Deci am facut un sistem de masini personale pe mysql. La OnPlayerConnect am apelul pentru functia de load. Problema este ca nu mi se seteaza numarul de inmatriculare. Setarea numarului de inmatriculare o am la OnGameModeInit.
P.S.: Toate masinile dinaintea celor de la factiuni/civili au numar de inmatriculare bun (non-mysql, definire cu string direct din gm la ongamemodeinit).
Imagini / Video (optional): - Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, sa fac un public la ongamemodeinit care se apeleze incarcarea masinilor din baza de date dar m-am inpotmolit pe unde :-??
Edited by Alexander.
Caut un om serios cu gamemode acceptabil, cu capabilitatea de a tine un host, serviciile oferite de mine sunt de scripter (experienta de 5 ani in C/C++ limbajul folosit de SA:MP). Nu am pretentii la bani, doar un server si un parteneriat frumos. Pentru mai multe detalii accept pm-uri.
Question
Alexander.
Problema intalnita (descriere):
Deci am facut un sistem de masini personale pe mysql. La OnPlayerConnect am apelul pentru functia de load. Problema este ca nu mi se seteaza numarul de inmatriculare. Setarea numarului de inmatriculare o am la OnGameModeInit.
P.S.: Toate masinile dinaintea celor de la factiuni/civili au numar de inmatriculare bun (non-mysql, definire cu string direct din gm la ongamemodeinit).
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Load (OnPlayerConnect):
Setare (OnGameModeInit):
Imagini / Video (optional): -
Edited by Alexander.Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, sa fac un public la ongamemodeinit care se apeleze incarcarea masinilor din baza de date dar m-am inpotmolit pe unde :-??
Caut un om serios cu gamemode acceptabil, cu capabilitatea de a tine un host, serviciile oferite de mine sunt de scripter (experienta de 5 ani in C/C++ limbajul folosit de SA:MP). Nu am pretentii la bani, doar un server si un parteneriat frumos. Pentru mai multe detalii accept pm-uri.
Universitatea de Vest din Timisoara,
Facultatea de Matematica si Informatica
Informatica aplicata, Anul I
11 answers to this question
Recommended Posts