orice modificare astfel incat sa ia efect si sa reincarci fisierul .amx din gamemodes Ti-as sugera de asemenea sa verifici server_log sa vezi ce erori ai
 2. Ti-as recomanda sa faci ticket la ei, noi nu avem cu ce sa te ajutam. Dupa cum spune eroarea, accesul la samp03svr e blocat lucru pe care doar cei de la host il pot verifica si modifica. Ma indoiesc ca poti tu ca client sa te joci permisiuni fisierului respectiv.
 3. https://sampwiki.blast.hk/wiki/MySQL/R33#cache_get_field_name
 4. Pentru sa-mp nu exista o modalitate permanenta din pacate, poate cu open.mp va fi o solutie mai buna gen mac adreess sau ceva asemanator care e unic pentru fiecare.
 5. Gpci nu e deloc unic si poate fi schimbat la fel de usor ca ip. Era si un mod pe care il foloseam care dupa ce luam ban pe gpci ma reconectam imediat inapoi.
 6. Linile 3852 3854 3855 nu au sens au acolade ai un return fara sens. La fel si la 1661 1663 1664. Sterge aceste lini si o nu mai ai probleme Din ce imi dau seama ai dat copy paste fara sa te gandesti ce fac de fapt acoladele sau return.
 7. Aparent se afla in sql.inc care se afla in pawno > include > gm > sql
 8. DB_Connect este variabila in care la OnGameModeInit ai mysql_connect? Daca nu la mysql_tquery foloseste acea variabila
 9. In cazul acesta verifici mysql log si vezi ce erori ai
 10. Cauti in gm tau functia GivePlayerCash si vezi cati si ce parametri ai si revi la comanda ta si corectezi linia 18138 adaugand/stergand parametri respectivi
 11. Ai cumva rQuery sub forma de new rQuery[numar][string_size] ? Daca nu (cel mai probabil nu), in codul tau tu incerci sa formatezi un string si sa il pui intr-un singur caracter si ma mir ca nu iti da eroare. format(rQuery, 512, "UPDATE `admins` SET `MinAdminReports` = '%d'", Amount); mysql_tquery(DB_Connect, rQuery, "", "");
 12. Cum ti-am spus si acolo. Verifica locatia unde iti incarci datele playerului din baza de date si incarca si valoarea care iti spune ca playerul are pin si in functie de ce valoare ai incarcat seteaza si restul variabilelor. La OnPlayerConnect SetPin va fi intodeauna 0 pentru ca 100% in acel moment nu ai incarcat absolut nimic din baza de date.
 13. Edit: Ignora tot ce am spus, sunt prea ametit de bere sa citesc ce scria. Cel mai probabil cand ai dat compile si s-a creat fisierul amx ceva s-a corupt. Recomand eventual restart la pc si recompile la gm (de preferat fara alte programe etc care pot influenta fisierul cu gm)
 14. Pot sa intreeb de ce ai facut un alt topic cu exact acelasi lucru cand ai deja
 15. Ce descrii imi sugereaza faptul ca SetPin nu primeste valoarea 1 dupa ce playerul este logat si datele lui sunt incarcate din baza de date. Iti recomand sa revizuiesti codul unde incarci datele playerului si sa te asiguri ca incarci sau modifici si SetPin conform datelor salvate.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.