Jump to content

Milog


.shadoW

Recommended Posts

Va recomand sa nu aveti de furca cu ![]stuntman[]! pentru ca atat de milog e cere 1 Euro pentru unban pe forumul lui + daca ii zici ceva îi sare țandăra ușor dar el se simte important daca jignește pe cineva. Iar sfera lui de prieteni sunt ca si el. Săracul visează să se combine cu o fată și fetei nu ii place de ea [despre cine vorbim : HellGirl__] ea ii trateaza ca pe sclavi,si ei se roaga de ea sa manance, face tot ce zice ea. Primește bani de la un baiat la fel ca și el dar diferența e că acel baiat are bani iar pe stuntman nu îl interesează dacă esti bun [despre cine vorbim : [uTD]Kent], dacă ai bani ești prieten cu el dacă nu te dă afară. Fail!!! Așa ca vedeți pe cine aveți lângă voi să nu vă treziți păcăliți.

Edited by xStyle
  • Upvote 1

 

logo.png

Link to comment
Share on other sites

EDIT: Sa se vada cat e de frustrat pe viata, si ca n-are nimic de facut decat sa se ia de viata mea (l-am banat, i-am dat ignore, block, peste tot, ca sa nu mai am nici o metoda de contact cu el), a facut un topic si aici, dar si pe o alta comunitate legata de GTA (EDIT: se pare ca nu pot da link, dar cei care stiu, e o comunitate rivala cu aceasta, gta-mp). Imi cer scuze daca se considera reclama. Puteti scoate linkul daca am gresit.

 


 

Degeaba ai 17 ani, nu dai dovada de ei. Eu te-am lasat in pace acum mult timp... cand te-am banat, si tu te tot tii de viata mea. De ce naiba faci asta ? Crezi ca esti destept sau ceva ? Imi pare rau ca probabil am o viata prea interesanta si te tot bagi in ea. Tu si cu vreo cativa catei de pe "super-comunitatea" ta (de fapt nu e a ta, ci ai primit administrator, si voi cand primiti rank undeva sunteti cei mai recunoscatori catelusi ever). Ieri sau alaltaieri a facut cineva cerere pe Skilled Gaming (comunitatea mea, veche de 4 ani, cu aproape 4k membri) sa se alature cu serverul, iar apoi am observat ca a intrat in "comunitatea" lui xStyle (tot incerci sa furi de la mine, si nu stiu ce vrei de la viata mea ??).

 

Tie ti-a placut de o fata, nu te-a placut, si ai inceput s-o injuri dupa un timp, tu ducandu-te in continuare cu o fiinta (ca om nu e nici aia) care s-a certat si ea cu acea fata pe care o placeai.

 

Eu nu cer bani la unban (dadusem recent unban la toti ... cateva zeci de pagini de banuri). Am cerut bani doar la vreo 2-3 retardati, care tot faceau tampenii si nu mai voiam sa le dau unban, si stiu ca atunci cand vi se aduce vorba de bani nu mai aude nimeni de voi, voi vreti totul, facand numai prostii. ( + nu am cerut doar 1 euro, am cerut mai mult, cu cat e mai mult, cu atat sunt sanse mai mari sa scap de tampenia voastra )

 

Cica imi sare tandara usor... te referi atunci cand ai dat mass la toata lista ta pe Yahoo! Messenger cu un videoclip de pe facebook cand un indian (sau asa ceva) facea ... *ceva* ... cu o gaina zicand ca sunt eu ? Aia ti se pare tie o gluma buna ? Mie nu.

 

E nevoie sa spun ca atunci cand iti mai ziceam ca ai probleme la cap tu spuneai ca e de la cele nu stiu cate anestezii facute de tine in ultimele luni ? (ai recunoscut ca ai ceva la cap)

 

Maturizeaza-te copilule. Nici nu inteleg de ce ai facut topic aici. Nici nu vedeam topicul daca nu-mi atragea un prieten atentia. Crezi ca-i pasa cuiva de problema ta la cap ? Inainte sa spui ceva de rau, asigura-te ca macar e adevarat (oricum intentia ta e doar sa-mi faci rau, asta tot faci de cand ai luat ban, frustratule).

 

Cei mai vechi de pe aici (daca mai e cineva vechi pe aici, vad ca a fost refacuta comunitatea) probabil ca ma stiu. Am fost Global Moderator aici in urma cu vreo 2-3 ani, apoi am decis sa ma las de aceasta comunitate.

 

-----------

 

Specific ca nu vreau nici un raspuns de la tine, pentru ca spui numai minciuni, si esti un jeg de om.

 

-----------

 

Multumesc. As vrea ca un membru al staffului sa blocheze acest topic, si, eventual, sa aplice o sanctiune utilizatorului de mai sus.

Edited by ![]stuntman[]!
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Bai pustiu, de ce esti asa de frustrat? Vreau sa spun ca ACEA fata are o problema de sanatate, nu i nevoie de detalii, nu se ruga nimeni de ea sa manance ci ii aminteam ca are masa la o ora fixa (eu fiind ruda cu ea). Inainte sa comentezi pentru ca nu ai o viata, informeaza te. Legat de "face tot ce zice ea", nu si nu o apara nimeni, asta inseamna sa ai niste prieteni alaturi de tine, pentru ca prietenii se ajuta unul pe altul, ceea ce tu nu stii. Si nu cred ca trebuie sa-ti dau tie detalii, deoarece nu meriti. Comenteaza despre tine si ai grija de tine nu de ceilalti si de viata lor ai inteles ? Nu te mai crede mare smecheras in fata PC-ului, lasa tupeul asta, te rog eu frumos. 

 

Daca tot zici de ceilalti cum ca ar fi "sclavi" ceea ce nu e adevarat, tu ce esti ? De ce arati cu degetul pe cineva cand tu faci acelasi lucru? Draga ta prietena te pune cam mereu sa te iei de toata lumea si iti place. Repet, ia-ti o viata si nu mai cauta sa te iei de toata lumea si mai mult, sa minti despre acele persoane. Maturizeaza-te... asta daca esti destul de competent sa o poti face.

Edited by XpLoD
  • Upvote 2

ll364l6j8dg3et84ks3w.png

Link to comment
Share on other sites

MefX iti zic simplu si la obiect urmatoarele:

 

1) Te-ai facut de tot cacatul posibil.

2) Pe langa ca erai un jeg micut ai devenit un jeg enorm .

3) Devi mai incompetent/frustrat pe zi ce trece.

5) Nu prea imi place sa jignesc dar cu tine nu se poate altfel mai baiete mai.

 

Te roade invidia nu doar pe dinauntru ca pe dinafara te-a ros din prima secunda de cand te-a nascut maicata.Te iei de un om care ti-a fost prieten bun , te-a ajutat , te-a incurajat si mai ales te-a primit in comunitatea lui cu mult drag, insa tu l-ai tradat E.T.C te-ai dus in alte comunitati si el e si normal ti-a dat block/ignore si altele pentru ca nu vroia sa vorbesc cu un asa om. Stuntman imi este unul dintre cei mai buni prieteni si nu sunt aici ca sa il apar in special pe el.Acest om a facut o miscare inteligenta danduti ignore si block/ban ca sa nu vorbeasca cu tine .. nu e obligat daca nu vrea nu o face . Insa tu ca si un copil ( ca nu se vede ca ai 17 ani sau cati ai zis ca ai ) esti posedat, nebun , turbat incat sa injuri fiecare persoana din jurul tau care nu face ce vrei tu mai baiete ;) . L-ai injurat pe el , m-ai injurat pe mine pentru ca mi-am deschis erver de SA-MP si ti-e ciuda pe mine enorm .. intrii cu nenumarate nume la mine pe server si ma injuri zici ca este o copie a altor servere , insa asta este doar in mintea ta bai prunc.Eu fiind fata ti-a fost ciuda ai venit ca tu m-ai ajutat , da m-ai ajutat iti multumesc altcv nu mai zic din clipa in care m-ai injurat peste tot fara sa fac nimic.

 

Tu vorbesti de stuntman ca e om rau? Inseamna ca esti prost nu sti pe ce planeta traiesti mai copile . Uita-te la tine toata lumea te uraste , te considera un om de cacat toti vor sa scape de tine danduti block si ignore :)) . Ce crezi ca fac asta ptr ca esti cel mai bun om? NU. Fac asta ca te urasc ca esti un MARE JEG. Esti doar un copil ca nu-mi ajungi pana la gat trb sa sari intr-un picior sa ma atingi macar .. [ nu ca ar avea vreo importanta ]  tu crezi ca viata e doar virtuala , nu se poate transforma foarte reala si poate devenii foarte dureroasa pentru unii :X. Eu zic sa incetezi cu astea sa nu te stresezti pentru ca :

 

 TOTI TE URAM SI NU VREM SA TE AVEM IN PREAJMA NOASTRA SAU IN VIATA NOASTRA!

 

Faptul ca ai facut asta si ai vorbit asa de STUNT confirma invidia ta fata de el , de noi de toti din Skilled Gaming fata de toti fostii tai prieteni care DA candva ti-au fost prieteni pana sa ii injuri tu bai copile. Cu toti ai facut asa daca nu ti-a covenit tie ceva i-ai injurat pe toti :P in fine treaba ta reupatia ta de om jegos . 

 

Atat am avut de zis bafta tie si lumii tale plina de jeg .

 

P.S: 1. nu sta dupa noi , si nu mai manca kktu altora. multumesc

        2. LOL COPILE DACA VROIAI SA II ZICI CEVA TREBUIA IN PRIVAT NU SA RADA TOTI DE TINE LOL =)) 

 

 

Va rog sa ma scuzati pentru unele cuvinte urate.Nu m-am putut abtine acest om de tot rahatu ne streseaza de ceva timp si devine pe zi ce trece mai nesimtit si insuportabil.De abea pot sa termin acest post ca imi vine sa il injur dar ma abtin. 

 

 

_|_

Edited by DubStep
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Sa-mi trag palme cat ati scris =))

Deci mi-e lene sa citesc tot, dar sincer sa va zic sunteti fraieri toti care va certati din niste prostii copilaresti. Am trecut si eu prin astfel de certuri, cand era cu clanurile...si am ajuns acum la concluzia ca erau niste chestii copilaresti care nu meritau certurile. Asta e. Viata merge inainte.

 

Nu dau dreptate la niciunu dintre voi, nu tin cu niciunu, dar m-ati facut sa rad =))

  • Upvote 2

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Link to comment
Share on other sites

xStyle, sa iti spun ceva.

 

Esti un copil (sa zic asa, deoarece dupa compornatmentul tau...) indecis, care vaneaza doar grade, putere si cearta. Fiecare lucru ce il faci, te trage tot mai in jos, depilda acest topic, l-ai facut in scopul de a-l umilii pe stuntman, pe cand ei ti-au divulgat anumite probleme persoanele (precup problema cu capul, pe care o si recunosti), pe scurt, te-ai facut singur de ras, si JALNIC, chiar cu mana ta....

 

Daca eram in locul tau, ma si lasam de samp, decat sa umplu samp-ul cu persoane ca tine...

 

Pe cand erai Global Moderator, pe comunitatea lui stuntman, numai probleme cautai, din aceasta cauza ma si certasem cu stuntman, numai din vina ta. Acum ca ma impacasem cu el, nu stiu cum te-ai milogit de stuntman sa iti dea unban, ca iarasi sa ma mananci de zile. Pana intr-un final ai luat iarasi ban, care nici astazi nu a fost scos.

 

Dupa toate astea, cand in sfarsit mi-am redeschis un server, cu viclenia ta, m-ai adus de pe stuntman's community (sa nu fac reclama) pe comunitatea in care aveai grad, dar se pare ca mi-a revenit mintea la cap si am plecat de acolo ;))

 

Asta e valabil pentru toti jucatorii de sa-mp!

Daca va aliati/face-ti parteneriat/aveti legaturi cu aceasta persoana, nu va face decat sa va traga dupa el, deci va sfatuiesc, feriti-va de acest specimen rar inainte sa aveti de suferit.

 

Drum bun MefX, sper sa nu patesti nimik cu gura aia mare si cu temperamentul care il ai...

Edited by KnowN .

242086.png

Link to comment
Share on other sites

MefX iti zic simplu si la obiect urmatoarele:

 

1) Te-ai facut de tot cacatul posibil.

2) Pe langa ca erai un jeg micut ai devenit un jeg enorm .

3) Devi mai incompetent/frustrat pe zi ce trece.

5) Nu prea imi place sa jignesc dar cu tine nu se poate altfel mai baiete mai.

 

Te roade invidia nu doar pe dinauntru ca pe dinafara te-a ros din prima secunda de cand te-a nascut maicata.Te iei de un om care ti-a fost prieten bun , te-a ajutat , te-a incurajat si mai ales te-a primit in comunitatea lui cu mult drag, insa tu l-ai tradat E.T.C te-ai dus in alte comunitati si el e si normal ti-a dat block/ignore si altele pentru ca nu vroia sa vorbesc cu un asa om. Stuntman imi este unul dintre cei mai buni prieteni si nu sunt aici ca sa il apar in special pe el.Acest om a facut o miscare inteligenta danduti ignore si block/ban ca sa nu vorbeasca cu tine .. nu e obligat daca nu vrea nu o face . Insa tu ca si un copil ( ca nu se vede ca ai 17 ani sau cati ai zis ca ai ) esti posedat, nebun , turbat incat sa injuri fiecare persoana din jurul tau care nu face ce vrei tu mai baiete ;) . L-ai injurat pe el , m-ai injurat pe mine pentru ca mi-am deschis erver de SA-MP si ti-e ciuda pe mine enorm .. intrii cu nenumarate nume la mine pe server si ma injuri zici ca este o copie a altor servere , insa asta este doar in mintea ta bai prunc.Eu fiind fata ti-a fost ciuda ai venit ca tu m-ai ajutat , da m-ai ajutat iti multumesc altcv nu mai zic din clipa in care m-ai injurat peste tot fara sa fac nimic.

 

Tu vorbesti de stuntman ca e om rau? Inseamna ca esti prost nu sti pe ce planeta traiesti mai copile . Uita-te la tine toata lumea te uraste , te considera un om de cacat toti vor sa scape de tine danduti block si ignore :)) . Ce crezi ca fac asta ptr ca esti cel mai bun om? NU. Fac asta ca te urasc ca esti un MARE JEG. Esti doar un copil ca nu-mi ajungi pana la gat trb sa sari intr-un picior sa ma atingi macar .. [ nu ca ar avea vreo importanta ]  tu crezi ca viata e doar virtuala , nu se poate transforma foarte reala si poate devenii foarte dureroasa pentru unii :X. Eu zic sa incetezi cu astea sa nu te stresezti pentru ca :

 

 TOTI TE URAM SI NU VREM SA TE AVEM IN PREAJMA NOASTRA SAU IN VIATA NOASTRA!

 

Faptul ca ai facut asta si ai vorbit asa de STUNT confirma invidia ta fata de el , de noi de toti din Skilled Gaming fata de toti fostii tai prieteni care DA candva ti-au fost prieteni pana sa ii injuri tu bai copile. Cu toti ai facut asa daca nu ti-a covenit tie ceva i-ai injurat pe toti :P in fine treaba ta reupatia ta de om jegos . 

 

Atat am avut de zis bafta tie si lumii tale plina de jeg .

 

P.S: 1. nu sta dupa noi , si nu mai manca kktu altora. multumesc

        2. LOL COPILE DACA VROIAI SA II ZICI CEVA TREBUIA IN PRIVAT NU SA RADA TOTI DE TINE LOL =)) 

 

 

Va rog sa ma scuzati pentru unele cuvinte urate.Nu m-am putut abtine acest om de tot rahatu ne streseaza de ceva timp si devine pe zi ce trece mai nesimtit si insuportabil.De abea pot sa termin acest post ca imi vine sa il injur dar ma abtin. 

 

 

_|_

Invidios pe tine?! Ma faci sa rad =)) ai cel mai praf server pe care l-am vazut in viața mea pentru că te lauzi cu ce nu ai făcut, ai niște buguri penibile =))). Serverul meu e de 1.000 de ori mai bun decât al tău :-j. Ia pastile daca nu te poti abtine.

 



 

 

xStyle, sa iti spun ceva.

 

Esti un copil (sa zic asa, deoarece dupa compornatmentul tau...) indecis, care vaneaza doar grade, putere si cearta. Fiecare lucru ce il faci, te trage tot mai in jos, depilda acest topic, l-ai facut in scopul de a-l umilii pe stuntman, pe cand ei ti-au divulgat anumite probleme persoanele (precup problema cu capul, pe care o si recunosti), pe scurt, te-ai facut singur de ras, si JALNIC, chiar cu mana ta....

 

Daca eram in locul tau, ma si lasam de samp, decat sa umplu samp-ul cu persoane ca tine...

 

Pe cand erai Global Moderator, pe comunitatea lui stuntman, numai probleme cautai, din aceasta cauza ma si certasem cu stuntman, numai din vina ta. Acum ca ma impacasem cu el, nu stiu cum te-ai milogit de stuntman sa iti dea unban, ca iarasi sa ma mananci de zile. Pana intr-un final ai luat iarasi ban, care nici astazi nu a fost scos.

 

Dupa toate astea, cand in sfarsit mi-am redeschis un server, cu viclenia ta, m-ai adus de pe stuntman's community (sa nu fac reclama) pe comunitatea in care aveai grad, dar se pare ca mi-a revenit mintea la cap si am plecat de acolo ;))

 

Asta e valabil pentru toti jucatorii de sa-mp!

Daca va aliati/face-ti parteneriat/aveti legaturi cu aceasta persoana, nu va face decat s ava traga dupa el, deci va sfatuiesc, feriti-va de acest specimen rar inainte sa aveti de suferit.

 

Drum bun MefX, sper sa nu patesti nimik cu gura aia mare si cu temperamentul care il ai...

Invață să scri . Recitește ce ai scris ;)

 



 

 

Aha, te roade invidia cumva Mefx(aka xStyle) ? Invidia pentru tine e ceva normal, prostia si ea la fel, te rog sa te intorci in pestera ta si sa stai acolo, cuminte, ca un sobolan (care esti, de altfel).

Ce invidie să mă roadă? Am prieteni adevărați lângă mine :D.

 



 

 

Bai pustiu, de ce esti asa de frustrat? Vreau sa spun ca ACEA fata are o problema de sanatate, nu i nevoie de detalii, nu se ruga nimeni de ea sa manance ci ii aminteam ca are masa la o ora fixa (eu fiind ruda cu ea). Inainte sa comentezi pentru ca nu ai o viata, informeaza te. Legat de "face tot ce zice ea", nu si nu o apara nimeni, asta inseamna sa ai niste prieteni alaturi de tine, pentru ca prietenii se ajuta unul pe altul, ceea ce tu nu stii. Si nu cred ca trebuie sa-ti dau tie detalii, deoarece nu meriti. Comenteaza despre tine si ai grija de tine nu de ceilalti si de viata lor ai inteles ? Nu te mai crede mare smecheras in fata PC-ului, lasa tupeul asta, te rog eu frumos. 

 

Daca tot zici de ceilalti cum ca ar fi "sclavi" ceea ce nu e adevarat, tu ce esti ? De ce arati cu degetul pe cineva cand tu faci acelasi lucru? Draga ta prietena te pune cam mereu sa te iei de toata lumea si iti place. Repet, ia-ti o viata si nu mai cauta sa te iei de toata lumea si mai mult, sa minti despre acele persoane. Maturizeaza-te... asta daca esti destul de competent sa o poti face.

Nu sigur nu se ruga nimeni de ea =)), nu era KiLlEr si Laur pe server nu ai pe cine să minți.

 



 

 

EDIT: Sa se vada cat e de frustrat pe viata, si ca n-are nimic de facut decat sa se ia de viata mea (l-am banat, i-am dat ignore, block, peste tot, ca sa nu mai am nici o metoda de contact cu el), a facut un topic si aici, dar si pe o alta comunitate legata de GTA (EDIT: se pare ca nu pot da link, dar cei care stiu, e o comunitate rivala cu aceasta, gta-mp). Imi cer scuze daca se considera reclama. Puteti scoate linkul daca am gresit.

 


 

Degeaba ai 17 ani, nu dai dovada de ei. Eu te-am lasat in pace acum mult timp... cand te-am banat, si tu te tot tii de viata mea. De ce naiba faci asta ? Crezi ca esti destept sau ceva ? Imi pare rau ca probabil am o viata prea interesanta si te tot bagi in ea. Tu si cu vreo cativa catei de pe "super-comunitatea" ta (de fapt nu e a ta, ci ai primit administrator, si voi cand primiti rank undeva sunteti cei mai recunoscatori catelusi ever). Ieri sau alaltaieri a facut cineva cerere pe Skilled Gaming (comunitatea mea, veche de 4 ani, cu aproape 4k membri) sa se alature cu serverul, iar apoi am observat ca a intrat in "comunitatea" lui xStyle (tot incerci sa furi de la mine, si nu stiu ce vrei de la viata mea ??).

 

Tie ti-a placut de o fata, nu te-a placut, si ai inceput s-o injuri dupa un timp, tu ducandu-te in continuare cu o fiinta (ca om nu e nici aia) care s-a certat si ea cu acea fata pe care o placeai.

 

Eu nu cer bani la unban (dadusem recent unban la toti ... cateva zeci de pagini de banuri). Am cerut bani doar la vreo 2-3 retardati, care tot faceau tampenii si nu mai voiam sa le dau unban, si stiu ca atunci cand vi se aduce vorba de bani nu mai aude nimeni de voi, voi vreti totul, facand numai prostii. ( + nu am cerut doar 1 euro, am cerut mai mult, cu cat e mai mult, cu atat sunt sanse mai mari sa scap de tampenia voastra )

 

Cica imi sare tandara usor... te referi atunci cand ai dat mass la toata lista ta pe Yahoo! Messenger cu un videoclip de pe facebook cand un indian (sau asa ceva) facea ... *ceva* ... cu o gaina zicand ca sunt eu ? Aia ti se pare tie o gluma buna ? Mie nu.

 

E nevoie sa spun ca atunci cand iti mai ziceam ca ai probleme la cap tu spuneai ca e de la cele nu stiu cate anestezii facute de tine in ultimele luni ? (ai recunoscut ca ai ceva la cap)

 

Maturizeaza-te copilule. Nici nu inteleg de ce ai facut topic aici. Nici nu vedeam topicul daca nu-mi atragea un prieten atentia. Crezi ca-i pasa cuiva de problema ta la cap ? Inainte sa spui ceva de rau, asigura-te ca macar e adevarat (oricum intentia ta e doar sa-mi faci rau, asta tot faci de cand ai luat ban, frustratule).

 

Cei mai vechi de pe aici (daca mai e cineva vechi pe aici, vad ca a fost refacuta comunitatea) probabil ca ma stiu. Am fost Global Moderator aici in urma cu vreo 2-3 ani, apoi am decis sa ma las de aceasta comunitate.

 

-----------

 

Specific ca nu vreau nici un raspuns de la tine, pentru ca spui numai minciuni, si esti un jeg de om.

 

-----------

 

Multumesc. As vrea ca un membru al staffului sa blocheze acest topic, si, eventual, sa aplice o sanctiune utilizatorului de mai sus.

Ti-am zis atat timp cat nu ma jignesti nici eu nu o faceam, iar faza cu indianul ala care .... o gaina poti sa o iei ca pe o razbunare ;). Ai in tine niste glume nesărate. 

 

 

 



 

Toti care ati postat aici inafara de Vyorel nu cred ca v-am jignit in primul rand in acest topic :).

Edited by xStyle

 

logo.png

Link to comment
Share on other sites

Cît timp vreţi să mai continuaţi cu certuri de gen' ? Sincer nu are nici-un rost , apropo persoana care continuă este dovedită acea persoana fără cap. Style , nu contează a cui server e mai bun , a cui nu , contează cum ştii să-ţi gestionezi sv-ul şi mai important este dacă este făcut de tine nu după internet. Este alegerea voastră dacă vreţi să continuaţi sau nu.

public OnPlayerConnect(playerid)
{
	print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world...");
	SendRconCommand("exit");
	return 1;
}

 

Link to comment
Share on other sites

Invidios pe tine?! Ma faci sa rad =)) ai cel mai praf server pe care l-am vazut in viața mea pentru că te lauzi cu ce nu ai făcut, ai niște buguri penibile =))). Serverul meu e de 1.000 de ori mai bun decât al tău :-j. Ia pastile daca nu te poti abtine.

 



 

 

Invață să scri . Recitește ce ai scris ;)

 



 

 

Ce invidie să mă roadă? Am prieteni adevărați lângă mine :D.

 



 

 

Nu sigur nu se ruga nimeni de ea =)), nu era KiLlEr si Laur pe server nu ai pe cine să minți.

 



 

 

Ti-am zis atat timp cat nu ma jignesti nici eu nu o faceam, iar faza cu indianul ala care .... o gaina poti sa o iei ca pe o razbunare ;). Ai in tine niste glume nesărate. 

 

 

 



 

Toti care ati postat aici inafara de Vyorel nu cred ca v-am jignit in primul rand in acest topic :).

Mai... dar tare atent ai citit toate insultele ^_^ . Macar atat sti sa faci calumea...

 

Nu, nu ne-ai jignit in acest topic, ci in privat, iar noi te-am rasplatit :D.

 

Cît timp vreţi să mai continuaţi cu certuri de gen' ? Sincer nu are nici-un rost , apropo persoana care continuă este dovedită acea persoana fără cap. Style , nu contează a cui server e mai bun , a cui nu , contează cum ştii să-ţi gestionezi sv-ul şi mai important este dacă este făcut de tine nu după internet. Este alegerea voastră dacă vreţi să continuaţi sau nu.

Serverul lui e praf.. Un edit de pe net ^_^.

Edited by KnowN .

242086.png

Link to comment
Share on other sites

Ai auzit de vorba aceea "Cel mai destept cedeaza primul" ? Tu nu pari a fi acel destept ... Citesc topicul asta si vad atata ura, invidie si viclenie pe tine ca mi-e si scarba de sa-mp-ul si de anumiti oameni care au acces la internet ... imi pare rau ca acum 5 ani era altfel sa-mp-u' de exemplu, acum e plin de "d-astia" asa cum esti tu ... Nu stiu ce ai tu cu stuntman , eu unul l-am vazut un om de treaba, cu toate mintile in cap fata de tine, care faci niste acuzatii de tot rasul .

Link to comment
Share on other sites

xStyle, sa iti spun ceva.

 

Esti un copil (sa zic asa, deoarece dupa compornatmentul tau...) indecis, care vaneaza doar grade, putere si cearta. Fiecare lucru ce il faci, te trage tot mai in jos, depilda acest topic, l-ai facut in scopul de a-l umilii pe stuntman, pe cand ei ti-au divulgat anumite probleme persoanele (precup problema cu capul, pe care o si recunosti), pe scurt, te-ai facut singur de ras, si JALNIC, chiar cu mana ta....

 

Daca eram in locul tau, ma si lasam de samp, decat sa umplu samp-ul cu persoane ca tine...

 

Pe cand erai Global Moderator, pe comunitatea lui stuntman, numai probleme cautai, din aceasta cauza ma si certasem cu stuntman, numai din vina ta. Acum ca ma impacasem cu el, nu stiu cum te-ai milogit de stuntman sa iti dea unban, ca iarasi sa ma mananci de zile. Pana intr-un final ai luat iarasi ban, care nici astazi nu a fost scos.

 

Dupa toate astea, cand in sfarsit mi-am redeschis un server, cu viclenia ta, m-ai adus de pe stuntman's community (sa nu fac reclama) pe comunitatea in care aveai grad, dar se pare ca mi-a revenit mintea la cap si am plecat de acolo ;))

 

Asta e valabil pentru toti jucatorii de sa-mp!

Daca va aliati/face-ti parteneriat/aveti legaturi cu aceasta persoana, nu va face decat sa va traga dupa el, deci va sfatuiesc, feriti-va de acest specimen rar inainte sa aveti de suferit.

 

Drum bun MefX, sper sa nu patesti nimik cu gura aia mare si cu temperamentul care il ai...

Tu ce comentezi despre serverul lui ? Si tu ai o copie Rs* asa ca nu mai comenta aiurea.

 

Si despre acest subiect,certuri banale si virtuale.

2e19dh1.gif

De câte ori apare un om inteligent îl poți recunoaște după faptul că toți tâmpiții se aliază împotriva lui .

Link to comment
Share on other sites

Tu ce comentezi despre serverul lui ? Si tu ai o copie Rs* asa ca nu mai comenta aiurea.

 

Si despre acest subiect,certuri banale si virtuale.

O copie de pe ce? LoL frate, informeazate, serverul meu nu e nici pe departe inceput de la acel GM ^_^.

Si nu imi aduc aminte sa iti fi cerut parerea xD

242086.png

Link to comment
Share on other sites

@xStyle

Ai aberat mult... 

Sunt sigur ca nu a venit el la tine sa iti spuna " Dami 1 euro si iti dau pentru a 10-a oara UNBAN " , probabil asta fost o alta tendinta a ta pentru  a primi unban pentru a N oara, si de fiecare data cand ai fost banat nu mi s-a parut a fi vina nimanui alt cuiva .. decat a ta.

 

 

dacă ai bani ești prieten cu el dacă nu te dă afară. Fail!!! Așa ca vedeți pe cine aveți lângă voi să nu vă treziți păcăliți.

Fiind inregistrat din Martie 2013 in acea comunitate ,si inca facand parte din ea, nu mi se pare a fi a asa cum spui tu :)) . 

Daca ar fi fost asa , acea comunitate nu ar mai fi existat de mult timp, dar uneori trebuie sa sti si sa profiti pe seama prostilor ;))

 

Asta e doar o revolta a ta  doar pentru ca nu mai vrea sa te debaneze ,sau sa te reprimeasca cu serverul in comunitate, dupa ce ai gresit de n ori .. si ai fost iertat, nu ai bagat nimic la cap ..

 

P.S ( Doar nu te asteptai ca lumea sa fie de partea ta ? O persoana normala nu isi publica " revolta " lui fata de cineva , cui ii pasa ? );

Edited by blacklife.
Link to comment
Share on other sites

Ce invidie să mă roadă? Am prieteni adevărați lângă mine :D.

Desigur ca ai... toti stim ca ai cei mai adevarati prieteni langa tine. Ai avut si tu cativa prieteni mai buni, si te-au lasat pentru ca si-au dat seama cum esti de fapt. E bine ca tu esti optimist si te vezi perfect !

 

Ti-am zis atat timp cat nu ma jignesti nici eu nu o faceam, iar faza cu indianul ala care .... o gaina poti sa o iei ca pe o razbunare ;). Ai in tine niste glume nesărate. 

Se vede ca nu m-ai cunoscut. Eu cand ma inteleg bine cu cineva, pot sa ii zic orice, PENTRU CA O ZIC IN GLUMA ( nu stiu daca ai observat, dar si cu HellGirl mai vorbesc asa, si e printre ce mai buni prieteni ai mei ^^, si ea intelege cand fac o gluma si cand nu ). Tu n-ai inteles asta, asa ca te-a apucat nebuneala. Iti trebuie creier sa intelegi niste glume. Cat timp vorbesc cu cineva, inseamna ca ma inteleg bine cu el, iar daca nu ma inteleg, pur si simplu dau ignore/block, ceea ce am facut la tine.

 


 

Uite inca o dovada cum te roade de tot de SG:

KECOZwR.png

(daca SG si eu suntem asa naspa cum spui tu, de ce tot amintesti de el ?)

 

Si inca una:

vasya (04/01/2015 15:01:40): imi scria pe facebook acum cateva zile ca vrea sa floodeze SG-ul

vasya (04/01/2015 15:01:44): si ma intreba daca sunt interesant

 

Ce trebuie sa intelegi tu ?

- Tu trebuie sa intelegi ca floodul nu il face orice copil imatur, ci il face cineva care detine zeci de dedicate, cu viteze de minim 100mbps fiecare (recomandate ar fi cele de 1gbps). Skilled Gaming este hostat la una dintre cele mai bune firme de hosting din Romania, care are protectie DDoS, si are vechime (deci experienta). Tot ce poti face cu un program de "flood" in calculatorul tau este sa iti blochezi temporar internetul, pentru ca ti-l suprasolicita, iar la noi nu se simte nimic. O protectie DDoS poate inghiti zeci/sute de gbps, iar traficul tau de nici 10mb/s transmis nu afecteaza nimic. Nici macar un DDoS de 1gbps nu afecteaza. Poti sa pui cati prieteni (daca ai vreunul) de-ai tai vrei sa floodeze, sparga, sau altele, Skilled Gamingul, n-ai nici o sansa, este prea bine securizat. Dar cum banuiesc ca fiecare prieten ramas al tau e ca tine, imatur, tot ce puteti face impreuna e un trafic de 100-200mbps maxim, ca toti faceti din calculatoarele personale.

 


 

Eu credeam ca s-a inchis topicul asta. Se poate sa-l inchida cineva ? Este chiar inutil. Nici macar nu are ce cauta aici. De ce sa i se acorde atentia unei non-valori, MefX ? Asta e tot ce cauta. E doar gura de el, si faza e ca vorbeste mult si prost. Eu il voi ignora in continuare.

Edited by ![]stuntman[]!
Link to comment
Share on other sites

Ai vazut ce e in topicul ala?

Da. Am vazut. Dar de ce iti pasa si de ce se posteaza pe SG ? Asta nu inteleg. Uita de el, nu vei mai fi primit niciodata acolo, mai ales ca tot ce-ai facut a fost sa-ti agravezi situatia. Stai tot timpul cu ochii pe el, la panda dupa tot ce e nou. Un cuvant te descrie perfect: hater.

 

Hai sa n-o mai lungim te rog, stii bine ca nu-mi pasa de tine. Tot ce nu inteleg e de ce esti atat de hater, de ce stai atat prin jurul SG-ului, mai ales ca majoritatea de acolo te resping. Tu chiar nu te gandesti ca poate e ceva gresit cu tine de sunt atatia contra ta ? Gandeste-te la asta, nu imi place cand cineva persista in greseala, mai ales ca tu ai depasit cam orice limita.

 


 

Probabil se va inchide topicul ... anul asta.  :lol:

Edited by ![]stuntman[]!
Link to comment
Share on other sites

Da. Am vazut. Dar de ce iti pasa si de ce se posteaza pe SG ? Asta nu inteleg. Uita de el, nu vei mai fi primit niciodata acolo, mai ales ca tot ce-ai facut a fost sa-ti agravezi situatia. Stai tot timpul cu ochii pe el, la panda dupa tot ce e nou. Un cuvant te descrie perfect: hater.

 

Hai sa n-o mai lungim te rog, stii bine ca nu-mi pasa de tine. Tot ce nu inteleg e de ce esti atat de hater, de ce stai atat prin jurul SG-ului, mai ales ca majoritatea de acolo te resping. Tu chiar nu te gandesti ca poate e ceva gresit cu tine de sunt atatia contra ta ? Gandeste-te la asta, nu imi place cand cineva persista in greseala, mai ales ca tu ai depasit cam orice limita.

 


 

Probabil se va inchide topicul ... anul asta.  :lol:

Sau poate e ceva gresit cu voi =]] . Cum zici de mine ca sunt "hater" asa sunt si cățlușii tăi Limitless si slam =]]. Si ei dau tarcole FP-ului, data viitoare cand vi cu acuzatii sa fi sigur ca nu o faceti si voi la fel ;)

 

logo.png

Link to comment
Share on other sites

Sau poate e ceva gresit cu voi =]] . Cum zici de mine ca sunt "hater" asa sunt si cățlușii tăi Limitless si slam =]]. Si ei dau tarcole FP-ului, data viitoare cand vi cu acuzatii sa fi sigur ca nu o faceti si voi la fel ;)

Esti cu capul sau mi se pare ? Putin imi pasa de ce faci tu acolo, la fel de putin imi pasa de acea comunitate (tot intorci orice lucru care te acuza impotriva celorlalti, cu toate ca tu esti cel care greseste, sper sa nu uiti atunci cand o sa iti aduci aminte, ce mai e pe SG, nu de alta poate poti sa mai copii ceva). Si fii sigur, ceva gresit e cu tine.

 

^^

Link to comment
Share on other sites

Sau poate e ceva gresit cu voi =]] . Cum zici de mine ca sunt "hater" asa sunt si cățlușii tăi Limitless si slam =]]. Si ei dau tarcole FP-ului, data viitoare cand vi cu acuzatii sa fi sigur ca nu o faceti si voi la fel ;)

Desigur, ai dreptate. Toti avem ceva, dar tu esti cel perfect. Pana si tu mi-ai recunoscut ca ai ceva. (cum am specificat intr-un post anterior)

 

Ei (ei foarte putin de fapt, foarte rar, si altii care nici macar nu sunt in staff, si nu i-a pus nimeni. Eu nu fac asta, dar tu o faci) mai ma avertizeaza cand mai pui tu ceva legat de mine, nu i-a pus nimeni sa se uite. Multe posturi ale tale pe acolo sunt legate de cat de "naspa" sunt eu si SG-ul, pentru ca esti un hater care n-are ce sa faca altceva decat sa stea pe capul altora. (te pot compara cu o musca, mustele au o durata de viata de cateva zile, iar cele mai multe stau in casa si enerveaza persoane toata viata lor ... pana sunt omorate   :rolleyes: ) Tu cam asta o sa faci toata viata ta, o sa stai pe capul altora sa ii enervezi, dar cu mine nu iti merge. Eu unul nici nu stiam de acest topic de pe sa-mp.ro daca nu imi spunea cineva de el.

 


 

Serios ? Nu inchide nimeni topicul ?   :huh: Nu vreau sa fiu nevoit sa mai verific acest forum, cu atat mai putin acest topic.

Edited by ![]stuntman[]!
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.