- 0
Selectare misiuni
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
Rien
Problema intalnita (descriere): Deci, doresc sa fac un sistem de misiuni pe serverul meu pe MySQL. Am creeat un tabel numit mission, acolo contine toate misiunile si id-urile lor. As vrea ca atunci cand un player foloseste comanda /missions sa apara misiunile pe care el NU le-a facut, adica sa nu mai apara toate misiunile, decat cele pe care le mai are de facut. M-am gandit si am creeat un tabel nou numit completemissions care contine: ID-ul misiunii si id-ul playerului din Mysql. Probelma este urmatoarea: Nu am nici cea mai vaga idee ce legatura as putea face intre aceste 2 tabele din mysql. Cum as putea face ca atunci cand un membru foloseste /missions sa apara DOAR misiunile pe care el nu le-a facut. Cu ce functie / comanda. M-am gandit toata noaptea si nu am reusit sa rezolv problema. Sau daca aveti din intamplare o comanda asemanatoare ar fi perfect. Ofer +REP
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Am spus mai sus problema, nu e nevoie de niciun cod.
Imagini / Video (optional): Nu.
Ati incercat sa rezolvati singur?: Desigur, din pacate nu am ajuns la o rezolvare.
5 answers to this question
Recommended Posts