Jump to content

Rien

Membru
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rien

  1. Problema intalnita (descriere): Nu stiu cum sa elimin obiectele din imaginea de mai jos. Stiu ca se foloseste RemoveBuildingForPlayer, dar nu stiu ce cod au cladirile (marcate cu rosu)Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Nu e nevoie Imagini / Video (optional): http://imgur.com/Myy71yfAti incercat sa rezolvati singur?: Da, dar n-am reusit
  2. Rien

    Hold objects

    Am gasit. Dar problema mea este cum fac ca pizza sa fie tinuta in ambele maini? ca vad ca la Bone arata decat mana dreapta / stanga, nu ambele maini.
  3. Rien

    Hold objects

    As dori sa fac un job de pizza. Problema este ca nu stiu functia care face ca un player sa tina in mana o pizza (si id-ul obiectului pizza), am cautat pe net dar fara nici o idee n-am gasit nimic. Ofer +REP
  4. Problema intalnita (descriere): Recent am creeat o noua comanda, /muteoff asemanator comenzii /banoff din gm-ul lui w3op. Totul a mers ok, nu am nici o eroare insa cand execut comanda prima data ii da mute, daca o mai execut inca o data spune ca nimeni cu numele X nu e inregistrat, daca o mai executa inca o data merge si daca o mai execut inca o data iar nu merge, intelegeti voi. Serverul e hostat la mine in calculator, m-am gandit sa fie de la ping-ul mySql dar am obsevat ca nu are nicio legatura.Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): - Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Imagini / Video (optional): http://i.imgur.com/65Ly0he.pngAti incercat sa rezolvati singur?: Desigur, dar chiar nu vad unde am gresit.
  5. Tot nu inteleg ..
  6. Am inteles, dar cum fac sa nu mai apara misiunile facute in /missions? stiu ca fac tabelele, dar nu stiu sa le "combin"
  7. Problema intalnita (descriere): Deci, doresc sa fac un sistem de misiuni pe serverul meu pe MySQL. Am creeat un tabel numit mission, acolo contine toate misiunile si id-urile lor. As vrea ca atunci cand un player foloseste comanda /missions sa apara misiunile pe care el NU le-a facut, adica sa nu mai apara toate misiunile, decat cele pe care le mai are de facut. M-am gandit si am creeat un tabel nou numit completemissions care contine: ID-ul misiunii si id-ul playerului din Mysql. Probelma este urmatoarea: Nu am nici cea mai vaga idee ce legatura as putea face intre aceste 2 tabele din mysql. Cum as putea face ca atunci cand un membru foloseste /missions sa apara DOAR misiunile pe care el nu le-a facut. Cu ce functie / comanda. M-am gandit toata noaptea si nu am reusit sa rezolv problema. Sau daca aveti din intamplare o comanda asemanatoare ar fi perfect. Ofer +REPEro(area / rile) / warning-(ul / urile): -Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Am spus mai sus problema, nu e nevoie de niciun cod.Imagini / Video (optional): Nu.Ati incercat sa rezolvati singur?: Desigur, din pacate nu am ajuns la o rezolvare.
  8. Rien

    Script War.

    Salut,as dorii si eu un script/tutorial pentru a implementa sistemul de war.Cat mai explicit va rog,multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.