Jump to content

Banditul

Moderator
  • Posts

    1,134
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    96

Banditul last won the day on January 23 2023

Banditul had the most liked content!

About Banditul

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Banditul
  • Level of knowledge
    Mediu

Contact Methods

  • Discord
    banditul

Recent Profile Visitors

5,981 profile views

Banditul's Achievements

  1. https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/blob/master/example_scripts/login_system-cache.pwn Un sistem login/register direct de la creatorul librariei mysql pentru samp, doar adaugi ce ai nevoie.
  2. Asta pentru ca SendClientMessage nu poate procesa acele /n pentru ca acest tip de mesaje nu pot avea multi lini 1. Trimiti fiecare din acele mesaje cu un SendClientMessage seperat Sau 2. Iti creezi/cauti o functie care te ajuta sa trimiti aceste mesaje lungi pe mai multe lini
  3. Personal nu arata rau dar sunt multe probleme atat in chrome cat si in firefox consola are spam , favicon are 5.5 MB wtf, erori cu query selector pe browsere Chromium, undeva intre 20-35 MB download pentru panel ( js/css foarte neoptimziat/mare)
  4. Parerea mea personala: Ca sa iti ofer raspuns relativ partial, e vorba de comfort si usurinta de utilizare (in mare parte). De ce se foloseste discord? Pentru e o aplicatie pe care o poti folosi usor de pe telefon si iti ofera posibilitatea de a accesa N servere/comunitati dintr-un singur loc. Ceea ce e diferit fata de: ca sa intru pe acest forum si eventual un alt forum trebuie sa deschid un browser, sa stiu url, sa am un cont separat pentru fiecare si mai presus de tot am asteptarea ca acel forum sa fie mobile friendly pentru ca o sa il accesez de cele mai multe ori folosind telefonul. Nu te astepta sa mai fie ce a fost cu ani in urma timp in care smartphone-urile erau mai rare, acum toate lumea detine unul fie el si 400 lei si il foloseste sa consume continut. Si vorbind de continut din pacate la momentul de fata lumea nu mai are aceiasi rabdare sa stea si ca caute/citeasca un forum, motiv pentru care tiktok/yt shorts etc sunt populare este pentru ca continutul este extrem de scurt si poate fi consumat in cantitate mare si ofere acea senzatie ca esti mai "productiv" cu timpul (cu toate ca e cu totul opus in cea mai mare parte din cazuri). Un website (ma refer in contextul samp) e de cele mai multe ori 'one time use' pentru ca playerul a consumat deja informatia pe care o oferi si nu mai are motiv sa acceseze iar doar daca are ceva interactiv si util sau un "reward" pentru a reveni. Despre voice chat. Discord e mai usor de folosit, nu iti cere o investitie ca sa hostezi un server si poti participa in text chat pe un alt server chiar daca te afli in voice chat in alt server. Puncte care revin la primul meu paragraf, comfort si usurinta de a utiliza. Despre game tracker din pacate nu pot oferi neaparat o opinie pentru ca personal nu am folosit nici din punct de consumator sau dezvoltator. Pot vedea utilitatea unui astfel de serviciu dar din pacate jocurile moderne (inclusiv modurile mp gta 5) nu prea beneficieaza pentru ca au deja server browser cu detaliile necesare incorporat si motivele sa verifici aceste informatii cand esti afk sunt putine. Personal folosesc forumuri dar doar daca nu am o cale mai usoara de comunica respectiva informatie sau e singura informatie pe care o pot gasi. Ca sa ofer un exemplu recent am avut un bug in jocul Victoria 3, desi are un server de discord dedicat pentru joc e mult mai benefic pentru ambele parti (jucatori / dezvoltatori) sa deschizi un topic pe forumul lor pentru ca pe discord informatia respectiva se poate pierde repede. Sincer personal consider ca un forum pentru o comunitate mica sau pentru ceva niche (gen samp) nu prea merita investitia (timp, bani etc) pentru ca probabilitatea sa fie folosit e extrem de mica.
  5. Ce ai putea incerca desi nu sunt 100% ca va functiona (nu am cum sa testez) Ai incercat sa folosesti SpawnPlayer(playerid) la OnPlayerRequestSpawn ca sa treci peste meniu? (E posibil sa fie necesar sa adaugi si SetSpawnInfo ca sa eviti bug de la samp care iti da kick) Alternativ poti folosi TogglePlayerSpectating(playerid, true) ca sa ascunzi meniul, dupa setezi pe false si SpawnPlayer(playerid)
  6. https://www.open.mp/docs/scripting/resources/keys Nu exista una. Doar daca folosesti vreun plugin pe care si playerul sa il aibe ca sa poti extrage informatia. Poate cand open.mp fac un client vor adauga mai multe lucruri.
  7. Deschizi crow_2.pwn din gamemodes, apesi ctrl + F si cauti vamzapacit , o sa gasesti la prima cautare si atergi linia de cod. Mai simplu de atat nu e.
  8. Ok. In baza de date iti sunt actualizate in acest caz?
  9. Ai facut si query de update pentru acele points? Sau ai adaugat acele points sa fie incarcate din baza de date? Fara cod cu ce ai facut e greu de spus problema
  10. Apesi Ctrl + Shift + P si in bara care iti apare scrie vmen si apasa enter
  11. Banditul

    [hide]

    Pe langa tema unica, nu e functional pe mobile altceva decat pagina principala nu poti accessa, ti-as sugera sa lucrezi la partea de mobile friendly
  12. Si acolo setezi ce vrei sa se vada pe profilul tau si sub nume in comentari
  13. Recomand sa folosesti map editor https://www.moddb.com/downloads/san-andreas-multiplayer-map-editor pentru a genera RemoveBuildingForPlayer corecte pentru samp In trecut cand faceam harti cu mta aveam aceiasi problema cu anumite caldiri cand le stergeam si le importam in samp. Cu map editor nu am avut probleme cu stergea cladirilor. De cele mai multe ori trebuia sa importez codul harti in map editor doar ca sa vad ce anume trebuia sa sterg.
  14. A good example is from mysql repository itself https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/blob/master/example_scripts/login_system-orm.pwn And documentation https://team.sa-mp.com/wiki/MySQL_R40.html The ORM section which is first in the documentation
  15. https://open.mp/docs/scripting/resources/keys KEY_SPRINT aparent
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.