Jump to content

Goad

Membru
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Goad

  1. Rezolvat, mersi. Stai linistit am 2FA cam peste tot.
  2. Pai poti verica activitatea mea pe aici pe forum avand in vedere ca sunt de ceva timp iar pe langa treaba asta, ma refer la acest cont @Goad. De ce crezi că as intra sa fac reclama fix aici? O sa las si o dovada deoarece cineva incearca sa imi cam fure tot ce poate.
  3. @Banditul @Mister Salut, de curand toate conturile mele " sociale " au fost sparte inclusiv cel de crypto, de cineva pus.. desigur. Nu stiu ce reclama a facut aici dar scriu dupa atata timp deoarece trebuiesc informati toti despre ceea ce descarca de aici sau cu cine se intra in contact. Doresc daca se poate sa imi fie șters warning-ul deoarece se pot face verificari pe clasa de IP. O sa las o poza mai jos, mi-am actualizat parola fara probleme chiar acum.
  4. Salut, in primul rand ma prezint cu o varsta de 21 de ani, eu am avut enorm de multe proiecte in trecut pe care le-am dus la un final, fericit/nefericit... Acum de curand am observat ca nu se mai gasesc servere serioase, iar eu sincer mi-am propus sa deschid din nou un server de samp si sa fac o comunitate, la momentul de fata am tot ceea ce tine de partea HOST-ului / Web-Host / Domeniu.. GM / FORUM etc, cumparate toate si asigurat pe 12 luni cu HOST-ul... Caut un SCRIPTER care are tot timpul si isi da chiar interesul macar sa dezvolte ceva... cat si un WEB DEV, am cumparat gmul de la Khain care este chiar aici, acel Drawn Rpg care vreau sa ii se faca cateva modificari, am discutat si cu Khain dar baiatul a facut cat a putut deoarece are si facultate. Daca cineva este interesat, sa imi trimita o cerere pe discord Goad#3242
  5. Salut daca esti interesat sa te alaturi unui proiect intr-o comunitate te aștept aici https://discord.gg/KsmUPRK7 Eu sunt in cautarea unui scripter cu timp, dar o sa mai am nevoie de inca o persoană. Gm am doar de lucrat la el mai este puțin, vorbim pe discord mai multe detalii.
  6. Goad

    Delete

    Salut adauga-ma pe discord sunt interesat. Goad#3242
  7. Recomand, acesta este omul care a facut acest GM si are tot ce ii trebuie. NU IL CUMPARATI DE LA GEOOALEX DEOARECE NU DETINE TOT !
  8. Si cand te-am intrebat de facebook ceva, ai zis ca nu vrei sa ajuti.
  9. Scoate serverul de la vanzare, deoarece am intrat si am vorbit cu cineva. Nu este de VANZARE!
  10. Recomand, lucreaza curat si frumos !
  11. Va rog frumos, sa nu cumparati acest George va ofera GM-ul doar pe bucati. Si nu va da toate includeurile de la acesta, pe langa asta panelul lui nu este deloc compatibil cu baza de date. Deci mai pe scurt, e teapa.
  12. Goad

    T/C Rezolvat

    Rezolvat. T/c
  13. Mapa a fost stearsa / umblata / sau nu a mai fost continuata. Sau poate fii din cauza streamerului, dar nu cred... cel mai sigur a fost stearsa continuarea ei. Daca ai luat gm-ul de pe net asta e clar, adica mna..
  14. Goad

    Include

    Ca si la pluginuri.. daca un " include " are mai multe functii si aceleasi + altele il pui mereu deasupra.
  15. Deci jur ca daca nu existau si alte " gm-uri " mai bunicele nu mai plangeati acum toti cu " m*ie s4urik ". Ii si lingeati oole daca vedeati asa ceva in 2010. Asa ca incetati cu acest limbaj de " scripteri " ce sunteti. CITEZ DIN CE A ZIS : O descriere cât mai mare a gamemod-ului: Acesta este ultima versiune si cea finala din 2018 a gamemode-ului s4uriK. Bucurati-va de el si il puteti aduce la un stagiu foarte avansat, daca lucrati in permanenta si vreti sa deschideti cu adevarat ceva. Panel combatibil pentru acest gamemode este. Asa ca gura mica astia care va da-ti mari scripteri. Fiecare e pe interesul lui aici.
  16. Daca nu stiti sa faceti conexiunea la DB, va rog sa nu mai descarcati sau sa va bagati sa faceti servere. Exista 1.000.000 de TUTORIALE ce, si cum sa faci..
  17. Astept ceea ce este pe net gratis. Nu mai veniti cu argumente de martoage.. ca sunteti redusi total de la viata. Desii am aceeasi parere ca si tine.. nici nu m-am chinuit sa caut asa ceva.
  18. Goad

    Problema server

    Lasa-mi facebook pe privat, doar asa ofer suport.
  19. S-a dus pe P*** si Playnion.. si cat ma mai jucam acolo acum 2 ani @iSkull ... Asta e.. RECOMAND ACEST GAMEMODE ! ESTE UNU' CHIAR FOARTE REUSIT!
  20. Pe conturile alea am avut cel putin 50kk si level 58 sau 59.. si inca multe alte conturi. Imi este ca daca iarasi imi fac conturi, o sa va mirati cum am la level 1 50kk si infernus ca si data trecuta Si parca era vorba ca nu mai jucai pe ro-rp ca ti-au dat nas =]]]] acum esti in PD ? ]]]]]]]]]
  21. Coaie, daca esti mare smecher ai pe LS RP.. astept sa imi dai fb / skype pe privat Eu nici de acel "test" nu am trecut =]]]]]]]]]] Cauta in Ban-List Kendrick_Goad Kendrick_Lamar Si multe altele, te sun eu daca e ceva.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.