Jump to content

Alexander.

Membru
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexander.

  1. Explica-mi și mie cum pot face un modul care Creează niște mașini la ongamemodeinit ca dacă fac din nou publicul in modul îmi da eroare ca a mai fost definit o data...
  2. Ai declarat variabilele alea de 2 ori ( adica mai sunt declarate o data mai sus).
  3. Il ai pus pe host sau la tine in pc?
  4. Ia incearca asa: if ((newkeys == KEY_SECONDARY_ATTACK) && flymode[playerid] == 1) { new sendername[30], string[256]; GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername)); flymode[playerid] = 0; format(string,sizeof(string),"{F89AD6}Fly mode OFF.", sendername); SCM(playerid, COLOR_RED, string); StopFly(playerid); SetPlayerHealthEx(playerid, 100); return 1; }
  5. Posteaza coduri si vedem.
  6. Pune conditii la OnPlayerEnterVehicle.
  7. Stii sa scri / vorbesti in limba romana? Eu unul nu inteleg ce problema ai.
  8. Problema intalnita (descriere): Deci busesc trailer-ul, explodeaza, si apoi se spawneaza tot unde a explodat nu unde ar trebui. Daca dau /rac se spawneaza unde trebuie. Unde sa pun un setvehicletorespawn ca se spawneze la "firma" inapoi? Mentionez ca trebuie sa plec de langa remorca si sa ma intor inapoi, doar asa se spawneaza singura.Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): -Imagini / Video (optional): -Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, am pus la onvehicledeath / onvehiclespawn sa se respawneze dar nu merge.
  9. Bai, te pun in cap la ce vrei ce tine de scripting sa:mp. Nu ma lua pe mine cu din astea. N-am nici un fs si in gm am verificat toate removebuildingforplayer ;). Stai pe coada ta "maestre".
  10. @Hardwarp Vreau sa adaug un obiect in cladirea aia. In joc cladirea e deschisa iar in map editor nu pot intra acolo unde am facut poza. @kSamuel Un raspuns mai profund nu puteai da :-j multumesc pentru NIMIC.
  11. Deci aprind server-ul. Intru pe server si ma duc aici: http://imgur.com/a/SpvaDDupa cum vedeti usile acelei cladiri sunt deschise, si prin spate se poate cobora in parcare. Am incercat si cu MTA:SA si cu map editor sa adaug un obiect in parcarea aia dar nici urma de ea. Nici usile nu sunt deschise in map editor. Ce e de facut? Stiti vreu fs de adaugat obiecte in-game?
  12. @Stark.sys incerc si revin cu edit. @Spman cand am inceput sa joc sa-mp un server avea asa cum vreau eu sa fac.
  13. Stiam de asta, dar m-am gandit ca e ceva special, in gta acolo la burger shot ai si checkpoint pentru masina mi se pare. Cand intri cu masina pe el iti apare direct meniul. Ma gandeam ca e vreo functie speciala.
  14. Pai si spui ca la onplayerkeystatechange, unde am numpad 4 sa inlocuiesc cu acea instructiune? P.S.: Nu merge asa. Am incercat.
  15. Acel server este pe mysql, baza de date online. Server-ul iti spune acolo ca nu a reusit sa se conecteze la baza de date.
  16. Ai setat respawn delay. Cauta in tot gm-ul dupa createvehicle sau addstaticvehicleex, la fiecare la sfarsit ultima cifra e timpul de respawn, pune -1 pentru a nu se respawna deloc.
  17. Masinile sunt deja create? Daca da faci asa (ai nevoie de foreach.inc) foreach (Player, i) { if (IsPlayerInAnyVehicle (i)) { if (GetPlayerState (i) == 2) { new veh = GetPlayerVehicleID (i); if (veh == DMV1) PutPlayerInVehicle (playerid, DMV2); if (veh == DMV2) PutPlayerInVehicle (playerid, DMV3); if (veh == DMV3) PutPlayerInVehicle(playerid, DMV4); } } }P.S.: Nu e cine stie ce gândit ca sunt pe telefon...
  18. Am observat unele chestii... dar mi-e lene sa fac chiar de la 0. Ce am adaugat eu am incercat sa optimizez la maxim.
  19. @Stark.sys explica-mi si mie te rog ce verifica acel if.
  20. Excelent! Lucrez pe el de ceva vreme.
  21. Cum se adauga mini checkpoint-urile astea? Ca as prefera sa nu le adaug cu SetPlayerCheckpoint.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.