Jump to content

XpLoD

Membru
  • Posts

    536
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by XpLoD

  1. XpLoD

    Milog

    Bai pustiu, de ce esti asa de frustrat? Vreau sa spun ca ACEA fata are o problema de sanatate, nu i nevoie de detalii, nu se ruga nimeni de ea sa manance ci ii aminteam ca are masa la o ora fixa (eu fiind ruda cu ea). Inainte sa comentezi pentru ca nu ai o viata, informeaza te. Legat de "face tot ce zice ea", nu si nu o apara nimeni, asta inseamna sa ai niste prieteni alaturi de tine, pentru ca prietenii se ajuta unul pe altul, ceea ce tu nu stii. Si nu cred ca trebuie sa-ti dau tie detalii, deoarece nu meriti. Comenteaza despre tine si ai grija de tine nu de ceilalti si de viata lor ai inteles ? Nu te mai crede mare smecheras in fata PC-ului, lasa tupeul asta, te rog eu frumos. Daca tot zici de ceilalti cum ca ar fi "sclavi" ceea ce nu e adevarat, tu ce esti ? De ce arati cu degetul pe cineva cand tu faci acelasi lucru? Draga ta prietena te pune cam mereu sa te iei de toata lumea si iti place. Repet, ia-ti o viata si nu mai cauta sa te iei de toata lumea si mai mult, sa minti despre acele persoane. Maturizeaza-te... asta daca esti destul de competent sa o poti face.
  2. XpLoD

    Insula Personala

    Foarte tare, bravo.
  3. XpLoD

    3DTEXT

    Exista search: http://wiki.sa-mp.com/wiki/Create3DTextLabel Pentru coordonate, te duci pe server.. oriunde pe harta si dai '/save' pentru a salva pozitia. Te duci in 'My Documents - GTA San Andreas User Files - SAMP - savedpositions.txt Dupa ce ai intrat in savedpositions, extragi 'X,Y,Z' o sa fie ceva gen ( 108, 3213.3123, 3123.3123, 3123.31231, 51312 ); ceva de genu.
  4. Toata lumea a inceput sa faca numai sisteme de vip, e reusit si acesta.
  5. XpLoD

    Arme

    OFF TOPIC: Prietenas, te bate romana.. cum spune 'stuntman', pune mana pe carte ! ON TOPIC: Acest '[FS]Arme' e facut de el, nu e copiat de nicaieri ! Iar in legatura cu [GM]-ul despre care vorbesti, e o tampenie !
  6. XpLoD

    [FS]Count

    Imvatata, da romana asta:D. E cam primul FS facut de mine, in al2lea rand este ca eu am luat din RSS acest script, fara sa editez ceva. Apoi l-am postat doar, ca poate unii il vor. Si observ ca deschizi posturi de pe timpul lui ceausescu, destepule!
  7. XpLoD

    HELP MTA

    Am mare nevoie de voi, in primul rand.. am o problema legata de MTA... in care consta.. faptul ca am avut o versiune mai veche si cand bagam obiectele de 0.3c mergea greu si + ca imi tot aparea sa dau SAVE .. asa ca am luat ultima versiunea 1.2 :| si ce crezi? dau edit map sau cum e acolo in meniu.. si imi sta ecranul negru.. tot timpul si n-am idee ce trebuie sa fac, help me:D Multumesc.
  8. XpLoD

    Xmas Party

    Iaras, cateva obiecte.. si gata harta.. eh oricum arata mult mai bine decat celalalte pe care l-am vazut si in mare parte, a ta arata mai dragut, lumini.. si brazi:D 4/5.
  9. Harti foarte slabe.. 2/5.. numai postati harti cu cateva obiecte si ceva foarte simplu, mai puneti si voi ceva.. nu stiu, pomi.. luminite..
  10. XpLoD

    New year 0.3c

    Foarte draguta:) 5/5 bravo.
  11. XpLoD

    Brad de Craciun

    2/5 Imi pare rau pentru nota dar.. ce pot sa dau daca tu pui 5 obiecte )..
  12. O treaba foarte buna, iti urez succes pentru urmatoarele update-uri si sa faci lucruri originale si folositoare 5/5
  13. Imi pare foarte rau, dar nu pot sa dau mai mult de 2/5.. e mult prea simplu.
  14. Felicitari, 4/5 pentru munca depusa.
  15. Exact.. 8-| Oricum bun pentru acel an;))
  16. imi place v2 dar mi se pare ca are ceva defect xD
  17. harta e buna dar trebuia sa pui niste chestii mai fun gen pomi.. 4/5
  18. o sa ii dau o nota de 3/5 din cauza ca nu are o descriere frumoasa.
  19. inviat :| 5/5 ca n-am post pe el xD
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.