Jump to content

Ph0eniX

V.I.P
  • Posts

    743
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by Ph0eniX

  1. Cu ce faci mai exact obiectele? CreateObject sau CreateDynamicObject? Dacă faci cu CreateObject este ceva normal , pentru că sv-ul are o anumită limită de obiecte.
  2. Exact cum am spus si pe discord , te duci frumos la OnGameModeInit sau OnPlayerConnect (depinde cum este creeat la tine in GM) si cauti respectivul TD
  3. Fisierul numit " main.amx " nu exista , poate are un nume diferit , daca totusi el exista , numele este bine pus etc , incearca sa adaugi: main(){}
  4. Vremuri frumoase... inca imi aduc aminte prima data cand m-am inscris aici pe sa-mp.ro in 2012 pacat ca de mine nu-si aduce aminte nimeni nimic , se pare ca tot anonim am ramas si intr-un fel ma bucur de asta , oricum succes in continuare celor care inca se straduiesc sa invete limbajul pawno , le doresc mult succes , cat despre scripterii vechi sau care au ceva cunostinte , rog sa impartaseasca si sa ajute pe cat posibil persoanele "nou aparute" succes.
  5. Nu ai postat liniile corecte unde îți dă eroarea respectivă. Te rog să postezi în format "code" nu poză. Cât despre erori , scrie foarte clar care este problema. Pentru prima eroare avem nevoie de codul sursă, sau verifica în baza de date cum este creată baza , posibil sa ai string și tu sa încerci sa preiei un float , încearcă în edit pentru secțiunea respectivă cu " float not null default 0.0" Cât despre a 2a eroare , nu ai un cache activ de unde sa preia datele respective. Pentru un cache activ trebuie sa folosești un format mySQL de genul "select * from users". Din câte observ nu-ți arată corect liniile unde ai eroarea respectivă, ca acolo unde îți dă eroarea nu ai nimic ce tine de mySQL , te rog să găsești liniile corecte de la eroare.
  6. for (new i=1, j = cache_get_row_count (rows); i != j; ++i)
  7. Sau după ce iese jucătorul din mașină creezi un timer cu care se distruge masina de ex: La OnPlayerStateChange If newstate == onfoot && oldstate == driver SetTimerEx(...vehicleid..) Iar la timer pui DestroyVehicle(vehicleid) Scz nu pot pune scriptul mai complet deoarece sunt pe telefon si nu prea am chef acuma sa stau sa scriptez după telefon dar sigur înțelegi despre ce vorbesc , daca nu , rog pe cineva care este la pc si intelege despre ce vorbesc sa creeze scriptul complet.
  8. Încearcă la OnPlayerConnect(playerid) să pui PlayerInfo[playerid][pPayday] = (gettime() + 3600);
  9. Încearcă să dai update din nou , posibil să nu fi pus ceva bine și uităte mai atent la pluginurile după host , inseamnă că nu ai dat update la .so după host.
  10. stock GetFactionStatus(fid) { new szStatus[180]; if(DynamicFactions[fid][fApp] == 1) format(szStatus, sizeof(szStatus), "{FF0000}Inchise{FFFFFF}"); else format(szStatus, sizeof(szStatus), "{2FC914}Deschise{FFFFFF}"); return szStatus; } stock GetFactionStatus2(fid) { new szStatus[180]; if(DynamicFactions[fid][fApp] == 0) format(szStatus, sizeof(szStatus), "Inchise"); else format(szStatus, sizeof(szStatus), "Deschise"); return szStatus; }
  11. Postează liniile #1 000467b0 in initiateConnections () at D:\RPG.DUST2.RO\gamemodes\dust2.pwn:2794 #2 00052b0c in ?? () at D:\RPG.DUST2.RO\gamemodes\dust2.pwn:3479 etc
  12. Reprezintă o cifră de la 0 la 10 , mai sus ai if(new i=0;i<10;i++) Este un Loop care urcă de la 0 la 10 , când ajunge la 10 se oprește. Mai exact o sa "cheme" toate funcțiile de 10x ce este inre {} după loop. De exemplu dacă nu ai acel loop ar fi trebuit să faci (de exemplu) : if(PlayerInfo[playerid][pCarKey][0]) { .. } if(PlayerInfo[playerid][pCarKey][1]) { .. } if(PlayerInfo[playerid][pCarKey][2]) { .. } if(PlayerInfo[playerid][pCarKey][3]) { .. } etc Acel i este pus în locul cifrelor. Ai aici wiki pentru loop.
  13. Aratăne și ce ai mai sus pentru că specifică , că lipsește o ";" deci posibil variabila de deasupra să nu fie închisă.
  14. M-am gandit mai bine si ... placa video de vreau sa o comand ramane aceasta din post , carcasa este numa buna pentru ca m-am gandit sa las deoparte racirea pe apa si adaug o racire pe lichid , acesta vreau sa-l comand , pentru procesor este indeajuns , placa video are pe ea 2 ventilatoare deci e destul de ok + 4 ventilatoare de la carcasa , 3 ventilatoare or sa fie folosite pentru CPU cooler + restu componentelor iar celalalt ventilator pentru a scoate aeru cald. Si referitor la placa video , am sa ma gandesc pe viitor de care imi cumpar pentru ca e destul de scumpa una Si ca placa de baza , raman la Asus ROG Strix m-am uitat mai bine peste ea si are exact ce am nevoie o sa mai ramana sa caut o sursa buna si dupa pot sa ma apuc sa comand componentele. PS: Multumesc pt raspunsuri
  15. M-am mai uitat la o alta placa de baza si m-am hotarat sa o cumpar pe asta https://www.amazon.co.uk/MSI-GODLIKE-Socket-S-ATA-Extended/dp/B07HS73W8C/ref=sr_1_fkmr0_1?creativeASIN=B07HMGVR8D&imprToken=iT1qqiEx2vH.AOYqVB41Fw&keywords=MSI+MEG+Z390+GODLIKE+LGA1151+(Intel+8th+and+9th+Gen)+M.2+USB+3.1+Gen+2+DDR4+Wi-Fi+SLI+CFX+Extended+ATX+Z390+Gaming+Motherboard&linkCode=g13&qid=1583845110&s=computers&sr=1-1-fkmr0 Pentru ca merge perfect cu i9 si pentru carcasa am ales acest model: Cooler Master Cosmos C700M MCC-C700M-MG5N-S00 RGB desi este destul de scumpa (parerea mea) pentru o carcasa. oricum placa video de 6gb ma gandesc ca pentru moment este destul de buna , nu am sa ma apuc sa dau 2k euro pentru un 11gb vedem pe viitor Mersi pt sfaturi Edit: Hmm...nu stiu ce sa spun , sa cumpar placa de baza care am specificato initial in post sau asta de acuma...ce spui? Chiar am o problema cu alegerea carcasei nu vreau sa platesc prea mult pentru ea pentru ca nu mi se pare o "afacere buna" nu ma intereseaza aspectu Edit 2 : Am gasit o carcasa spun eu destul de decenta ASUS TUF Gaming GT501 90DC0012-B49000 si la un pret convenabil (parerea mea)
  16. Eu ma refeream la acel model , normal ca nu imi cumpar doar o singura placuta ram de 8gb :)) posibil sa cumpar 4x 8gb sau 4x 16gb
  17. Adică? Ce vrei sa spui?
  18. Salutare , vreau sa-mi construiesc de la 0 un pc dar sincer sa fiu nu prea sunt chiar asa bun cu compatibilitatea componentelor Pentru moment ce vreau sa-mi comand sunt: Intel Core i9-9900K Coffee Lake-R processzor, 3.60GHz, Socket 1151 Gigabyte Z390 AORUS Xtreme (Intel LGA1151/Z390/E-ATX/3xM.2 Thermal Guard/Onboard AC Wi-Fi/ESS Sabre DAC/Gaming Motherboards) MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X Video card, 6GB GDDR6, 192-bit HyperX Predator Ram, 8GB DDR4, 3200MHz, CL16 DeepCool Kendomen RD PC Case, ATX Mid Tower As dori sa stiu daca compatibilitatea dintre ele este buna sau nu sau ce imi recomandati. PS: As dori watercooling si o aerisire foarte buna pentru PC (deaceea am ales aceasta carcasa are destul de multe coolere)
  19. Această secțiune este doar pentru problemele legate de scripting , problema ta nu este legata de script. Poti posta aici problema si poate o sa te ajute cineva.
  20. Hybrid , o combinatie dintre RPG & Stunt.
  21. Eh , păi asta nu mai ține de această comandă. Postează de ex: linia 10692 , 10701
  22. ...nu ar fi fost mai simplu să le postezi direct?
  23. YCMD:set(playerid, params[], help) { new givedplayer,item[20],amount; if(sscanf(params, "ds[20]d", givedplayer,item,amount)) { SCM(playerid, COLOR_GREY, "Syntax: {FFFFFF}/set <PlayerID> <item> <amount>"); SCM(playerid, COLOR_LGREEN, "Level, billion, Money, Bank, House, Bizz, Job, Hours, Premium, premiumpoints"); SCM(playerid, COLOR_LGREEN, "Rob, Mats, Drugs, Member, Leader, Rank, Fwarn, Warn, FPunish, Phone."); SCM(playerid, COLOR_LGREEN, "Vip, Clan, ClanRank, Admin, Helper, PetPoints"); return true; } if(!IsPlayerConnected(givedplayer)) return SCM(playerid, COLOR_GREY, "Player not connected!"); new string[128]; format(string,sizeof(string),"[Test]: Ai dat %d punte de %s la jucatorul cu ID-ul %d",amount,item,givedplayer); SendClientMessage(playerid,-1,string); return 1; }
  24. Folosești ZCMD sau YCMD ca procesor de bază pentru comenzi?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.