Jump to content

blacklife.

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by blacklife.

  1. Salut, Dupa cum spune si titlul topic-ului .. nu o sa precizez decat ca: / Scripterul trebuie sa aiba cunostinte medii spre avansate, schimbarea culorilor intr-un text sau a unui text in sine nu se poate numii scripting ( pentru amatori );. / Scripterul trebuie sa cunoasca neaparat Mysql. Despre ce ar fi vorba? - Este vorba de terminarea unui Update la un Gamemode pe care nu l-am terminat din diverse motive, gamemode-ul ramanand astfel la un prieten care nu stie sa '' scripteze '' deocamdata. Prin '' terminarea unui gamemode '' ma refer ca sunt cateva buguri minore ( pentru cineva care se pricepe cat de cat ) de rezolvat cat si terminarea unor sisteme. Cam asta ar fi in prim plan. Info: Totul este contracost, nu ma astept la nimic pe degeaba dar ma astept la niste preturi decente. Plata prin Pay Pal sau Transfer Bancar nu este posibila. Rog doritorii sau cei care vor sa afle mai multe informatii sa ma contacteze prin PM. Multumesc!
  2. blacklife.

    Warning

    forward UnfreezePlayers(); public UnfreezePlayers() { for(new p; p != MAX_PLAYERS; ++p){ if(IsPlayerConnected(p)){ TogglePlayerControllable(p, true); SendClientMessage(p, COLOR_GREY,"{0049FF}[Info]: {FFFFFF}Event-ul a inceput !!!");}} } Cu un singur search dupa acel Warning pe internet ,ai fi gasit problema.. https://wiki.sa-mp.com/wiki/Public_functions
  3. Verifica Timere'le serverului .. sau pe la " OnPlayerUpdate".
  4. Acest " webhost " cum ii spui tu folosit doar ca baza de date( dupa caz ) este socotit drept Discount daca in momentul prelungirii sau efectuarii unei noi comenzi pentru serviciul samp se afla ambele in cosul de cumparaturi, separat nu este socotit discount-ul. Asadar nu este nimic de plata in plus .. acest lucru nu cred ca ar reprezenta o problema pentru nimeni :).
  5. Nimic impresionant sau placut .. mai buna versiunea officiala de cat sa va confruntati cu bug-urile altora
  6. Ai putea incepe prin a ne prezenta comanda despre care e vorba si sa ne comunici daca pe serverul tau exista un Timer sau metoda prin care sa se verifice daca un anumit jucator este AFK sau nu.
  7. Poti crea o variabila.. Sa zicem : new pLoggedIn[ MAX_PLAYERS ]; Aceasta variabila sa zicem ca se va seta " 1 " in momentul in care este actionat Butonul " Login " ( cand dialogul raspunde ). Asadar, cand jucatorul se conecteaza va fi setata pe 0 pentru el: public OnPlayerConnect(playerid) { pLoggedIn[ playerid ] = 0; return ( 1 ); } Dupa care.. public OnPlayerRequestSpawn(playerid) { if ( pLoggedIn[ playerid ] =! 1 ) { SendClientMessage(playerid, -1, "Nu te-ai logat inca! "); return ( 0 ); } // Sau simplu .. fara mesaj: if ( pLoggedIn[ playerid ] == 0 ) return ( 0 ); // Nu mi se pare neaparat nevoie de Kick daca apasa acel buton fara login :-?. } Sper ca ti-am fost de ajutor, mult noroc :)!
  8. hostgame.ro 0ping ? Inca au calitate dar parca nu mai au acelasi interes.. poate pentru ca au sute de servere gazduite si cu un server in - sau + deja nu mai inseamna prea multe pentru ei :-j.
  9. Nu lua ... Degeaba au host de la 3 euro , daca sunt Praf ... Nu au licenta gamecp full , conectarea la server ( ftp ) se blocheaza adesea, gamecp la fel , nimic nu este automatizat .. ( Recent am ajutat pe cineva la serverul sau ,si avea host de acolo ); Ti-o spun din propria experienta, eu i-am prins mai pe la inceput, si am luat teapa , mai exact le-am platit pentru un domeniu o anumita suma de bani , omu' se uita pe net sa vada unde e mai ieftin ,sa imi inregistreze sa iasa si el cu ceva pe + , banii erau deja dati , trec doua zile .. la care imi spune : ca promotia s-a terminat,...ca s-au scumpit, si daca vreau sa mai " adaug ceva ". Am fost ramas cu banii dati : ...Pe atunci era cunoscut ca " Bubu "... scripter renumit , pe spatele altora. Vorba poporului.. Lupul isi schimba parul' , dar naravul ba'. Chiar daca nu doar el administreaza acum.. eu nu vad mari schimbari. Incearca: 0ping, hostgame.ro, trafichosting, hostpixel.( Pe primele doua iti garantez, inca am servere hostate la ambele firme ); Evita: hqh ( Au o problema, serverele nu le apar la " Internet List " );
  10. @xStyle Ai aberat mult... Sunt sigur ca nu a venit el la tine sa iti spuna " Dami 1 euro si iti dau pentru a 10-a oara UNBAN " , probabil asta fost o alta tendinta a ta pentru a primi unban pentru a N oara, si de fiecare data cand ai fost banat nu mi s-a parut a fi vina nimanui alt cuiva .. decat a ta. Fiind inregistrat din Martie 2013 in acea comunitate ,si inca facand parte din ea, nu mi se pare a fi a asa cum spui tu ) . Daca ar fi fost asa , acea comunitate nu ar mai fi existat de mult timp, dar uneori trebuie sa sti si sa profiti pe seama prostilor ) Asta e doar o revolta a ta doar pentru ca nu mai vrea sa te debaneze ,sau sa te reprimeasca cu serverul in comunitate, dupa ce ai gresit de n ori .. si ai fost iertat, nu ai bagat nimic la cap .. P.S ( Doar nu te asteptai ca lumea sa fie de partea ta ? O persoana normala nu isi publica " revolta " lui fata de cineva , cui ii pasa ? );
  11. Asta ar insemna inlocuirea sistemului de masini .. De asemenea, o sa ai de " munca " si cu comanda "/cleanupcars " ; Mai bine nu te-ai complica... mult noroc .
  12. Aceste stream-uri de la posturi de radio " Mari " cum ar fi : Kiss Fm , Radio Zu , Radio 21 iti vor functiona in clientul SA-MP doar daca folosesti CLEO ,care ruleaza un Plugins audio; De asemenea, se vor auzi doar la tine ... nu si la ceilalti ... Nu mai incerca sa le adaugi, sau ma rog.. poate doresti sa le asculti doar tu ,sau sa convingi si pe ceilalti sa isi instaleze Cleo. . Incearca sa iti preselectezi niste Radiouri de aici : http://www.shoutcast.com/ Ex: Cele care le poti porni in Playerul ShoutCast , iti vor merge si in SA-MP , la care " Butonasul " de play nu apare , sau este gri .. nu iti vor merge. PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "http://209.15.226.17:9000 "); Incarcarea acestor Stream-uri pe un alt site ..e o mare pacaleala , oricum conectarea se va incerca tot la IP-ul radioului respectiv, ceea ce cred eu ... este ca portul ar fi o problema ( portul radioului ) ;
  13. Interesant Job, Felicitari !
  14. Functia GivePlayerMoney Trebuie inlocuita cu RewardPlayer
  15. 3/5 Apropo e o problema : [pawn]else if(PompierJob[playerid] == 6) { PompierJob[playerid] = 0; SetPlayerCheckpoint(playerid,1099.0345,-1194.4751,18.1079,4);//baza pompierilor GameTextForPlayer(playerid, "~g~!!~w~Felicitati ai primit ~r~500~b~k ~g~!!!...", 2000, 5); GivePlayerMoney(playerid, 500000); //You can edit this SetVehicleToRespawn(GetPlayerVehicleID(playerid)); RemovePlayerFromVehicle(playerid); DisablePlayerCheckpoint(playerid); SendClientMessage(playerid,COLOR_AQUA,"* felicitari ai primit 500000 $!");[/pawn] SetPlayerCheckpoint(playerid,1099.0345,-1194.4751,18.1079,4);//baza pompierilor In acest check-point Trebuia sa se termine misiunea , dar degeaba schimbi coordonatele, iti arata check-pointul de unde incarci apa .... [pawn]public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if(strcmp("/Pompier", cmdtext, true, 10) == 0) { if(GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(playerid)) == 407) { PompierJob[playerid] = 1; new name[MAX_PLAYER_NAME], string[90]; GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name)); format(string, sizeof(string), "* %s Este Pompier.", name ); SendClientMessageToAll(COLOR_AQUA, string); GameTextForPlayer(playerid, "~g~!!~w~Ai inceput sa ~r~Lucrezi~b~Succes~g~!!!...", 2000, 5); SetPlayerCheckpoint(playerid,1099.0345,-1194.4751,18.1079,4); GivePlayerWeapon(playerid, 42, 99999); SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,"* Dute Si stinge focul!"); return 1; } SendClientMessage(playerid, COLOR_RED,"Doar cu masina de Pompier Incepi jobu!"); } return 0; }[/pawn] Rezolvarea?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.